9 luxus strandtörölköző képekkel

A strandtörölközők puha, bolyhos törülközők, amelyek kissé vastagabbak, mint a normál törölközők. Az elsődleges céljuk az, hogy sok áztató képességgel rendelkezzenek: a tengeri úszás után kiszáradnak. Ennél is fontosabb, hogy többcélú termékek, amelyeket egyformán használnak a tengerparton fekve vagy úszás utáni kiszáradásra. A strandon egy könnyebb és lágyabb strandtörölköző választható.

Aranyos & Hűvös strandtörölközők legújabb stílusban:

1. Kerek strandtörölköző:

Kerek strandtörölközők

A kerek törülközők az utóbbi években népszerűvé váltak. Nem csak kör alakúak, hanem általában hasznosak a nők számára. Míg a strandtörölközőt választjuk, az első dolog, amire szükségünk van, a lefedettség. Kerek vagy kör alakú strandtörölköző biztosítja a legjobb fedést.

2. Férfi strandtörölközők:

Férfi strandtörölközők

Mint minden mást, még a törölközőket is elkülönítettük nem alapján. Ezt láthatjuk mindenhol. Itt is látszik. A férfi törülközők nemcsak nagyok, hanem általában józanok és egyszínűek.

3. Nagyméretű strandtörölköző:

Túlméretezett strandtörölközők

A túlméretezett strandtörölköző tökéletes azoknak, akik a pufóbb oldalon állnak. Kiváló lefedettséget biztosítanak, és általában bizonyos üzletekben kaphatók, így egyedivé és különböznek a szokásos tételtől. Méretüknek köszönhetően ezek különböző stílusokban is viselhetők.

4. Személyre szabott strandtörölköző:

Személyre szabott strandtörölközők

A személyre szabott strandtörölközők nagyon divatosak. Elmúltak azok az idők, amikor a strandtörölközőket csak a szállodáknál monogramosították. A testreszabás annyira trendi, hogy semmi sem maradt érintetlen.

5. Aranyos strandtörölközők:

Aranyos strandtörölközők

Az aranyosságot soha nem becsülik túl. Rendkívül népszerűek a lányok körében, ezek az aranyos strandtörölközők nemcsak egyediek, hanem rendkívüliek is. Csinos képek vagy rajzfilmek vannak rajtuk. A tizenéves lányok szinte minden korosztályban igazán vonzónak találják őket.

6. Gyermek strandtörölközők:

Gyermek strandtörölközők

A gyerekek mindig nagyon izgatottak a strandért. Izgalmuk fertőző. Csakúgy, mint lelkesedésük minden új iránt, a nekik szánt strandtörölközők is viccesek. Rajzfilmfiguráik vannak, mint a Fagyasztott Ella és Anna, vagy Spongya Bob szögletes nadrág, vagy bármi, ami illik a számlához. Ezek tetszenek a gyerekeknek, mint semmi más.

7. Nagy strandtörölközők:

Nagy strandtörölközők

A nagy strandtörölköző mindenkinek kényelmes, aki használja. Az igazi kisebb változatokat könnyebb hordozni, de a nagy strandtörölközőnek megvannak a maga előnyei. Nagyon jól szétterülnek, és megkönnyítik a hazudozást napozás közben.

8. Nyomtatott strandtörölköző:

Nyomtatott strandtörölközők

A nyomtatott strandtörölközők mindenki számára biztonságos fogadást jelentenek, ha ajándékba veszik őket, nem kell kétszer meggondolni, hogy kit adjon. Mindenkinek jól mennek. Ugyanez a helyzet, ha otthon van, mint tartalék a vendégeknek. Más típusú strandtörölközőknél előfordulhat, hogy el kell gondolkodnia, melyiket adja kinek. Például, ha tinédzser lánya barátja ott tartózkodik, és strandtörölközőt igényel, akkor biztosan nem adhat neki gyerek strandtörölközőt. Hasonlóképpen, ha a kicsi barátai túl vannak, nem ad át nekik túlméretezett strandtörölközőt. A nyomtatott fajtákkal azonban mindig biztos lehet benne, hogy minden korosztályhoz jól fognak illeszkedni.

9. Csíkos strandtörölköző:

Csíkos strandtörölközők

Talán a legklasszikusabb strandtörölköző típus a csíkos. Az ősidők óta kézben tartott csíkos törölközőket mindkét nem egyformán kedveli. Általában semleges színűek, mint a világoskék, sárga, piros, szürke és a fehér, és mindenki használhatja.

A strandtörölközőknek sok hasznuk van, és minden formában és méretben megtalálhatók. Ön is ömlesztve vásárolhat nagykereskedelmi áron, ha a tenger mellett él, vagy gyakran utazik a tengerparti helyszínre.