Top 15 Moderigtige printede toppe til kvinder

At krydre garderoben er altid tanken, der kører i alle damers sind !! Hvilket ikke kommer som chokerende nyheder for drenge såvel som piger ved at læse ovenstående erklæring !! Piger kan altid lide at prøve nyt designertøj og matche dem med et par jeans og en støvle, som er et af de enkle getaways -looks med total elegance og tilføjer masser af herlighed til de smukke damer derude. Til denne liste over enkelt tøj anses afgjort trykte toppe for at være øverst på diagrammet.

Søde og nyeste printede toppe designs til kvinder:

Her er de top 15 trykte toppe med forskellige designs og snit givet et simpelt farvet stof, som vil få damer til at se dem i deres tøjfyldte garderobe!!!

1. Blomsterprintede toppe:

trykte toppe

Blomsterprintet er de mest almindelige og mest solgte damerprintede toppe i nogen del af verden. Blomstermotiver er typiske feminine designs. Hvilke designere brugte det til deres fordel ved at designe smuk trykt top. Denne form for top kan simpelthen bæres over hovedet med fuld ærmet mønster og med knapfæste set lige under halsudskæringen.

2. Toppe med udskåret ærme i zigzag-tryk:

Skulder udskåret ærme Zigzag-trykt top

Dette design med printede toppe kaldes også en top med kold skulder. Zig-zag-mønsteret ses på forsiden og bagsiden af ​​toppen med afskåret hånd ærme set omkring skulderområdet. En halsudskæring gives til toppen med en tyk strimmel klud, der løber rundt om skulderen.

3. Bandeau elastiske off skulder geometriske trykte toppe:

Bandeau elastisk off skulder geometrisk trykt top

Bandeau -toppen er typisk inspireret af tubetop og også det øverste stykke badedragt. Dette er stropløs top med elastikudskæring, der får kluden til at blive stiv på kroppen. Ærmerne kaldes drop skulder ærmer, der falder til albueniveau.

4. Gypsy Boho trykte 3/4 ærmer:

Gypsy Boho trykt 4. ærmet top

Denne moderniserede sorte top har udskrifter af solen, månen, sommerfugle, som er et typisk kunstdesign, der falder ind i den bohemske tøjstil, der frembringer designs inspireret af hippier omkring 1960’erne og 70’erne.

5. Toppe med halværmet girafprint:

Top med halværmet girafprint

Dette dyr med lang hals er yndet for alle. Når det bruges som et dekorativt tryk på toppe, bliver det mere iøjnefaldende. Piger bærer denne trykte top sammen med en slim fit jean. Damer bærer også disse trykte toppe og får dem til at føle sig 10 år yngre!

6. Elephant Printed Crop Tops:

Elefantprintet afgrødetop

Elefanter er de mest elskede dyr, der har en anden form sammenlignet med andre dyr, hvilket er det slående træk, der frembringes i almindelige toppe. Udskriftens størrelse kan variere, mindre tryk ses på begge sider, derimod kommer det større forstørrede tryk som et enkelt tryk på begge sider.

7. Diamantprintede toppe:

Top med diamantprint

Diamantens form bruges ikke kun til fremstilling af kiks, men også til at skabe et nyt mønster af dameklud. Den diamantformede, der bruges her, får længere til at se mere fremtrædende ud med en kontrastfarvekant omkring diamantformen.

8. Paisley trykte toppe:

Paisley trykt top

Paisley -print er det mest almindeligt anvendte Mehndi -design. Det samme design, hvorfor ikke bruge det til at lave trykt top? Dette spørgsmål fik designere til at skabe et påfuglemotiv sammen med simpelt cirkulært designprint på syntetisk top. Syntetisk paisley-trykt top er mere iøjnefaldende end den trykte bomuldstop.

9. Leaf Print Flare Sleeve Tops:

Leaf Print Flare Sleeve Top

Denne beskedent trykte top fremstillet ved at kombinere bladdesign, der kun løber rundt om den øverste del af toppen og forlader den nederste del af den øverste slette. Hænderne får flare look. Farvekombinationen af ​​hvidt bladtryk med sort baggrund er en forbløffende duo-farvekombination.

10. Polka Dot Print Toppe:

Polka Dot Print Top

Polka prikker bruges ofte af alle unge piger som en afslappet eller festlig kjole. Prikkerne får kontrastfarve fra topfarven. Halsens design er en støvleform med midterafskæring set på forsiden og bagsiden af ​​halsen.

11. Zebra print toppe:

Zebra print top

Zebralinjer er tofarvet design, den mest almindelige farvekombination er sort og hvid. For at give den en ændring beige og sort eller creme og sort farvekombination trykte toppe sælges normalt i disse dage. De sorte linjer løber rundt om den beige baggrund. En satin -zebra -top med et par jeans eller nederdel kan være et godt outfit til fest.

12. Cheetah Print Toppe:

Cheetah Print Top

For at undgå at rive dyrehud og designe dem i de forskellige outfits, hvilket bestemt ikke er en biovenlig måde. For at foretage en ændring kom designere med at replikere dyreprint på stof, hvilket gjorde dem til en trykt dyretop. Cheetah -designet er betagende og rasende, røgfyldte dyretryksoverdele, der får en pige til at se varm og smuk ud.

13. Fingeraftryk med lange ærmer:

Langærmet top med fingeraftryk

Linjerne, der løber rundt om vores finger, kan bruges som et design ved at forstørre det på en top. Disse linjer løber rundt i toppen med kontrastfarver. Dette er en løstsiddende top med posede hænder. Linjerne har ikke et stabilt cirkulært mønster.

14. Ærmeløse toppe med fuglemønster:

Ærmeløs top med fuglemønster

En miniatureversion af fugle, som vi plejede at tegne på papir i løbet af vores barndomsdage, blev replikeret på skjorter på en trykt måde. Den trykte fugl har to slanke vinger med en hel krop, der er trykt i sort og hvid farve i en kontrastfarvebaggrund.

15. Stjernetryk tunika toppe:

Stjernetryk tunika -top

Tunika-top er ikke en kropskrammende top, i stedet har de en løstsiddende krop rundt med en klokkeformet hånd, der falder lige under albuen. Stjernedesignet giver en kontrastfarve for at få det til at se mere fremtrædende og attraktivt ud. Ærmernes hjørne og udskæring fremhæves med den lyse farveklud.

Inden du køber, anbefales en trykt top at prøve og kontrollere, om printet passer godt til din teint, kropsfigur og vigtigst er, om kvaliteten af ​​printet er god. Udskriftens størrelse spiller også en stor rolle ved valg af en top. Normalt passer forstørrede blomsterprint eller dyreprint godt til en tynd til mellemstor kropsfigur. Små udskrifter passer godt til alle former for kropsfigurer, til damer, hvis størrelse kommer under store-små print camouflerer kropsformen, hvilket faktisk er en stor fordel. Det er vigtigt at vælge det rigtige tryk og den rigtige form!