Natalie Portman näyttelee elokuvassa Thor: Love and Thunder

Natalie Portman tekee paluun maailmassa Marvel Cinematic Universe (MCU) ja kuuluu siten jälleen supersankareiden liigaan. Hän esittää Lady Thoria Thorin neljännessä jaksossa, jonka otsikko on Thor: Love and Thunder, mikä tekee fanit erittäin onnelliseksi. Uutinen julkistettiin viime lauantaina Comic-Conin kansainvälisen tapahtuman aikana San Diegossa. Siellä Natalie Portman ottaa naispuolisen Thorin roolin. Muita tunnettuja näyttelijöitä ovat Chris Hemsworth ja Tessa Thompson. Tämän neljännen Thorin jakson ohjaa Taika Waititi ja se esitetään vuonna 2021.

Natalie Portmanin kuva vasaralla osui otsikoihin

Hammer kadehti Natalie Portmania

Natalie Portmanin historia Thorissa

Natalie Portmann on jo osallistunut Thorin ensimmäiseen ja toiseen osaan. Se oli vuosina 2011 (Thor) ja 2013 (Thor: The dark world) ja hän oli osa Thorin näyttelijää. Siellä hän näytteli Jane Fosteria. Vuoden 2017 jaksossa (Thor: Ragnarock) hän ei kuitenkaan ilmestynyt.

Natalie Portmann on pelannut Thorissa kahdesti

Natalie Portman - sinisen fontin edessä

Natalie Portmanin nykyinen rooli

Thorin neljännessä jaksossa Natalie Portman sai kovan työn sanan kirjaimellisessa merkityksessä. Hän kantaa Thorin vasaraa ja yrittää tuhota pahan ukkonen itse. Näyttelijä vaikuttaa todella onnelliselta. “Olen aina tuhonnut kateuden vasaralla”, hän sanoi.

Natalie Portmannin esiintyminen Comic-Conissa oli kohokohta 

Natalie Portman Comi-Con-näyttämöllä

Muita jännittäviä Comic-Con -projekteja

Muita jännittäviä Comic-Con -projekteja ilmoitti myös Marvel viime lauantaina. Näitä olivat “Shang-Chi ja kymmenen renkaan legendat”, “Musta leski”, “Tohtori Strange hulluuden monimuotoisuudessa” ja “Ikuiset”. Lisäksi fanit voivat odottaa “Blade”: n uudelleenkäynnistystä. Siellä Oscar -voittaja Mahershala Ali ottaa Wesley Snipesin roolin.

Romanttiset ja sankarilliset kohtaukset luonnehtivat myös tätä elokuvaa

Natalie Portman Thor -elokuvassa

Natalie voi myös tuhota kateuden vasaralla 

Natalie Portman vasaralla kädessään

Supersankarirooli sopii loistavasti Natalie Portmannille

Loistava animaatiohahmo - Natalie Portman

Natalie Thorin naisroolissa 

ihana ja ihana Natalie Portman