15 bedste stilfulde læderpunge til kvinder i 2021

Tegnebøger har spillet en vigtig rolle i tilbehør til både mænd og kvinder. Punge fremstillet af læder og tekstiler har altid været favoritten for begge. Oprindeligt var det kun de ældre kvinder, der plejede at bære små stofpunge, mens damerne bar store punge. Men nu om dagen er selv kvinderne ved at vænne sig til små tegnebøger i stedet for tunge punge for et elegant udseende. Blandt alle materialer er læder tegnebøgerne ganske populære på grund af den sidste præg, de giver.

bedste-af-simple-læder-tegnebøger-til-kvinder

Sammen med ændringen i modetrenden for tilbehør findes der forskellige designs til tegnebøger sammen med forskellige mærker i læderpung.

Forskellige typer læderpunge til kvinder:

Lad os tjekke nogle mærkevarer med korte og lange læderpungemærker, der populært bæres af kvinder.

1. Prægede brun læder tegnebog design:

brun-præget-tegnebog

Læder tegnebøger til kvinder i brun læder får et lækkert look med fjerlige hængende bælter. Den lange streng giver dig også mulighed for at bære på skuldrene. Kvindernes brune læderpung får et blomstret design præget på den. Det giver et funky look til college teenagere til almindeligt slid. Det giver et cowgirl -look, når det bæres på casuals.

2. Kvinders læderpung med dobbelt farve skygge:

dobbelt-farve-tegnebog

En ædru damelæderpung med dobbeltfarver giver et ensartet udtryk til de kvinder, der bærer den til fester, pubber, små kattefester osv. Låsen i mellemlængden giver prikken over i’et på den farverige tegnebog.

3. Enkle læderpunge til kvinder:

simple læder-tegnebøger

Leder du efter noget enkelt og sart i damebog! Her er et simpelt læder tegnebog design lavet af læder fås i flere farver. Tegnebogen indeholder en enkelt bølgekurve for at tilføje dens delikatesse. Det er en populær funderet tegnebog til regelmæssig brug.

4. Pink Mini Wallet læder:

pink-mini-tegnebog

Villig til et stilfuldt, men enkelt tegnebogdesign til at bære ved små lejligheder! Et ægte læder tegnebog design, der endda er lille end den egentlige tegnebog kendt som en mini pung i pink er det bedste til det. Pungen får en almindelig lyserød bund med en gylden gren, der giver et charmerende udkig.

5. Ugle trykt tegnebog i læder:

ugle-trykt-tegnebog

Et fugledesign til at tage med til udflugter, picnic osv. Er lavet af læder. Kvindernes læderpung får et ugletryk. For at tilføje lidt fantasi er sølvspecifikationer designet omkring uglens øjne. Det er bredt accepteret for college damer.

6. Queens Crown læder tegnebøger til damer:

dronninger-krone-tegnebog

Skal til en kongelig funktion! Prøv en tegnebog, der bærer kronedesignet på en dronning. Den bedste læderpung får et dejligt firkantet design præget i den med en dronningekrone charme for at tilføje sit vidunderlige udseende. Tegnebogen får også et sølvhjørne fastgjort på kanterne.

7. Semicirkulær læderpung til piger:

halvcirkelformet pung

Elsker at bære barndomsminder med dig! Prøv dette halvcirkulære læderpungedesign, der helt sikkert vil minde dig om dine barndomsdage. Tegnebogen er designet med en berømt tegneserie eller historiefigur Red Riding Hood. Det er bredt valgt af college teenagere.

8. Ægte læderfremstillede tegnebøger til kvinder:

udformet-tegnebog

Leder du efter noget anderledes og enkelt på læder til et fantastisk tegnebogsdesign! En udformet tegnebog er den, du leder efter. Kvindernes læderpung får brun læder, der er udformet med små snit ved bladet for at give et unikt design. Det er det primære valg for kvinder, der elsker enkle designs.

9. Teddy Bear Wallet til kvinder:

bamse

Alligevel elsker at bruge ting, der giver designet af en bamse! Her er en tegnebog med et bamse -look. Den bedste læderpung ses på ansigtet på en bamse, der mest bruges til at samle mønter eller som sparegris. Udbredt af kollegierne, det bruges også af ældre kvinder som en gave til deres datter.

10. Dukkedesignede tegnebøger til teenagere:

dukke-designet-tegnebog

Et tegnebogdesign inspireret af dukkerne giver college -teenagere et sødt look. Den enkle vejrpung får udskriften af ​​en dukke, som gør den enkel og klodset ad gangen. Pungen giver mulighed for flere små og mellemstore lommer, hvilket gør den fantastisk at have.

11. Kattedesignet tegnebog:

katte designet-tegnebog

Kvinderne er meget glade for tøj og tilbehør med aftryk af en kat. Her er vi med en læderpung med et kattedesign inkluderet på den. Damelæderpung giver et fedt look, når den bæres med casuals. Tegnebogen får også et køkken af ​​en kat.

12. Farverig almindelig print tegnebog:

almindelig print-tegnebog

Et kombineret design, der indeholder almindelig farve og et trykt design, giver et fantastisk look for lejlighedsvis at se ud. Pungen fremstillet af læder har to forskellige nuancer og design. Den ene side er efterladt almindelig, mens den anden får udskrift af overskæg.

13. Rich Leather Cloth Wallet Design:

læder-klud-tegnebog

En pung i læder til kvinder med et kombineret stofdesign giver et charmerende look. Læderpungen har kludtråde i midten med en magnetisk lås. Krydsdesignet giver check -look, hvilket gør det mere iørefaldende. Det transporteres bredt til små fester eller lejligheder og regelmæssigt.

14. Diamond Leather Wallet til kvinder i læder:

diamant-tegnebog

En tegnebog, når den er designet med diamanter, får et attraktivt udseende til ægteskaber og andre funktioner. Den sorte læderpung til kvinder er besat med diamanter i flere størrelser for et designer look. Tegnebogen kan også designes med andre formsten.

15. Mousserende læder blomsterpung:

mousserende-blomster-tegnebog

En tegnebog designet med glitrende blomster giver et blomstrende look til den dame, der bærer den. Basen er lavet i sort læder, hvorpå de glitrende blomster giver en fantastisk effekt. Sådanne tegnebøger bæres bredt til funktion, bryllupper, fester osv.

Der er flere læderpungemærker, der giver forskellige attraktive designede tegnebøger til kvinder. Trenden med at bære tegnebøger følges også af de arbejdende kvinder for et forenklet udseende på deres kontorer. Cross lock designs er også populære blandt kvinderne til casuals, da det giver plads til at bære penge, kreditkort, visitkort osv. I en enkelt ting, det er meget udbredt. Nogle giver også en anden lomme til mobiltelefoner på bagsiden.