9 forskellige typer af herrer Bifold tegnebog designs

Tegnebøger opstod, da papirvalutaen blev introduceret, da for mange mønter ikke kan opbevares i tegnebøger i stedet blev opbevaret i pung eller poser. Tegnebøger findes i forskellige stilarter, og blandt dem er den mest populære todelt tegnebog. Det er lettere at placere penge og kort i dem. Tegnebøger er lavet af læder, nylon og andre stoffer. Men mænd foretrækker læder og nylon tegnebog.

bifold tegnebøger

Stilfuld og trendy mænds læderbifold -tegnebogskollektion:

Mænd holder tegnebogen direkte i lommen, de leder efter flere flotte tegnebøger, der er lettere at håndtere. Her er nogle tofoldige tegnebøger, der er i trend nu.

1. Bifold tegnebog med knap:

bifold-tegnebog-med-knap

Tegnebøger bruges til at opbevare ejendele sikkert. Vi søger altid dobbelt sikkerhed, og denne knappung giver det samme. Knappen blokerer åbningen af ​​tegnebogen.

2. Zip Type Mænds Bifold Pung:

lynlås-bifold-tegnebog

Selv lynlåsen med dobbelt fold giver dobbelt sikkerhed. Lynlåsen lukker pengepungens åbning fra alle tre sider. Denne læder bifold tegnebog har camouflagemønstre og er lavet af kohud. Det er en afslappet tegnebog, der ser cool ud.

3. Lang Bifold mænds tegnebog:

lang-bifold-tegnebog

En forretningsmand har altid brug for denne lange lange læderpung i læder, hvor han kan have sine små vigtige papirer med sig. Denne tofoldige pung til mænd har cowboyprint og har en knap til at fastgøre pungen for at forhindre, at ejendele glider ud. Det har endda små huller for at få dem til at se unikke ud.

4. Bifold tegnebog med møntlomme:

bifold-tegnebog-med-møntlomme

Udtrykket tegnebog er forbundet med penge, men nu tager kort dens plads. Alligevel er mønterne nødvendige for at købe en lille ting eller for at låne den ud til de fattige. Denne tofoldige læderpung har en separat lomme til at holde mønterne sådan, at de ikke glider ud. Tegnebogens udseende er groft, men det er i trend.

5. Bifold tegnebog med identitetslomme:

bifold-tegnebog-med-identitetslomme

Mænd skal træne, og for nogle uheldige skal man altid være klar. Identitet er et must for at kende ens navn og adresse. Mænds dobbeltfoldede læderpunge er udstyret med en separat lomme til identiteter. I dette gøres lommen gennemsigtig, så identiteten er tydeligt synlig, og der ikke spildes tid på at søge i den.

6. Bifold tegnebog med pengeklips:

bifold-tegnebog-med-penge-klip

Normalt laves der tegnebøger for at holde pengene i en separat sektion, og derefter skal du søge efter bestemte penge. Den største fordel ved bifold tegnebog med pengeklip er, at pengene er klippet i midten af ​​tegnebogen. Du kan let lede efter penge som at vende sider.

7. Nylon Slim Bifold Wallet:

nylon-bifold-tegnebog

Hvis du keder dig med at bære læderpung, så prøv nylon -tegnebøgerne. De er lette i vægt og fås i flere mønstre. Du kan bære dem i fester og andre afslappede udflugter.

8. Slank læder bifold tegnebog:

slank-bifold-tegnebog

I denne modeverden er selv mænds påklædningstøj og bæring af en tegnebog et must. Andre tegnebøger kan skelnes, mens de opbevares i lommen, men denne slanke dobbeltfoldede pung er anderledes. De er lavet på en sådan måde, at de ikke bukker ud. I denne tegnebog sys siderne, så den ikke udvider sig.

9. Lodret Bifold tegnebog:

lodret-bifold-tegnebog

Mænds tegnebøger er normalt alle vandrette, men denne lodrette tofoldige tegnebog er en af ​​slagsen. Selvom alt indeni er det samme som andre tegnebøger, men det ydre ser anderledes ud. Disse tegnebøger kan indeholde flere kreditkort.

Modeverdenen er ikke kun for kvinder, men mænd deltager også lige meget. Således leder de selv efter superstiliserede og trendy ting, hvad enten det er beklædningsgenstande eller tilbehør. Tegnebogen er en nødvendighed i dagligdagen. Hver tegnebog afspejler ens personlighed som kjoler.