9 ritka és szokatlan lóhere tetoválásminták

Lóhere vagy Shamrock levél bőségesen látszott az ír tengerparti oldalon, amelyet Szent Patrik látott, amikor Írországba utazott, hogy a kereszténységről prédikáljon az ír népnek. Annak érdekében, hogy közvetítse a kereszténység jóságát, a lóherelevelet vallási szimbólumként említette, amelynek három levele volt, mint a Szentatya, a Fiú és a Lélek.

Szokatlan lóhere tetoválás minták

A legjobb és stílusos lóhere tetoválás minták:

Rövid ismeretek megszerzése érdekében tegyünk egy túrát a top 9 lóhere tetoválás tervezésének elolvasásával.

1. Egyszerű Shamrock Tattoo Design:

Egyszerű Shamrock Tattoo design

Egy egyszerű, háromlevelű lóhere vagy lóhere tetoválás, tipikus zöld színnel festve, arról a lelki meggyőződésről szól, amely az embereket jobban meggondolja a vallásról és annak hatásairól.

2. Kelta lóhere tetoválás tervezés:

Kelta lóhere tetoválás tervezés

A kelták, az európai országok ősi emberei, akik határozott keresztény emberek voltak, és azt hitték, hogy a Mindenható Istenre mindig emlékezni lehet a tetoválás tervezésén keresztül egy lóherelevéllel. Ez a kis lóhere tetoválás a csavart csomólevelű karból rajzolható.

3. Shamrock virág a koronás tetoválással:

Shamrock virág a korona tetoválás design

Annak érdekében, hogy vonzóbbá tegyék a lóhere virágtetováló tervezőit, kreatív ötleteiket arra használták fel, hogy egy egyszerű, háromlevelű sampont készítsenek fényes dizájnná, a sárga színű korona kialakításának kombinálásával a levél tetején. Ez a tetoválás a kar köré festhető.

4. Ír lóhere tetoválás tervezés:

Ír lóhere tetoválás tervezés

Mivel a lóherelevél -tetoválásnak ez a koncepciója Írországból származik, a tervezők kiemelték az eredetet azáltal, hogy a tetoválásnak az ír zászló színét adták. A tetoválás fekete színű, és az ír zászló színét az oldalára permetezik.

5. Lóhere tetoválás koponya kialakítással:

Lóhere tetoválás koponyával

A fiatalabb generáció, aki rockdalokat énekel és hűvös rockzenekar -életet él, akkor ez a fajta tetoválás jól illik. A koponya kialakítása ebben a lóhere levélben található, három levéllel. Ez a tetoválás zöld tintát ad fekete szegéllyel.

6. Színes lóhere tetoválás lángtervezéssel:

Színes lóhere tetoválás lánggal

Hogy megváltoztassuk a monoton tetoválást, ez a színes tetoválás megment. A tetoválás a szokásos lóherelevél mintával készült, de a különbség a színben és a lángtervben van.

7. Lucky Clover Tattoo Design:

Szerencsés lóhere tetoválás tervezés

A szerencsés lóhere tetoválást négylevelű mintával láthatjuk el, amely jó szerencsét, jó egészséget, gazdagságot, hírnevet és szeretetet jelent. Mivel ez a fajta lóherelevél nagyon ritkán fordul elő, ezt a levelet szerencsés varázslatnak tekintik.

8. Cartoon Clover Tattoo Design:

Rajzfilm lóhere tetoválás tervezés

A rajzfilm lóhere tetoválás valóban egy mosolyt hozó tetoválás, amelyet senki sem tagadhat. Ez a tetoválás egy uniszex tetoválás, amelyet lóherelevéllel tintáznak, rajzfilmként, fogakkal, amelyekben nádpálcát és ír zászlót tartanak.

9. Szív lóhere tetoválás tervezés:

Szív lóhere tetoválás tervezés

A lányok számára ez a fajta tervezés mindenképpen megfelelő tetoválás. Ez a dizájn szív alakú, ami lányos hangulatot kölcsönöz a lóhere tetoválásnak. Mindegyik lóherelevél szív alakú. Ez a tetoválás jól illik bokatetováláshoz vagy nyak tetováláshoz.

Hogy emlékezzünk Szent Partickra, sok ír embernek van a lóhere tetoválása a karján vagy a csuklóján. Sok fiatal rendelkezik ezzel a tetoválásmintával Szent Patrik napja alkalmából, különösen Írországban. A vallásos meggyőződésen kívül az emberek viselhetik ezt a Shamrock tetoválást aranyos kialakítása miatt. Egyszerű, de hűvös megjelenést kap, miközben ezt a stílusú tetováló mintát választja.