7 fantastiske templer i London

London, en af ​​de smukkeste byer i verden, er hjemsted for et flertal af indiske hinduer. Der er omkring 150 templer i London by, hvilket angiver disse steders betydning for befolkningen i England. Disse templer er steder i kommunal harmoni, hvor mennesker fra forskellige kulturer kommer til at mødes og tilbede der. Templerne er også steder, der leverer en bred vifte af samfundstjenester til hinduerne, især til bryllupper, sprogklasser, religiøse begivenheder, festivaler og endda yoga. Swaminaryaran -templet, Balaji -templet og Murugan -templet er nogle af de fremtrædende hinduistiske templer i London UK. Læs videre for at udforske disse smukke templer.

Smukke billeder af templer i London:

1. Sree Ganapathy -templet i Wimbledon:

templer i London

Dette smukke tempel ligger i Wimbledon og besøges af næsten alle indianere, der bor i London. Dette fantastiske tempel blev etableret i det 19. århundrede og er dedikeret til Lord Ganesha. Næsten alle hinduistiske tilbedelsesritualer følges præcist i dette tempel. Aktiviteter som filosofi -tale, religiøse foredrag osv. Praktiseres i dette tempel.

2. Shree Swami Narayan -templet i Willesden:

Templer i London2

Dette er en af ​​de mest besøgte hinduistiske pilgrimsrejser i London. Beliggende i Willesden, blev dette tempel grundlagt af Shree Swamy Narayan. Efter at være blevet etableret i 1960, er dette tempel et af de mest populære hinduistiske samlingssteder i byen, hvor de alle kommer for at lære om religion, Gud, meditere osv. Templet er også vært for klasser og sundhedsseminarer.

3. ISKCON Soho London Temple:

Templer i London3

Et af de mest rolige og fredelige steder i London er ISKCON Soho London Temple og er et af de reneste steder i landet. Beliggende i Oxford Street anses dette tempel for at være et vigtigt og historisk sted af indianerne. I alteret vises en smuk guddom af Sri Sri Radha Londonisvara, som også er en af ​​hovedattraktionerne på dette websted. Templet tilbyder de besøgende en masse forfriskninger med sit brede udvalg af gavebutikker, medicinbutikker, veganske butikker osv. Der er også restauranter i nærheden, som også gør dette tempel til et populært turiststed..

4. London England (LDS) Temple:

Templer i London4

Dette tempel er dybest set et mormonsk tempel. Strukturen blev bygget for længe siden og er et af de mest betydningsfulde historiske steder i landet. Beliggende cirka 25 kilometer syd for London, består templet af et massivt område, og der er en række værelser og bygninger i lokalerne. Bygningen blev opført i en traditionel palæstil, og på afstand ligner den også en. Templet tager en anden, når solen falder ned ved hjælp af omgivende belysning og festlig stemning.

5. London Sri Murugan Temple:

Templer i London 5

Blandt de mange hinduistiske templer i London er dette af særlig betydning. Templets forside er værd at beundre. Denne hinduistiske pilgrimsfærd ser også smuk ud udefra og indefra. Det indre af strukturen er yderst velindrettet med frugt og blomster. Blandt de mange guder i dette tempel er Lord Murga den mest betydningsfulde. Baseret på feedback fra besøgende på Sri Murugan -templet kan det siges, at du vil have en vidunderlig tid her.

6. Wat Buddhapadipa -templet:

Templer i London 6

Denne buddhistiske pilgrimsvandring er en af ​​de mest besøgte religiøse steder i London. Beliggende i Wimbledon, blev dette tempel først åbnet i slutningen af ​​det 19. århundrede. Arkitekturen i dette tempel skildrer den smukke thailandske tempelkonstruktion.

7. Jain Temple London:

Shree Mahavira swami Jain -templet ligger i The Broadway, Harrow. Templet blev bygget i år 1980 og er det første Digamber -tempel uden for Indien. Med det stigende antal Mumushkas i London blev der oprettet en Jain -mandal for at tjene samfundets interesser og fejre deres lejligheder.

London er muligvis kun kendt for sin kosmopolitiske natur, Londons øje og selvfølgelig metro og sporvogne! Men skjult er disse smukke steder for religiøs tilbedelse, som øjeblikkeligt kan levere ro i sindet til de besøgende. Beliggende i nogle af de mest fredfyldte samfund i London, besøges disse templer regelmæssigt af de lokale hinduer. Uanset deres samfund mødes hinduer i disse templer og fejrer alle indiske festivaler og begivenheder, hvilket markerer kommunal harmoni i et hjem væk fra hjemmet!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80