6 lääkekasveja ja kasveja, jotka rakentavat immuunijärjestelmää

Lääkekasvit ja yrtit vahvistavat immuunijärjestelmää

Tuhansia vuosia vanha Vedic-lääketiede ja Ayurvedan viisaus jakaa ihmisen koskemattomuuden seitsemään ojashiin eli seitsemään kerrokseen, jotka muodostavat ihmiskehon. Itäisen viisauden motto on, että meidän kaikkien on pidettävä hyvää huolta Ojashistamme tai elämänvoimastamme, jos haluamme nauttia terveydestä ja hyvinvoinnista.

Ayurvediset yrtit ja hedelmät pitävät elintärkeät voimat tasapainossa

Ayurveda -kurkuma -lääkekasvit elävät terveellistä tulsi -teetä4

Ayurveda sanoo, että ihmiskeho koostuu seitsemästä kerroksesta tai seitsemästä dhaatus -kerroksesta. Näitä ovat Rasa (kehon nesteet), Rakta (veri), Mansa (lihas), Madha (kehon rasva), Asthi (luut) Majja (luuydin) ja Shukra (siemenet). Tärkein elämänvoiman lähde – Ojash on kaikkien seitsemän kerroksen summa ja pitää elinvoimamme tasapainossa.

Kasveilla, hedelmillä ja lääkekasveilla, kuten amlalla, lakritsilla, ashwagandhalla, inkiväärillä, tulsilla, kardemummalla, kurkumalla, haritakilla ja brahmilla on hyödyllinen vaikutus immuunijärjestelmään.

Inkiväärillä on voimakas tulehdusta ehkäisevä vaikutus 

Ayurveda -hoito inkivääri 3

Ashwagandha latautuu energialla 

Ayurveda Ashwagandha 3

Kurkuman ihme taistelee useita sairauksia vastaan 

Ayurvedan kurkuma -lääkekasvit elävät terveinä

Amla

Amla, joka tunnetaan myös nimellä intialainen karviainen, on paras luonnollinen C -vitamiinin lähde. Ayurvedan mukaan tämä hedelmä vähentää kaikkien kolmen doshan (tuli, ilma ja maa) vaikutusta ja rauhoittaa kehoa, mieltä ja sielua.

Intialainen karviainen on runsas C -vitamiinin lähde. 

Ayurveda -hoito aamla

kurkuma

Kurkumaa käytetään laajalti kulinaarisiin ja lääketieteellisiin tarkoituksiin Intiassa. Lääketieteellisessä käytännössä kurkuma on tunnustettu lääke useisiin sairauksiin, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kasvi stimuloi immuunijärjestelmää valtavasti.

Ayurvedan kurkuma -lääkekasvit elävät terveinä

inkivääri

Ayurvedisen lääketieteen mukaan inkivääri on aktiivinen juuri, jolla on monia etuja. Inkiväärin kulutus alentaa kaphaa ja vataa ja lisää tulipaltaa. Inkivääri taistelee vaivattomasti infektioita vastaan ​​ja vahvistaa kehon puolustuskykyä.

Inkivääri hunajalla ja sitruunalla karkottaa flunssan ja flunssan 

Ayurveda parantaa inkivääriä

Tulsi

Tulsi, joka tunnetaan myös nimellä intialainen basilika, sisältää erityisiä aineita, jotka ovat tehokkaita astmaa ja infektioita vastaan. Hengityselinten sairauksia hoidetaan ja parannetaan kasvilla. Tuore tulsi -mehu ja tulsi -tee aktivoivat immuunijärjestelmääsi ja pitävät sinut terveenä ja onnellisena.

Tulsi puhdistaa ja rauhoittaa hengitysteitä

Ayurveda -kurkuma -lääkekasvit elävät terveellistä tulsi -teetälakritsi

Lakritsijuuret ovat erinomainen lääkekaappi, joka voi hoitaa ja parantaa erilaisia ​​vaivoja. Juuren jauhe, pieni hunaja ja ghee virkistävät kehoa ja vahvistavat vastustuskykyä.

Kuinka hyvä lakritsi on immuunijärjestelmämme kannalta..

Ayurvedan kurkuma -lääkekasvit elävät terveinäAshwagandha

Tämä vähän tunnettu juuri stabiloi immuunijärjestelmää ja rakentaa energiakerrostumia uudelleen. Kasvilla sanotaan olevan nuorentavia ominaisuuksia. On parempi kuulla asiantuntijaa tai asiantuntijaa siitä, miten nämä korjaustoimenpiteet tulisi annostella ja ottaa.

Ahwagandha virkistää ja virkistää

Ayurveda parantaa Ashwagandhan