9 Stilfulde og komfortable korte tunikaer til mænd og kvinder

Tunikaer er en slags tøj, der stammer fra det gamle Rom. Tunikaer er almindeligt tøj af kurta-typen, der skal give et mere løstsiddende og behageligt udseende. De kan kombineres med næsten enhver underdel som jeans, lige bukser, bukser, leggings eller jeggings. De er meget lette at vedligeholde og fås i næsten alle slags stof. De har høj komfort, men giver et stilfuldt look.

Korte tunikaer til mænd og kvinder

Seneste korte tunika kjole designs til herrer og damer:

Vi vil tjekke de top 9 korte tunika kjole designs til mænd og kvinder her i denne artikel.

1. Hvid kort tunika til mænd:

Korte tunikaer til mænd

Dette er et must-have i et mands skab. Denne korte hvide tunika i bomuld ligner en kurta -skjorte, der giver en dejlig traditionel fornemmelse og ser ud, når den bæres. Hele ærmet og broderi i halsen fremhæver tunikaen.

2. Himmelblå pullover kort tunika til mænd:

Himmelblå pullover kort tunika til mænd

Dette er en elegant og kort tunika til mænd med mandarinhalsbånd. Tunikaen er i en lys himmelblå farve lavet i pullover -stil. Denne korte tunika passer godt til bukser eller linnedbukser.

3. Kravefri sort kortærmet tunika til mænd:

Sort kravefri tunika til mænd

Dette er en elegant sort tunika til mænd. Lavet af meget lette at vedligeholde tekstiler som polyester og spandex, dette er en kort tunika uden knapper. Dette kommer med en kort ærme, der skal slås sammen med bukser, chinos eller last.

4. Trykt super kort tunika til mænd:

Trykt super kort tunika til mænd

Dette er en fabelagtig super kort tunika til mænd i bomuldsstof i en nuance af blå og indigo. Denne korte tunika med fuldt ærme har Bana-print og en kølig kinesisk krave. Denne tunika er bare fantastisk og er en visuel godbid at se en mand, der bærer dette med stil.

5. Blomstret applikeret bomuldstunika med korte ærmer:

Blomstret appliqué kort tunika til kvinder

Dette er en charmerende kort tunika til kvinder i korte ærmer. Tunikaen er lavet af bomuld og har pyntede blomsterapplikationer på tunikaens rundhals, der bare ser smuk ud i farven sort. Enkel, men meget stilfuld er denne sorte korte tunika til kvinder.

6. Bølget en skulder kort tunika til kvinder:

Korte tunikaer til kvinder

Dette er en absolut bedøvelse. Dette er en farverig tunika med en skulder med blå, hvid, sort og gul. De seje farver er i et bølget mønster i denne tunika. Dette ser meget stilfuldt ud og er perfekt til en aftenfest. Par med denim og en flot kobling for at fuldende looket.

7. Kort tunika til kvinder med tryk:

Flerfarvet trykt kort tunika til kvinder

Denne korte tunika i silke bevarer grundfarven sort og er til det bohemiske look, når den kombineres med bukser eller nederdele. Tunikaen har flerfarvede print med lang ærme og en løs pasform. Den trykte V -hals skiller sig også ud i denne korte tunika. Dette er en must-have tunika i et kvindeskab.

8. Brun kort tunika skjorte til kvinder:

Brun kort tunika skjorte til kvinder

Dette er en sej kort tunika skjorte i brun kastanje farve til kvinder. Dette er bedst kombineret med nødstedte jeans. Tunikaen er kortærmet, men har et højt lavt faldmønster for yderligere appel til tøjet.

9. Silke Kaftan Hvid Kort Tunika Kjole:

Silke Kaftan kort tunika til kvinder

Dette er en must-have tunika til kvinder. Denne tunika er i silke med enorme blomster i en hvid base lavet i kaftan -stil. Med en kuglehals har denne en selvbundet snor til en ekstra appel til tunikaen. Kaftan -tunikaen ser i det hele taget meget feminin og fantastisk ud.

Korte tunikaer er så meget på mode i disse dage på grund af den charme og stil, de tilføjer til bæreren. Både mænd og kvinder kan lige så godt prale af disse korte tunikaer for et nyere look dag for dag. Normalt er tunikaer lange og har et andet udseende, men disse korte tunikaer er et øjeblikkeligt køb for alle og kan gå med alle underdele til et udseende hver dag.