Chia -siemenet: tutustu niiden etuihin ja sivuvaikutuksiin

Chia -siemenet omega -3 hyödyttävät terveellistä elämäntapaa

Chia -siemenet: mielenkiintoisia faktoja ja hyödyllisiä vinkkejä

the Chian siemenet ovat olleet ihmiskunnan tuntemia vuosisatojen ajan. Atsteekit huolehtivat terveydestään tällä tavalla. Ne eivät olleet vain lääke, vaan myös keino, jolla voit maksaa monista muista tavaroista.

Chia on ollut ihmisten tiedossa jo pitkään

chian siemenet edut haitat terveys elämäntapa

Evästeet chia -siemenillä

chia -siemenet keittiöt mansikat reseptit terveys

Jopa nykyajan tutkijat tuntevat nyt terveyshyödyt Chian siemenet Hyvin. Tätä tietoa levitetään myös ahkerasti. Mutta suhteellisen vähän sanotaan ja kirjoitetaan siitä, että chia -siemenillä on myös tiettyjä haittoja terveydelle. Siksi haluamme kiinnittää erityistä huomiota sekä hyvään että pimeään puoleen.

Edut

Ensinnäkin kulutus on Chian siemenet Suositellaan suuren kuitupitoisuuden vuoksi. Lisäksi ne tukahduttavat nälän tunteen. Joten autat ihmisiä laihdutuksessa.

Miksi chia -siemenillä on hyödyllinen vaikutus?

chia -siemenet oppivat tuntemaan positiivisen negatiivisen sivuterveyden

Terveet rasvahapot

Chia -siemenet sisältävät myös terveellisiä omega -3- ja ALA -happoja. Siten ne torjuvat elimistön tulehdusta. Ne voivat lievittää kipua niveltulehduksessa ja monissa muissa sairauksissa. Chia -siemenet auttavat meitä laihtumaan etenkin ongelmallisella vatsa -alueella. Chia -siemenet sisältävät edelleen runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja booria, mikä edistää luuston rakentumista ilman, että syömme liikaa.

Gluteenittomia proteiineja

Chia-siemenet tarjoavat meille terveellisiä, gluteenittomia proteiineja. Niitä voidaan käyttää, kun haluat pitää verensokerisi kohtuullisella tasolla ja tuntea olosi täynnä energiaa samalla.

Mitä chia -siemenet todella sisältävät??

chia -siemenet vaikuttavat terveyteen

Parempi hydraus

Chia -siemenet parantavat organismin nesteytystä. Saat myös elektrolyyttien tasapainon.

Mahdolliset haitat Chian siemenet

Onko maailmassa edes yksi asia, jolla ei ole pimeää puolta? Tuskin! Valitettavasti vanhat hyvät chia -siemenet sisältävät myös joitakin terveysriskejä. Nämä liittyvät lähinnä Salvia hispanica -yrttiin. Kaikki ihmiset eivät ota sitä hyvin. Tässä on muutamia tapauksia, joissa chia -siemenet voivat aiheuttaa meille enemmän haittaa.

Chian siementen kielteiset vaikutukset

osta chia -siemeniä Salvia Hispanica chia -kasvivaikutuksia

Allergiat

Ihmiset, joiden organismi on herkkä sinapinsiemenille, ovat yleensä myös allergisia Salvia hispanicalle.

Veren oheneminen

Veren oheneminen uhkaa eri ihmisryhmää. Siksi sinun ei pitäisi syödä chia -siemeniä leikkauksen aikana. Jos olet syönyt niitä joka tapauksessa, kerro siitä lääkärillesi nimenomaisesti.

Ruoansulatuselimistö

Valitettavasti joillakin ihmisillä chia -siemenet voivat aiheuttaa ilmavaivoja. Tällaisten ihmisten on myös vältettävä niitä suurina määrinä.

Joissakin tapauksissa chia -siementen käyttöä ei suositella

chia -siemenet, jotka kannattaa tietää tunnetusta terveydestä

Alhainen verenpaine

Jotkut tutkimukset osoittavat, että chia -siemenet voivat alentaa verenpainetta erittäin paljon. Ihmisten, joilla on normaali tai matala verenpaine, tulisi olla hyvin varovaisia ​​käyttäessään niitä.

Vielä muutama suositus

Yleensä ne ovat Chian siemenet todella terve. Ne tarjoavat monia terveyshyötyjä. Sinun on kuitenkin ryhdyttävä tiettyihin turvatoimenpiteisiin. Varmista, ettet ole allerginen ja että chia -siemeniä ei ole käsitelty liikaa kemikaaleilla. Sinun pitäisi myös tietää, että chian siementen nauttiminen ensimmäistä kertaa voi aiheuttaa huimausta. Se ei välttämättä tarkoita, että olet allerginen. Joskus tarvitsemme vain tietyn ajan sopeutuaksemme uuteen tuotteeseen.

Chia -kasvilla on sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia

osta chia -siemeniä chia -kasvi Salvia hispanica

Chia -siemenistä valmistettuja jälkiruokareseptejä on monia

chia -siemenet vanukas mansikat reseptit terveys