Liikkuminen helppoa: Näin voit liikkua nopeasti ja sujuvasti

Muutto voi olla aikaa vievää ja stressaavaa, varsinkin jos sinulla on määräaika ja sinun on muutettava nopeasti. Mutta älä panikoi! Muutamalla ammatillisella muuttovinkillä ja pienellä avulla voit muuttaa uuteen kotiin helposti, nopeasti ja sujuvasti. Jos olet jo innoissasi, vieritä alas…

Vinkkejä nopeaan ja sujuvaan liikkeeseen

Muutto helppoa Helppo siirtyä uuteen kotiin

Kuinka voit liikkua nopeasti ja sujuvasti??

Jos sinulla on todella kiire muuttaa, sinun on suunniteltava muutama asia. Muista vain seuraavat liikkumisvinkit ja liikut helposti ja sujuvasti.

Luo siirtolista

Heti kun tiedät tarkan muuttopäivän, voit alkaa suunnitella muuttoa yksityiskohtaisesti. Varaa jonkin aikaa luettelo kaikista mahdollisista tehtävistä ja tarkista ne sitten yksi kerrallaan.

Joten on suositeltavaa saada a Liikkuva tarkistuslista luoda ja tarkistaa uudestaan ​​ja uudestaan. Näin saat selkeän yleiskuvan tehtävistäsi ja voit pitää kaikki yksityiskohdat hallinnassa.

Liikkuminen helppoa Helposti liikkuvan tarkistuslistan siirtäminen

Varaa muuttoavustajat ja siivoushenkilöstö

On helppo tapa poistua vanhasta huoneistostasi nopeasti ja astua uuteen asuntoon luottavaisin mielin ja hymy huulilla. Palkkaa vain luotettava muuttoyritys Muuttoapulaiset ja siivoushenkilöstö on vastuussa. Tapat kaksi lintua yhdellä iskulla ja teet raskaimman liikkumiseen liittyvän työn yhdellä puhelulla.

Liikkuminen helppoa Helposti liikkuvat apulaiset

Tilaa pakkausmateriaalisi

Saatat ehkä saada ilmaisia ​​laatikoita kaupoista tai ystäviltä, ​​mutta kun aika on vähissä, on yleensä helpompi tilata ne myyjän kautta. Säästä arvokasta aikaa ja saat käärintäpaperin ja kuplamuovin sinulle samanaikaisesti.

Muista rekisteröidä puhelin, sähkö ja kaasu uudelleen ajoissa

Älä missään tapauksessa odota muuttopäivään asti rekisteröidäksesi kaasu- ja sähkönsiirtoa, Internetiä, televisiota jne. Voit itse tehdä tämän verkossa kotonasi mukavasti, mutta joillakin palveluntarjoajilla kestää useita työpäiviä. Joten ole fiksu ja käytä tarpeeksi aikaa tehdä tämä etukäteen.

Liikkuminen helppoa Helppo siirtäminen Liikkuvien laatikoiden pakkaaminen

Mitä sinun pitäisi varoa muuttopäivänä?

Kiinnitä ja merkitse liikkuvat laatikot

Päivä ennen muuttoa: Pakkaa kaikki yhteen ja merkitse laatikoihin selvästi kohdetila. Sisällöllä ei ole merkitystä liikkuville työntekijöille, koska heidän tarvitsee vain tietää, mihin laatikot laittaa.

Muuttopäivänä

Vanhassa asunnossasi:

  • Ole paikalla opastamassa muuttajia.
  • Pura suuret esineet – esimerkiksi pöytä, trampoliini jne..
  • Älä astu jaloillesi – liikkuvat avustajat ovat nopeita!
  • Tarkista vanhasta kodistasi, onko mitään jäljellä.

Liikkuminen helpotti Laatikoiden siirtäminen sujuvasti

Uudessa kodissasi:

  • Vastaa kysymyksiin ja seuraa purkamista ja purkamista.
  • Tarkista omaisuutesi vauriot ja ilmoita muuttoyritykselle ennen kuin allekirjoitat tai maksat laskun.
  • Tarkista uusi talo mattojen vaurioiden ja tahrojen varalta ja merkitse ne kuntoilmoitukseen.
  • Täytä tilaraportti.

Itse asiassa muutto koostuu yhden tai useamman viikon suunnittelusta ja raskaasta muuttopäivästä. Tämä intensiivinen aika voi sujua ongelmitta, jos vuokraat muuttoyrityksen ja pidät rauhallisena. Jos keskityt tärkeimpiin asioihin, muutat uuteen asuntoosi nopeasti ja helposti. Toivotamme sinulle menestystä tämän suhteen!

Helppo siirtäminen Siirrä näppäimiä sujuvasti