Jooga -auringon tervehdys: 11 faktaa Surya Namaskarista Jokaisen aloittelijan pitäisi tietää

Jos olet jo käynyt joogakurssin, olet todennäköisesti tutustunut jooga -auringon tervehdykseen. Surya Namaskar tarkoittaa kirjaimellisesti auringon tervehdystä ja on tärkeä osa joogaharjoituksia (asanas). Jos olet aloittelija, saatat haluta oppia lisää Surya Namaskarista. Esimerkiksi: kuinka tehdä auringon tervehdys oikein ja milloin on oikea aika tehdä se. Kuinka monta kierrosta tarvitaan jne.

Faktoja jooga -auringon tervehdyksestä

Jooga -auringon tervehdys Surya Namaskar Sunrise

Itse asiassa jooga -auringon tervehdyksen saaminen on tärkeää, ja muutamat keskeiset tosiasiat voivat auttaa sinua saamaan parhaat tulokset. Alta löydät yksityiskohtaista tietoa Surya Namaskarista, joka on erityisen hyödyllinen aloittelijoille. Lue vain ja päästä höyry matolle!

Uppoudu maailmaan, joka on täynnä sisäistä rauhaa!

Surya Namaskar Jooga Poika Tervehdys Harjoitukset

Surya Namaskar

Jooga Auringon tervehdys Surya Namaskar hengitä ulos

11 faktaa jooga -auringon tervehdyksestä (Surya Namaskar), jotka jokaisen aloittelijan pitäisi tietää:

1. Miksi sinun on tehtävä auringon tervehdys? Tämä on luultavasti ensimmäinen kysymys, joka huolestuttaa useimpia jooga -aloittelijoita. Auringon tervehdys on tärkeä kahdesta syystä. Ensinnäkin Surya Namaskar voi olla loistava koko kehon harjoittelu. Lihasten venyttäminen, taipuminen ja vahvistaminen ovat erinomaisia ​​harjoituksia laihtumiseen. Tervehdys auringolle tarjoaa myös lukuisia terveyshyötyjä fyysisen tason ulkopuolella. Surya Namaskar rentouttaa mielen ja johtaa sen meditaatioon. Toiseksi auringon tervehdys antaa meille mahdollisuuden kiittää aurinkoa, jota ilman elämä maan päällä olisi mahdotonta!

Miksi, miten ja milloin tehdä tervehdys auringolle?

Jooga Surya Namaskar auringon tervehdys rannalla auringonnousun aikaan

Voit tehdä joogaharjoituksia sekä kotona että ulkona

Jooga auringon tervehdys Surya Namaskar ulkona

Auringon tervehdys on koko kehon harjoittelu

Jooga auringon tervehdys Surya Namaskar -sykli

2. Milloin on paras aika harjoitella auringon tervehdystä? Surya namaskar on hyvä tehdä varhain aamulla auringonnousun aikaan tyhjään vatsaan.

3. Voitko tehdä auringon tervehdyksen illalla? Joo. Voit harjoitella auringon tervehdystä auringonnousun ja -laskun aikaan. Kun kuu on näkyvissä, voit harjoitella kuun tervehdystä (Chandra Namaskar).

4. Missä tehdä surya namaskar? Vaikka sijaintia ei ole rajoitettu, voit silti harjoitella joogaasi ulkona tai hyvin ilmastoidussa huoneessa, josta on näkymät luontoon.

Luonnon kauneutta on helppo ihailla

Jooga -auringon tervehdys rannalla auringonnousun aikaan

5. Kunnioita kehosi rajoja! Aloittelijana saatat haluta jäljitellä joogaopettajasi, mutta muista, että jokainen keho on erilainen. Älä kilpaile kenenkään kanssa. Tee vain niin paljon kuin pystyt tai kehosi kestää.

Aloittelijana et todennäköisesti pysty tekemään asanoja täydellisesti, mutta jatka silti

Uttanasana Yoga Sun Salutation Surya Namaskar

6. Kuinka monta Surya Namaskar -kierrosta sinun on tehtävä? On hyvä tehdä vähintään 12 kierrosta päivässä (yksi sarja koostuu kahdesta kierroksesta – kuusi oikealla ja kuusi toisella). Aloittelijana voit kuitenkin aloittaa kahdesta neljään kierroksella ja tehdä sitten vähitellen niin monta toistoa kuin haluat. Voit harjoitella jopa 108 Surya Namaskar -kierrosta.

Aloittelijana voit aloittaa kahdella kierroksella

Jooga auringon tervehdys Surya Namaskar kaupungin elämää huomenna aamulla

Auringon tervehdys tekee hyvää koko keholle

Jooga Auringon tervehdys Surya Namaskar

7. Auringon tervehdys ei yksin riitä. Yhdistä se muihin joogaharjoituksiin. Vaikka tervehdys auringolle on koko kehon harjoittelu, on hyvä yhdistää se muihin voimakkaampiin asanoihin täydellisen kuntoilukokemuksen saavuttamiseksi.

Jooga on monimutkainen järjestelmä mielelle ja keholle

Jooga auringon tervehdys Surya Namaskar rannalla

8. Mitä nopeutta tulisi noudattaa tervehdyttäessä aurinkoa? Surya namaskarin harjoittaminen eri nopeuksilla (hidas, keskitaso tai nopea) vaikuttaa eri tavoin kehoosi. Auringon tervehdyksen suorittaminen hitaasti vahvistaa ja sävyttää kehon lihaksia. Käytä hengitystä tehokkaana työkaluna kehon, mielen ja hengityksen tasapainottamiseen ja nauti täydellisestä meditatiivisesta kokemuksesta. Muutama nopeampi kierros voi olla loistava kardioharjoitus. Kun teet surya namaskarin lämmittelyharjoituksena, tee se nopeasti. Mutta jos harjoittelet auringon tervehdystä osana joogaharjoitustasi, hidas tai keskisuuri nopeus on järkevää.

Joogaharjoitukset ovat myös erittäin hyödyllisiä lapsille

Jooga auringon tervehdys Surya Namaskar Lasten joogaharjoitukset

9. Opi auringon tervehdys valvonnassa. Kuten minkä tahansa muun joogaharjoituksen yhteydessä, on tärkeää oppia auringon tervehdys koulutetun ja kokeneen joogaopettajan ohjauksessa.

Ota joogatunti ja luota kokeneeseen joogaopettajaan

Jooga -auringon tervehdys Surya Namaskar -joogatunti

10. Ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on selkävaivoja. Jos sinulla on jatkuva selkäkipu, muita kipuja tai kroonisia fyysisiä ongelmia, on suositeltavaa käydä lääkärissä.

11. Ole kärsivällinen ja harjoittele joogaharjoitustasi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi harjoittele jooga -auringon tervehdystä säännöllisesti. Vain silloin voit kokea sen hyödyt. “On parempi harjoitella 20 minuuttia päivässä kuin harjoitella tunnin välein silloin tällöin”, sanoi Krishan Verma, Sri Sri Jooga -opettaja.

Tervehdi aurinkoa mahdollisimman aikaisin ja nauti upeasta päivästä!

Surya Namaskar Jooga Auringon tervehdys Tervehdys auringolle

Pikkuhiljaa edistyt myös hyvin!

Jooga Surya Namaskar auringon tervehdys rannalla auringonlaskun aikaan