10 hagyományos japán tetoválás minták és jelentések

A japán tetoválásminták csábítóak, mert egyszerre nyitott és titkos. A japán tetoválások részletes képeket és jeleneteket tartalmaznak, amelyeket alaposan meg lehet érteni, ugyanakkor a gazdag japán kultúrával és történelemmel alátámasztva utalásokat tartalmaz, amelyek nem köztudottak. A japán tetoválás aligha kicsi vagy feltűnő. Általában mindig nagyok, lefedik az egész testét, és határozottan mindig színesek és élénkek.

A tetoválás művészete Japánban a Jomon -korszakba nyúlik vissza. Az embereknek akkor nem volt gépük, és nyers szerszámokra kellett támaszkodniuk. A Yayoi időszakban a japánok elkezdték használni a tetoválásokat a társadalmi státusz szimbólumaként. Ma a japán tetoválások továbbra is ugyanolyan gyönyörűek, mint régen. Remek új tintát szeretne beszerezni? Valóban büdös az összes eddig megtekintett tetoválási terv? Cselekedjen most ezekkel az egyszerű irányelvekkel. Függetlenül attól, hogy melyik japán tetoválóművészetet választotta, mielőtt tetováltatja, győződjön meg róla, hogy 100% -ig elégedett vele.

Modern japán tetoválásminták képekkel:

A japán stílusú tetoválások tehát mindenképpen bonyolultabbak, mint a legtöbb nyugati tetoválás, és értelmesebbek is. Íme néhány hagyományos és legjobb japán tetoválás minták férfiaknak és nőknek képekkel és jelentésekkel.

1. Japán oroszlán tetoválás a mellkason:

Japán oroszlán tetoválás a mellkason

Az oroszlánok fontos szerepet játszottak a zsidó keresztény hagyományokban és onnan; A japánok jól ismerik ezeket a tetoválásokat. A japán oroszlán tetoválásról úgy tartják, hogy a világ többi része számára elveszett tudást tartalmaz. A japán hagyományban a japán oroszlán tetoválást Isten szavának az emberiség szimbólumaként tartják számon. Az oroszlán a nap szimbóluma és a szenvedély megtestesülése tigrisként. Így az emberek választhatnak ilyen oroszlán tetoválásokat. Az emberek szeretik az oroszlán tetoválásokat nemcsak a hűvös megjelenésük miatt, hanem gazdag szimbolikus jelentései miatt is. Néhányan japán tigris tetoválásokat tetováltak mellükön színekkel.

2. Hagyományos japán tetoválás nőknek:

Hagyományos japán tetoválás nőknek

Manapság a hagyományos japán tetoválások egyre népszerűbbek a japán fiatalok körében. A hagyományos japán tetoválásminták medúza képével egy mítosz, ahol az emberek, akik ezt a képet nézik, szoborrá válnak. Ennek a hagyományos japán tetoválásnak nagy története van. A hagyományos japán tetoválás bármilyen isteni vagy hagyományos vagy bármilyen szellemképet tartalmaz a tervein.

3. Japán koponya és virág tetoválás minták férfiaknak:

Japán koponya és virág tetoválás minták férfiaknak

A japán kultúrában viselniük kell a tetoválást, mivel ez megmutatja önfegyelmet, becsületüket és lojalitásukat. Minden férfi legyen a tetoválás a teljes testét, mint egy elegáns és divatos. Ez nagyobb vonzerőt kölcsönöz a nőknek és a tinédzsereknek. A döbbenetes dolgok japán tetoválással azonban fenntarthatják saját stílusukat, és az emberek továbbra is csak az autentikus hagyományos stílust értékelik. A japán tetoválásminták férfiak számára különféle stílusokban és mintákban kaphatók az évszaktól függően.

4. Fél ujjú japán hölgy tetoválás tervezés nőknek:

Fél ujjú japán hölgy tetoválás tervezés nőknek

Manapság sokan büszkék a japán stílusú tetoválásokra, gyönyörű művészi érdemeikért, áramló kompozíciójukért és az ezzel kapcsolatos mély jelentésükért. Egy japán hölgy arcával tervezett tetoválás gyönyörűen néz ki. Egy japán hölgy festett arcú megjelenése gyönyörűnek tűnik. Így egy japán hölgy tetováláshoz kiváló ötlet. Ezek a tetováló minták olyan szépek, hogy még a férfiak is választják őket!

5. Teljes testű japán katona tetoválás:

Teljes testű japán katona tetoválás

A teljes fekete a legnépszerűbb választás egy japán tetováláshoz, és a karddal rendelkező katona hátán a tintafestés egy másik népszerű tetoválási lehetőség. A japán harcosok mindig is ismertek voltak a harcművészetek hatalmas tudásáról, ügyességükről és nem felejtették el bátorságukat. A tetoválás egy japán harcosról akció közben nemcsak elképesztően néz ki, hanem mély hatalom és erő érzését is kifejezi. A férfiak tökéletesen alkalmasak az ilyen típusú japán tetoválások viselésére.

6. Teljes ujjú japán démon tetoválás virágokkal:

Japán tetoválás egy démonról és virágokról

Ez egy másik tipikus design a hüvelyes japán tetováláshoz. Mint minden más tetoválás, ez is színes és figyelemfelkeltő. A démon tetoválás az elme tükröződése az emberben. Ha ezt a démon tetoválást kapjuk a testünkben, ez azt jelenti, hogy legyőzzük a félelmeinket, és ezáltal erősebbé válunk más befolyásoktól. Ez a japán démon és virág tetoválás segít megismerni elméd legsötétebb oldalát, és felfrissíteni az elmédet más problémáktól. A gonosz erők vereségét jelképezi. Többnyire férfiak készek pompázni az ilyen típusú egyenetlen tetoválásokon.

7. Japán sárkány tetoválás férfiaknak:

Japán sárkány tetoválás tervezés férfiaknak

A japán sárkány tetoválás a testét felvonult személy bátorságát és erejét jelenti. Ezek a nagyon híres japán tetoválásminták férfiak és nők számára modern világukban. A sárkány japán tetoválások nagyon divatosak az emberek minden korában hosszú ideig, sok sárkány tetoválást spirituálisnak terveztek. Az online keresés révén rengeteg mintát szerezhet a japán sárkánytetoválásokhoz.

8. Japán Kanji Tattoo Design for Men:

Japán Kanji Tattoo Design férfiaknak

A kandzsik japán nyelven írnak. Ez a leírás azonban nem írja le kellőképpen a kanji szépségét. Ezek a betűk nem olyanok, mint az angol ábécé, gyönyörű szimbólumok, amelyek csodálatos tetoválásokat készítenek, amikor virágokkal, levelekkel és más hasonló mintákkal átszőtték őket. A bambuszfák és a kanji szavak néhány más japán szimbólummal feltűnőnek tűnnek! Amellett, hogy az emberek képtelenek a kanji olvasására, rejtélyes megjelenést kölcsönöz.

9. Japán sárkány tetoválás motívuma a háton:

sárkány-motívum-japán-tetoválás

A sárkány a legendás tűzlégző lény, amely óriási hatalommal és jelentőséggel bír a japán mítoszokban. A japán sárkány tetoválásminták aprólékos részletek, misztikusak és félelmetesek. Általában a sárkányt pompás vadállatként mutatják be, masszív szárnyakkal és tüzes lélegzetű pofával! A használt színek élénkek és minden néző figyelmét felkeltik. Maga a tetoválás ellenállhatatlanul jó.

10. Japán törzsi tetováló ujjak:

Japán törzsi tetoválóujjak

A Tribal az absztrakt művészet népszerű formája. Általában egyszínű fekete színűek, de hosszú utat tettek meg. A japán törzsi tetoválások merész színeket és effekteket tartalmaznak, amelyeket egy ideig sem használtak, sem nem használtak. Sokféle érdekes törzsi mintát kaphat, akár egyedül álló fekete színben, akár más elemekkel kiegészítve. A japán törzsi tetoválások különböző témákban fordulnak elő, amelyeket az emberek úgy szeretnek, mint a törzsi sárkányokat, napokat és állatokat.

A japán tetoválás művészete az évek során nagy népszerűségre tett szert. Ezek a tetoválások nagy utat jártak be a japán kultúra és hagyományok egészének képviseletével. Van valami a hagyományos, törzsi és más japán tetoválások viselésével. A koi halaktól a halhatatlan harci jelenetig minden japán tetoválásnak megvan a maga jelentése. Feltétlenül válassza ki a jelentősebbet, miután megértette annak jelentését.