9 gyönyörű és ijesztő Medusa tetoválásminták!

A görög mitológiában Medúza nőstény Gorgon volt. Medusa szörnyeteg arcú, haja rágcsálnivalókból áll. Azt mondja, hogy bárki, aki szemkontaktust létesít vele, kővé válna. Medúza Ceto és Phorcy gyermeke volt. A Medúzát a művészet, a filmek, a rajzfilmek, a játékok és még a könyvek jelképének és inspirációjának is tekintik.

Gyönyörű és ijesztő Medusa Tattoo Designs

Stílusos Medusa Tattoo Designs:

A Medusa tetoválásnak sok jelentése és sokféle formatervezése van, amelyek közül választhat…

1. Medúza hagyományos képe:

Hagyományos Medúza képe

Ez a tetoválás hagyományos képe egy pillanat alatt megmutatja a lány minden részletét. Alattomos szemei ​​készen állnak rátok és a lopakodó fejére, benne a koronával és a nyakában lévő ékszerekkel. Ez a hagyományos Medusa tetoválás úgy néz ki, mint egy gyönyörű leányzó vagy elborzadt hag.

2. Erőteljes Medusa Tattoo Designs:

Erőteljes Medusa Tattoo Designs

A tetoválások legerősebb és lenyűgözőbb művészete ez a Medusa mellkasi tetoválás. Ez a tetoválás azt mutatja, hogy a személy nem könnyen megközelíthető, és távol kell maradnia. Ez a Medusa tetoválás a mellkason mutatja az ember erejét.

3. Lenyűgöző Medusa Tattoo Designs:

Lenyűgöző Medusa Tattoo Designs

Ez a tetoválás lehet szép vagy ijesztő. Ezzel a tetoválással mindkét oldalát megmutathatja, jót és rosszat. Ez a gyönyörű Medusa tetoválás személyiséged jó részét mutatja hozzáállással. Merész természete a világgal való szembenézés.

4. Gonosz típusú Medusa Tattoo Designs:

Gonosz típusú Medusa Tattoo Designs

Ez a rémült, gonosz tetoválás megmutatja életed sötét oldalát. Hogy nagyon sötét múltad volt, és átjössz rá. Ez a Medusa tetoválás az ujján azt mutatja, hogy előre lépett, és mindig emlékeztetni fogja Önt a múltbeli hibáira.

5. A legkedveltebb Medusa Tattoo Designs:

A legkedveltebb Medusa Tattoo Designs

A feminizmus képviseletére a Medusa tetoválás a legjobb módszer. Ez a tetoválás szeretetet, védelmet és női bölcsességet képvisel. Ezért ez a legjobb Medusa tetoválás. Körülötte kígyók mutatják a támadó erőt, az ártatlan arcok pedig szeretetet mutatnak.

6. Medusa Scary Pattern Tattoo Designs:

Medusa Scaryp attern Tattoo Designs

Ez a Medusa fej tetoválás a combon félelmetes és veszélyes. De mivel ez a tetoválás a combon van, nem mindig látható. Ez azt mutatja, hogy kívülről normális ember vagyok, de vannak olyan dolgok, amelyek különböznek rajtam. Megmutatja egy személy személyiségét.

7. Medusa Hand Wrist Special Tattoo Designs:

Medusa kézcsukló speciális tetoválásminták

Ez a Medusa koponyatetoválás a csuklón erőt és szabadságot mutat. Ez azt mutatja, hogy nem vagyok sérülékeny. Ez egy kis tetoválás a csuklón, de megmutatja az ember személyiségét. Azok a fehér szemek rémülten néznek ki, és tátott szájjal lopakodnak, és készen állnak rád.

8. Medusa lekerekített tetoválásminták:

Medusa lekerekített tetoválásminták

Ez egy kicsi Medusa tetoválás, kerek alakban, amely egy hatalmas hölgyet mutat tüzzel a szemében. Készen áll az élet minden akadályára, és erővel és méltósággal áll. Ez a tetoválás színekkel is elkészíthető.

9. Művészi stílusú Medusa Tattoo Designs:

Művészi stílusú Medusa Tattoo Designs

Ez a Medúza -kép legjobb művészi alkotása. Ebben Medúza úgy néz ki, mint egy királynő, koronával és nagy kővel a homlokán. A nagy szemek tűzzel telnek meg. Ez a Medusa tetoválóművészet hátul lenyűgözően néz ki. Megmutatja, hogy vagy.

Áttekintés:

Ezek a Medusa -tetoválások korábban nagyon híresek voltak a férfiban, de manapság nagyon híres azokban a nőkben, akik képviseli erejüket, harci szellemüket és erejüket, sőt gonosz gondolataikat is. Egy személytől függ, hogy milyen okból tetoválást tettek. Ezt a tetoválást a kezén, csuklóján, ujján, mellkasán, lábán vagy hátán viselheti.