13 bizonyított egészségügyi előnyei a kókuszolajnak a terhesség alatt

Felkészül egy újabb újonc fogadására a családjában? Nos, akkor nagyon nyilvánvaló, hogy álmatlan éjszakáid vannak, és azon gondolkodsz, mi a legjobb a babádnak és magadnak. Az utóbbi időben sok figyelmeztetést hallott a telített zsírok beviteléről, amelyek károsíthatják a babát, és ezért nem biztos abban, hogy a kókuszolaj jó választás -e a terhesség alatt. Ne stresszeljen tovább, és olvassa el az alábbi cikket, hogy mindent megtudjon a kókuszolaj terhesség alatti használatáról.

Kókuszolaj terhességre

A kókuszolaj biztonságos terhesség alatt?

A kókuszolaj táplálkozási előnyökkel jár a terhes nők számára, és könnyen alternatívává válhat más olajok és vaj helyett. A kókuszolaj 90% -ban telített zsírokat tartalmaz. A kókuszolaj fő zsírja azonban a laurinsav, egy közepes láncú zsírsav, amely gyors anyagcserén megy keresztül. Pozitív hatással van a koleszterinre és az antimikrobiális tulajdonságokra, amelyek előnyösek mind Ön, mind a baba immunrendszere számára.

A kókuszolaj előnyei a terhességre:

Így látjuk, hogy a kókuszolaj egészséges zsírként bizonyult, és a vizsgálatok azt mutatják, hogy az egészséges zsírok fogyasztása a terhesség alatt lehetővé teszi a szervezet számára, hogy maximális táplálékot kapjon, és elősegítse a zsírban oldódó vitaminok felszívódását..