Muoditrendit 2017 Cannesin elokuvajuhlilta

Cannesin elokuvajuhlat ovat myös merkittävä muotitapahtuma. Suurin osa naisista esiintyi tänä vuonna taas prinsessapuvuissa. Klassiset leikkaukset on yhdistetty moderneihin lisävarusteisiin ja yksityiskohtiin sekä nykyisiin väreihin. Tähtien ulkonäkö punaisella matolla oli täydellisessä sopusoinnussa vuoden 2017 muodin kanssa.

Seuraavissa riveissä näytämme, miltä se näyttää miesten kanssa.

david beckhamin asu

Muotitrendit Cannesista 2017: leikkiminen tekstuureilla

Monet tietysti valitsivat Black Tie -sarjan tilaisuuden tason vuoksi. Klassisen ulkonäön vaihtelevuus voidaan saavuttaa fiksulla tekstuurien yhdistelmällä. Tässä suhteessa alkuperäiset, mutta erittäin tyylikkäät ratkaisut osoittivat monia tähtiä, mukaan lukien David Beckham.

Colin Farrell

colin farrell

Denim toimii myös

Oli myös niitä, jotka osoittivat korkeaa tyyliä ”puoliformal pukeutumiskoodin” kautta. Niin oli Colin Farrellin mustien housujen ja denim -paidan yhdistelmä.

Paul Dano, Lily Collins ja Jake Gyllenhaal

Paul Dano Lily Collins Jake Gyllenhaal

Retro -ilme

Miesten puvut, joissa on kaksinappiset takit, klassiset kuviot ja värit, sekä kirkkaan valkoiset paidat ovat tyypillinen retro-provokaatio. Myös erittäin tyypillinen muoti 2017. Paul Dano ja Jake Gyllenhaal esiintyivät tällaisissa asuissa.

Olivier Rousteing

Olivier Rousteing

Ylimääräinen kiilto

Klassisen, mutta samalla ylellisen ja katseenvangitsijan näköinen oli Cannesissa moderni ja pysyy sellaisena ympäri vuoden. Lumoavat tekstuurit vaikuttavat tähän.

Steven Yeun

cannes ww

Yksiväriset asut

Yksiväriset ulkoasut neutraaleissa väreissä ovat tyypillisiä muodin trendeille 2017. Kaikki valkoinen ja kaikki musta ovat selvästi yksi niistä. Jälleen kirkkaat värit ja tekstuurien leikki tulevat omilleen.

Myös Pedro Almodovar esitti itsensä samanlaisessa tyylissä. Sama asia, mutta paljon epävirallisempi, löytyy myös Steven Yeunista. Mukana oli myös tehokkaita valkoisia asuja mustilla aksentteilla.

jeremy scott

Epätavallinen ulkonäkö

Lopuksi haluamme kiinnittää huomionne muutamaan hienoon ulkonäköön. Oman tyylin rohkea näyttäminen on hyvin tyypillistä muotitrendeille ja tähtien esiintymiselle Cannesissa. Lewis Hamilton ja käsikirjoittaja Brian Selznick sekä Jeremy Scott näyttivät erittäin tyylikkäiltä, ​​mutta omalla tyylillään.

Marlon Teixeira

cannes q

Rohkea, klassinen ja täynnä luonnetta

Kaikkiin asuihin sovellettiin seuraavaa: kaiken pitäisi olla rohkeaa, täynnä luonnetta, mutta myös jossain klassikkoa. Aiemmat tyylit ja tutut linjat otetaan mielellään vastaan. Yksilöllisyys tulee yksityiskohtien kautta. Tämä koskee integroituja moderneja elementtejä ja suuntauksia, mutta myös yksilöllistä tapaa käyttää niitä. Itseluottamus oli toinen tärkeä elementti: itsevarma ulkonäkö antoi monille vapauden esiintyä hyvin vähemmän näkyvillä ja epätavallisilla ilmeillä.

Miesten asut tekivät yleensä hyvän taustan naisille. Jälkimmäiset olivat tänä vuonna pukeutuneet erityisen anteliaisiin ja ylellisiin vaatteisiin. Miesten neutraali ja osittain rento ilme korostivat tätä entisestään.

Adrien Brody

Adrien Brody

Adrien Brody

Adrien Brody

Arnaud Valois, Adèle Haenel, Robin Campillo ja muut

Arnaud Valois Adèle Haenel Robin Campillo Nahuel Pérez Biscayart Antoine Reinartz Saint Laurent

Atsuko Hirayanagi, Shinobu Terajima ja Josh Hartnett

Atsuko Hirayanagi Shinobu Terajima Josh Hartnett

Ben Safdie, Robert Pattinson ja Joshua Safdie

Ben Safdie, Robert Pattinson ja Joshua Safdie

Jeremie Renier elokuvassa Dior Homme

Jeremie Renier elokuvassa Dior Homme Joaquin Phoenix Louis-Garrel Niels Schneider prada