15 Designer spaghetti -toppe til piger, der ser stilfulde ud

Bor du i varme klimaområder og ønsker at bære noget, der er egnet til sådan vejr! Lækker toppe med korte ærmer dig mest! Her er vi med et nyt revolutionerende topsdesign, der bliver meget populært blandt kvinderne, især teenagere på gymnasier og arbejdende kvinder. Spaghettitoppen har tiltrukket kvindesektionen på bare et kort tidsrum. Gad vide hvad design af spaghetti toppe er!

spaghetti toppe

Seneste styles i spaghetti toppe til kvinder:

Her er et hurtigt kig på de fantastiske spaghetti toppe designs, man bør have til en vidunderlig garderobe.

1. Enkel spaghetti top til kvinder:

Enkel spaghetti top

Et ganske almindeligt design i denne kategori er den enkle spaghettitank, der er almindelig og lavet af bomuld. Toppen fås i forskellige farver, hvilket passer perfekt til alle farvede jeans eller bukser. De har et ordentligt greb om taljen og giver en længde til lårene.

2. Top i bomuldsspaghetti -rem:

Bomuldsremstop

Fantastisk og funky spaghetti toppe design til kvinder er bomuldsremdesignet. Toppen er lavet af hårdt bomuldsmateriale, eller sig tyk bomuld. Toppen har en passende brysttilpasning til taljen med bittesmå charms der hænger nedenunder for at give din mave et funky look.

3. Chiffon spaghetti toppe til piger:

Chiffon spaghetti toppe

Vil du have en klodset stil, især på strandene! En spaghetti -toppe i chiffon -stil til piger er et populært design for det samme. Toppen får også kantarbejde på halsudskæringen, som er ret sød at have på jeans eller shorts. Toppen er lavet af chiffon og har løstsiddende, hvilket giver en mellemstor figurfordele.

4. Long Frock Design Spaghetti Top:

Long Frock Design

Et enkelt stykke spaghetti -remme til kvinder, der er ved at blive virale, er det lange kjole -design i denne kategori. Den almindelige lange top får længden til lårene med et dejligt dobbeltremdesign på skuldrene. Designet ses ret bredt i klubber, fester og også til almindeligt slid med skuldertræk.

5. Tank top Design Spaghetti:

Tank top design

Leder du efter noget unikt i tanktoppens design! Et nyt spaghetti -tanktop -design er det, du leder efter. Toppen er lavet af bomuld eller uld, der får fantastiske stammetryk for en døsig effekt. Sådanne toppe har en passende pasform med halsen og taljen, der er velegnet til jeans og shorts med høj talje.

6. Hæklet sort spaghetti top:

Spaghetti med hæklet design

Vil du se lidt sexet ud til din date! Eller ønsker at fange opmærksomheden fra en speciel til dig! Prøv et sort spaghetti topdesign, der er lavet af bomuld og er belagt med hæklet design. Topperne giver blomsterlinjer som et betræk, og taljen får et netlook med lignende effekt.

7. Tilbage Design Spaghetti String Top:

Tilbage Design Top

Elsker at bære strimler design! Eller vil du have et spaghetti -design med den iørefaldende ryg! Prøv et sort spaghetti -topdesign lavet af bomuld fuld af strimler. Toppen er yderst passende for en perfekt figur med to enkle strimler på skulderen.

8. Stilfuldt indre indre topdesign:

Stilfuldt indre design

Vil du have et andet look med et indre design! Prøv en hæklet beskåret og stilfuld spaghetti snor top indre mønster i hvidt. Toppen er lavet med bomuld dækket med hækling og fastgjort med en enkelt snor. Designet er bredt slidt til særlige lejligheder på jeans og bukser ledsaget med talje skuldertræk for et wow look.

9. Frock Spaghetti Design Top:

Frock Spaghetti Design

Leder du efter pigetøj til fester eller særlige lejligheder! Prøv et sort spaghetti -topdesign inspireret af kjole -designs. Toppen er lavet af silkemateriale for at tillade flere fejl fra taljesiden. De enkelte strenge på skuldrene giver en perfekt pasform til brystet og taljen.

10. Trendy spaghetti toppe til piger:

Trendy spaghetti top

Er du modebevidst! Så er her et nyt design til dig. Neonfarven er ret trendy i disse dage med løs spaghetti -top design. Toppen er lavet med løst strækbart materiale, der er fastgjort med to enkle snore på skuldrene. Det er givet fejl i enden for et sødt udseende. Toppen bæres også til svømning på strande.

11. Spaghetti top med tryk til kvinder:

Trykt spaghetti top

Trykte toppe ses meget mere på sommerdagene og også til almindeligt slid. De trykte spaghetti -toppe med halsudskæring ses også bredt på jeans og bukser for det samme. Toppen er lavet af bomuld og har flere tryk med et snorebælte i taljen. Skulderen efterlades bar, mens toppen bærer halsen.

12. Løst spaghetti -topdesign:

Løst spaghetti topdesign

Et nyt trendy design i spaghettistilen er det løse topdesign. Toppen er lavet som en taske med snor på skuldrene og dyb ryg. Toppen er lavet af bomuld og har en længde til lårene. Den er også bred fra siderne og er derfor velegnet over en tanktop, der også matcher jeans, shorts eller bukser.

13. Gennemsigtige Spaghetti -toppe til kvinder:

Gennemsigtig spaghetti top

Vil du have et sensuelt kig over strande! Få en gennemsigtig spaghetti top i forskellige farver. Toppene er normalt lavet af hæklet eller netmateriale med blomster eller andre designs præget på det gennem tråde. De giver også gennemsigtighed for modellerne til et perfekt fotoshoot. Derfor er viral blandt celebs.

14. Designer Single Spaghetti Tank Top:

Enkelt spaghetti top

Vil du se anderledes og sexet ud denne valentine! Få en ny spaghetti remme til kvinder med et fedt look. Den røde top er lavet af silkemateriale til et kropsligt udseende. Toppen har flere taljekurver, hvilket også giver dine lår en chance for at tiltrække andre.

15. Spaghetti kjole Top:

Spaghetti kjole top

Vil du have et smukt look til somre eller strandrejser! En dejlig spaghetti -top til piger, der godt kan lide, er kjolen eller kjole -designet. Kjolen giver et stramt brystbeslag med fejl fra taljen og enkelte strimler på skuldrene. Kjolen er lavet af bomuld og har også en netkant. Det kan også bruges på capris.

Spaghettitoppe bliver meget populære på grund af dets design, der giver en bar skulder for at tiltrække andres opmærksomhed. De er designet på en sådan måde, at de giver et passende look til kvinder med tunge kroppe. Strimlerne er meget populære af pigerne under rejsen. De giver brugeren stor komfort på grund af dets fleksibilitet.