Haluaisitko koiran koirallergiasta huolimatta? Sinun pitäisi tietää se

Pelkäätkö tilannetta, että tuot söpön koiran kotiin ja vasta sitten käy ilmi, että sinä tai lapsesi olette allergisia koirille? Ehkä olet jo keskellä tällaista ongelmaa? Molemmissa tapauksissa voimme auttaa sinua tämän artikkelin kanssa. Koira -allergia on erittäin vakava ongelma, mutta sen ei pitäisi tehdä sinua epätoivoiseksi. Ota vain selvää asiasta ja ryhdy tarvittaviin toimiin!

Koirilla ja kissoilla on yhteisiä allergeeneja

Koira -allergia - koirat ja kissat - hienoja ideoita

Koiran allergian oireet

Koiran allergian oireet ovat melko erilaisia ​​ja ne voidaan sekoittaa muiden sairauksien oireisiin. Monet ihmiset kokevat tietyn polttavan tunteen silmissään ja voi esiintyä monenlaisia ​​iho -ongelmia, kuten punoitusta ja ärsytystä. Koira -allergia voidaan sekoittaa flunssaan tai kylmään, varsinkin jos potilas aivastaa usein ja hänellä on epämiellyttävä naarmu.

Joskus nämä oireet liittyvät välittömästi koiran allergiaan. Näin on erityisen usein, jos aloitit melkein heti tai pian sen jälkeen, kun eläin saapui kotiin. Muissa tapauksissa koiran allergiaoireet voivat kuitenkin kehittyä vasta eläimen pitkäaikaisen omistuksen jälkeen.

Monilla koirallergioilla on psykologinen syy, joka voidaan poistaa hoidolla

Koira -allergia - kauniita kukkia - keltaisia ​​ruusuja

Mitä voit tehdä koiran allergioille??

On olemassa muutamia lähestymistapoja koirien allergioiden hoitoon. Tilanteen ja erityispiirteiden mukaan voit valita sopivimman.

Tutkimus ennen lemmikin hankkimista

Koiran allergioihin liittyvää pääasiallista allergeenia kutsutaan Can f 1 f. Lisäksi useiden testien jälkeen Can f 6 osoittautui myös tärkeäksi. Tämä on muuten ristiallergeeni koirien ja kissojen välillä! Jos reagoit vakaviin oireisiin, nämä eläimet olisivat todennäköisesti ongelma myös sinulle. Lopuksi tutkijat linkittivät myös Equ c 1: n koiran allergioihin. Mielenkiintoista on, että tämä liittyy hevosallergiaan ja myös kissan allergiaan. Koska allergeeni sisältyy eläinten ihoon, karvoihin ja myös sylkeen, koiran on tutkittava vähän sitä. Yleensä käytät hiuksiasi saadaksesi lisätietoja. Hyväksyt sen ns. pistokoe ulos. Tämä on kuitenkin vain osoitus. Satunnainen kohtaaminen tämän allergeenin kanssa ei voinut herkistää ihmistä. On kuitenkin mahdollista, että epämiellyttävät oireet kehittyvät, jos koiraa tai kissoja käsitellään pidempään.

Joidenkin tutkimusten mukaan positiivinen viestintä ja sosiaaliset taidot auttavat

Koira -allergia - sininen sohva

Anna itsellesi aikaa sopeutua

Koira -allergialla voi joissakin tapauksissa olla psykologinen tausta. On myös mahdollista, että se johtuu siitä, että sinä tai lapset eivät ole vielä tottuneet pitämään koiraa kotona. Positiivisen suhteen pitäisi yrittää pitää eläin kotona ilman terveysriskejä. Hidasta sopeutumista suositellaan etenkin lapsille. Aluksi meidän pitäisi olla kosketuksissa eläimen kanssa vain satunnaisesti. Ajan myötä keho vain tottuu siihen. Monet tutkimukset osoittavat, että oireet ovat parantuneet lisäämällä sosiaalisia taitoja, totuttautumalla elämään ja nauttimalla siitä.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi tutkia ennen kuin ostat koiran

Koirallergia - vinkkejä terveelliseen elämään

Immunoterapia

Immunoterapian mahdollisuus on rajoitettu tietyille koiraroduille. Se on osoittanut menestystä tähän mennessä, esim. Mäyräkoirien, paimenien, villakoirien ja muutamien muiden omistajien kanssa. Tutkimukset osoittavat kuitenkin negatiivisia sivuvaikutuksia immuunijärjestelmään. Joten kysy lääkäriltäsi yksityiskohtaisia ​​neuvoja tästä aiheesta.

Koirarotuja on vähemmän allergeeneja 

Koira -allergia - loistavia ideoita kotiin

Hypoallergeeniset koirarodut

Jotkut koirarodut sisältävät yksinkertaisesti vähemmän allergeeneja kuin toiset. Näiden kanssa on olemassa riski allergian ei -toivotuista oireista vähäisemmässä määrin. On myös useita hypoallergeenisia koirarotuja. Nykyään on erittäin muodikasta kasvattaa. On sanottava, että ihmisen reaktion tutkimus tähän on vielä hyvin nuori. Pitkällä aikavälillä nämä voivat myös aiheuttaa jonkinlaisia ​​allergioita.

Jotkut Hudner -rodut kasvatetaan hypoallergeenisiksi!

suuri ja terve perhe -elämän koira -allergia

Tee yksityiskohtainen tutkimus etukäteen!

Kun haluat hankkia lemmikin, ajattelet yleensä vain positiivisia puolia. Allergia on haittapuoli. Tämä ei ole maailmanloppu, mutta ongelman ratkaiseminen vie aikaa ja vaivaa. Joskus se ei edes toimi ja sitten joudut eroamaan eläimestä. Ole tietoinen kaikista vaaroista etukäteen, jotta voit helpommin ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin tilaisuuden tullen.

Monille on suuri pettymys erottua koirasta allergiaoireiden vuoksi 

Niitty koiran kanssa - koiraallergia

Eläinten kanssa kommunikoinnin ilolla on selvästi myönteisiä vaikutuksia terveyteen!

upeita koiria - hienoja eläimiä - ideoita - koiraallergia

Ole varovainen immunoterapian kanssa – siihen liittyy muun muassa tiettyjä riskejä!

upeita eläimiä - kauniita ideoita - koiraallergia

Toivotamme sinulle paljon allergiattomia koirahetkiä!

Kaksi erittäin söpöä eläintä - koiraallergia


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80