9 legjobb ijesztő kaszás tetoválás

A tetoválást kedvelők olyan mintákat ábrázolnak, amelyek megérintik a lelküket, vagy lenyűgözik őket, így elbűvölőbbnek és rendkívülibbnek tűnnek, mint mások. Sok terv közül néhányan értékelik az arató tetoválást, amely az ember életének végét jelenti, és ez a tetoválás arra ösztönzi az embereket, hogy élvezzék vagy éljék a lehető legteljesebb életet, mivel hamarosan szembe kell nézniük a halállal, ami elkerülhetetlen.

Ezek a tetoválások általában a rosszat ábrázolják, az élet sötétebb árnyalatait, és általában fekete tintával ábrázolják, hogy tüzesebbnek és természetközelibbnek tűnjenek.

komor arató tetoválás minták

Kreatív és stílusos kaszás tetoválásminták:

Nézzünk meg 9 különböző típusú arató tetoválás mintát.

1. Egyedi arató tetoválás tervezése:

Egyedülálló arató tetoválás

Ez egy lenyűgöző tetoválás, ahol a kísérteties fákat hátul ábrázolják, és az arató nagy sarlóval a kezében sétál elöl feladatát keresve. Ez azt ábrázolhatja, hogy a Kaszás ilyen helyeken mozog, mielőtt a szenvedőhöz nyúl, hogy kiválassza a lelket.

2. Artistic Reaper Tattoo Design:

Művészi arató tetoválás tervezés

Ez egy lenyűgöző design, amelyet szemléltető módon az ember kezére helyeztek, és a színösszeállítás szenzációsabbá teszi. Abban bíztak és hitték, hogy az arató éles kaszájával leválasztotta a lelket a testről, majd magával vitte.

3. Csodálatos aratógép tetoválás:

Csodálatos arató tetoválás

Ezek az egyik nagy arató tetováló hüvelyes kivitel, amely első pillantásra felkeltheti mások figyelmét, és megdöbbentő megjelenést kölcsönözhet. Mivel a kaszás a halált szimbolizálja, a koponya is ugyanezt teszi, és a rajzolt stílus csodálatos..

4. Ijesztő Grim Reaper Tattoo Design:

Ijesztő Kaszás Tattoo Design

Ez a koponya arató tetoválás dizájn könnyen megijesztheti az embereket a megjelenésével, és ez a koponya kép széles, éles fogakkal, az üreges szemek érzelmek nélkül az arcon és a kis koponya lelkek gyűjthetők lógnak körbe, könnyen megijesztheti az embereket.

5. Érdekes arató tetoválás:

Érdekes arató tetoválás

Ellentétben a Grim Reapers nőstény aratók jelentésével, és csak hosszú imbolygó szőrszálakkal rendelkeznek, és egyes minták szárnyai is elláthatják az aratókat. Itt a komor arató nő szemébe vetett heves pillantás éles sarlóval a kezében azt ábrázolja, hogy munkájával lelkeket hoz.

6. Lenyűgöző arató tetoválás:

Lenyűgöző arató tetoválás

A Grim Reaper tetoválásai a régi iskolához és ötletekhez kapcsolódnak, és sötétebb árnyalatokban készülnek, de ebben a kialakításban a színösszeállítás és a kombináció látványosabbá és lenyűgözőbbé teszi egy pillantásra.

7. Inspiráló arató tetoválás:

Inspiráló arató tetoválás

Mivel a halál elkerülhetetlen, és minden embernek szembe kell néznie vele egyszer, a dátum és az idő rögzítve van, és a zord aratók csak a lélek hordozói. Ezek a tetoválási minták csak emlékeztetnek arra, hogy ma mindenkinek szembe kell néznie.

8. Hagyományos arató tetoválás:

Hagyományos arató tetoválás

Mivel az aratók mindig kapcsolatban állnak a sötétséggel, a negativitással és a gonosz gondolatokkal, így fekete árnyalatokban jelennek meg, mivel a fekete szín ugyanazt ábrázolja. Ez a tetoválásrajz fekete -fehér, éles sarlóval vázolja fel az aratót, jelezve, hogy hamarosan megérkezik, hogy kiválassza a lelket, és felszabadítsa az embert jelenlegi feladatai alól..

9. Ripped Skin Reaper Tattoo Design:

Ripped Skin Reaper Tattoo Design

Végül, de nem utolsósorban ez egy hihetetlen tetoválás, amelyet a mellkason ábrázolnak, mintha a mellkasát felszakítanák, és a Kaszás kihozza a kezét, hogy sarlóval a kezében savanyú életet vegyen. Ez egy gyönyörű műalkotás, amely élénk és reális megjelenést kölcsönöz a képnek.

Az arató tetoválást általában férfiak tervezik, de most sok nő is aratóként tervezi az élet igazságát. Ezek a formatervezési minták általában nagyobb méretűek, részletesen, mesés megjelenést kölcsönözve viselőjének. A tetoválás sokféleképpen, alakban és méretben, valamint a test bármely részén megtervezhető az Ön vágya és kinézete szerint.