9 Stilfulde og smukke designs af trykte tunikaer

Et af de enkleste, men alligevel alsidige tøj er Tunika, der kan klædes på af både mænd og kvinder. Tunikaer er toppe, der er designet i en løstsiddende stil, og den kan kombineres med bukser, shorts, nederdele eller endda også med leggings. Tunikaerne fås i mange stilarter, designs som broderet med motiver og fede designs på den. Ud af disse trykte er de sejeste og mest stilfulde, da de fås i forskellige længder, snit og forbløffende farver. Det giver brugeren et nyt look og får dig til at se anderledes ud i mængden.

Seneste og sejeste trykte tunika -toppe til mænd og kvinder:

Så lad os få et hurtigt blik på de 9 bedste printede tunika -designs.

1. Summer Wear trykte tunikaer til mænd:

trykte tunikaer

Da sommersæsonen er uudholdelig, men stadig ønsker mænd at fremstå eksklusive og smarte. Så disse trykte tunikaer er de ideelle, da de kan klædes på ved enhver lejlighed som en strandfest eller på hangouts og endda også til officielle møder. Den kølige farve og slående print gør alle mænds varme og fede.

2. Mantra trykt herretryk tunika:

Mantra trykte tunikaer til mænd

Disse typer tunikaer ser meget stilfulde ud og er meget i mode og efterspørgsel hos mænd. Tunikaen er lavet af bomuldsstof, og på det er det lille mantra trykt, hvilket viser bærerens åndelige sving. Disse tunikaer fås i mange farver og snit og kan klædes på som cool aftentøj.

3. Casual -printet tunika til mænd:

Casual printede tunikaer til mænd

Her kommer en enkel, men fantastisk flot trykt tunika til alle mandlige mennesker. Disse typer af trykte tunikaer kan også bruges afslappet eller på daglig basis. Disse typer tunikaer fås i mange farver og udskrifter, som kan få dig til at se smart og varmere ud end nogensinde.

4. Mango Leaf trykt tunika til mænd:

Mango Leaf trykt tunika til mænd

Denne type mango -bladprintede tunikaer designet i kurta -mønster med lukket hals får alle mænd til at se meget elegante og klassiske ud. Denne type tunikaer giver et traditionelt og etnisk udtryk og kan bæres ved enhver lykkebringende lejlighed uden problemer.

5. Tunika med korte ærmer og bælte:

Tunikaer med korte ærmer og bælte

Her kommer den mest fantastiske og smukkeste trykte tunika til piger. Tunikaerne har en rund plisseret halsudskæring med korte ærmer og et knyttet bælte, der giver et nyt og tiltalende look til din talje. Denne type trykte tunikaer kan også være godt kontorbeklædning og godt aftentøj.

6. Stilfulde tunikaer til piger med blomsterprint:

Blomstertryk Stilfulde tunikaer til piger

Denne type asymmetrisk snit tunika med blomsterprint ser meget fantastisk ud på enhver kvinde. Denne type tunikaer er meget behagelige at have på og passer godt til enhver kropsform og kan kombineres med bukser eller jeans og endda også med leggings.

7. Girls Party Wear Trykt tunika:

Piger med festdragt med tunika

Disse er den klassiske sortprintede tunika til piger, som er ideelle til enhver fest. Det geometriske prikket tryk på den med dyb V -udskæring giver en halsudskæring og får dig til at fremstå fremragende selv i mængden.

8. Farverig trykt tunika til piger:

Farverige tunikaer til piger

Tunikaen ser meget anderledes ud og har unikke nuancer af farver og ser derfor fabelagtig ud på unge piger. Tunikaen har en kinesisk krave med trekvartærmer og ville se meget tiltalende ud, når den blev parret med vasket denim. Denne kombination er også ideel til enhver fest eller cool collage.

9. Leopardprintet tunika:

Leopardprintede tunikaer

Denne type leopardprintet tunika ser meget spændende ud og giver et slående look, når den bæres. Disse trykte tunikaer kan bæres til enhver fest, og når de kan kombineres med tynde bukser eller bukser, giver den et tiltalende udseende.

Trykte tunikaer er de mest behagelige og lette at vedligeholde. Det fremstår endda meget fantastisk og får dig til at se yndefuld ud. Den trykte tunika kan prydes ved enhver lejlighed, og den lyse farve giver dig fantastisk og sikrer, at hvert hoved vender sig mod dig. Så tag fat i og tilføj lyse og farverige tunikaer til din garderobe, og lån dig selv et nyt look og et nyt look.