Helene Fischer saa huonoa kritiikkiä eronsa jälkeen Florian Silbereisenista

Helene Fischer on nyt 34-vuotias ja hän on juuri lopettanut 10 vuoden suhteen Thomas Silbereisenin kanssa (37). Monien fanien ja kriitikkojen mukaan hänen sanotaan olleen heidän menestyksensä tärkein syy. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi suosittu laulaja kohtasi ankaraa kritiikkiä eron ilmoittamisen jälkeen Instagramissa.

Helenellä ja Florianilla oli kymmenen vuoden suhde

helene fischer ja florian silbereisen näyttämöllä

Huhuja Helene Fischerin ja Florian Silbereisenin erosta

Miksi Helene Fischeriä kritisoitiin niin voimakkaasti erostaan ​​Florian Silbereisenista, luultavasti siksi, että TV -juontaja on myös erittäin suosittu. Lisäksi monien mielipiteiden mukaan hänen olisi pitänyt osallistua erittäin voimakkaasti hänen uransa kehittämiseen.

Se, että hän eroaa hänen kanssaan uransa huipulla, kuulostaa monille ihmisille jonkinlaiselta hyväksikäytöltä. Mutta näiden kahden lausunnon mukaan kaiken ei olisi pitänyt olla helppoa ollenkaan asuessaan yhdessä.

Helene Fischer halusi aina saada lapsia. Ja Florian?

helene fischer lavalla

Heillä pitäisi olla erilaisia ​​näkemyksiä siitä, miten heidän elämänsä kehittyy. Lisäksi puhutaan mahdollisista petoksista. Joidenkin huhujen mukaan tämän olisi pitänyt tapahtua Florian Silbereisenin kanssa poplaulaja Michellen kanssa, joka on tällä hetkellä 46 -vuotias. Muut huhut väittävät kuitenkin, että Helene Fischerillä on uusi rakkaus ja tämä on todellinen syy erota. Yksi spekuloi pitkään akrobaatti Thomas Seitelin nimellä hänen esityksestään, jonka sanotaan myös jättäneen tyttöystävänsä Helenen vuoksi. Nyt on todistettu, että tämä on todellakin hänen uusi poikaystävänsä.

Huhujen mukaan myös Florian Silbereisen olisi pettänyt

florian hopea rauta yhdessä kuvassa

Ystävällinen vuorovaikutus keskenään näyttämöllä

Eivätkö kaikki nämä spekulaatiot ole pahojen kielten keksintöjä? Koska eron jälkeen Helene Fischer ja Florian Silbereisen käyttäytyvät näyttämöllä hyvin ystävällisesti toistensa kanssa. Ne näyttävät pysyvän yhdessä tietyllä tavalla. Ehkä jotkut fanit ovat vain vihaisia, koska heitä pidettiin unelmaparina ja tunnet olosi jotenkin pettyneeksi unen tuhoutumisen vuoksi.

Thomas Seitel on Helene Fischerin uusi ystävä

Helene Fischerin uusi ystävä Thomas

Thomasin sanotaan jättäneen myös tyttöystävänsä

helene fischer ja akrobaatti thomas seitel

Joidenkin huhujen mukaan Helene saa pian lapsen Thomasilta

helene fischer ja thomas näyttelyssä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80