30 minutters fedtforbrændende hjemmetræning for begyndere

Prøver du at forbrænde fedt? Men ikke få succes? Fedtforbrænding plus vægtkontrol er to af de vigtigste grunde til, at folk træner. Det er konstateret, at konditionstræning er de bedste fedtforbrændingsøvelser, der bruger store muskelgrupper i en yndefuld stil.

5 bedste fedtforbrændende fysiske aktiviteter derhjemme:

Der er mange fedtforbrændende træninger for mænd og kvinder, men de bedste af dem diskuteres i denne artikel. Så lad os tage et kig;

1. Løb:

fedtforbrændingsøvelser derhjemme

Dette er meget enkelt og den bedste øvelse til at forbrænde fedt, fordi det ikke kræver noget udstyr og motionscenter, kun du har brug for et par gode sko. Det kan brænde maven effektivt. Det giver en stabil, lavintensiv type kardiovaskulær træning. Løb hjælper med at forbrænde en betydelig mængde kalorier vedrørende 300 kalorier ellers mere på en halv time. Du kan stadig øge denne sum med intervaller plus bakker. Styrketræningen er af højeste betydning i forhold til skadehindring ved løb. Begynd med 5 til 10 minutters løb, 3 til 4 gange om ugen.

2. Springtov:

bedste træning for fedttab

Dette er en hurtig fedtforbrændingstræning for kvinder, som du kan udføre i dit hjem plus opnå ved forbrænding svarende til 340 kalorier i øjeblikket en periode på 30 minutter. Kroppen skal være oprejst som at hoppe. Dette er en let træning, der kun kræver et reb og begynder at springe. Mens du hopper, vil du begynde med en lav hastighed og derefter booste, når du skrider frem. Springtov er en anden største øvelse til fedtforbrænding.

3. Kickboxing:

bedste fedtforbrændingsøvelser

Selvom det er en ekstra fordel, består flere klasser af nogle styrke- og fleksibilitetsøvelser. Du kan blande 300 til 500 kalorier for hver klasse, afhængigt af styrkeniveauet. Dette er en ekstra højintensiv øvelse til fedtforbrænding, der tilbyder et parallelt kalorieforbrændingsforhold som burpees.

4. Dans:

fedtforbrændingsøvelse

Alle ved, at dans er sjovt, men hvis du vælger at danse med en hurtig rytme, vil du afslutte at brænde mange kalorier. Inden for en afstand på 30 minutter, hvis du vælger at danse til hurtige rytmer, kan du afslutte at brænde over 221 kalorier på i øjeblikket 30 minutter. Mens du danser, skal du starte med langsomme rytmer plus fremgang til hurtige rytmer og derefter slutte med en langsom rytme.

5. Klatring og ro:

fedtforbrændingstræning

Hvis du vil have en fantastisk overkrop, så er ro med klatring noget for dig. Prøv desuden disse plus forbrænd hvor som helst fra 300 – 380 kalorier hvert 30. minut. Du har brug for særligt udstyr til klatring samt en romaskine til roning.

9 bedste øvelser til fedtforbrænding derhjemme:

1. Løftevægte:

fedt tab øvelse

Dette er en af ​​de mest effektive fedtforbrændingsøvelser. Vægtløftningsøvelserne er moderat til det punkt, hvis de udføres korrekt. Derfor har den samlede mængde kalorieforbrænding en tendens til at være i den mindre ende af skalaen. Følelserne af tilfredshed samt velvære fra endorfinfrit, der kan tilskrives højintensitetsbevægelsen, er imidlertid storslåede motiver i sig selv. Derudover bygger løftevægte et godt fundament for alle andre handlinger.

2. Jackknife Crunches:

fedt tab træning

Jackknife Crunches er en højere mavebevægelse, der forbinder både den øvre og den nedre abs for maksimal toning i den mindste mængde tid. De er særligt nyttige, da lavere abs kan være solide at sigte på, inklusive udstyr. Jackknife Crunches er de bedste fedtforbrændingsøvelser for mænd derhjemme.

3. Burpees:

30 minutters fedtforbrændingstræning

Selvom det er ekstremt svært, er denne træning med høj intensitet en af ​​de største til hurtigt at forbrænde kalorier. Du kan styre den i tilstand 10 minutter ellers for at hjælpe dig med at forbrænde mindst 100 kalorier. Det hjælper med at tone din kerne, ben og overkrop på én gang. Så det er en tredobbelt risikoøvelse, som hver især har en tendens til at frygte af overlegne grunde. Træningen er hård, bortset fra at det faktisk hjælper med at forbrænde overskydende fedt fra kroppen.

4. Crunches:

fedtforbrændingstræning derhjemme

Crunches en af ​​de bedste mavefedtforbrændingsøvelser, der også hjælper med at styrke mavemusklerne. De er lette at lære, mestre og få gjort uden vejledning af uddannet personale. Læg en yogamåtte og lig dig lige på ryggen. Bøj nu dine knæ og placer dine arme bag på hovedet. Løft gradvist dit hoved, skuldre og nakke, indtil dit bryst og knæ er justeret.

Mens du udfører crunches, skal du prøve at trække mavemusklerne indad for at forhindre skader på ryggen. Fortsæt med at lave sætene, indtil du kan, og prøv gradvist at øge gentagelserne. For at gøre denne øvelse mere effektiv kan du endda suspendere dine fødder i luften, mens du udfører crunches. Denne stil anbefales dog ikke til begyndere.

5. Lunges:

fedt tab øvelse derhjemme

Lunges er en del af opvarmningsrutinen før enhver træningssession og laver ekstremt gavnlige mavefedtforbrændingsøvelser. At lave lunges dagligt hjælper med at styrke og tone din krop. Stå lige med det ene ben strakt foran og dit andet ben lidt bagud. Bøj nu dit forreste knæ, mens du hælder din krop fremad. Hold dit andet ben lige og lænet så fremad som muligt. Vend tilbage til normal stående stilling og skift benene. Gentag denne øvelse, og prøv gradvist at øge dine tællinger. Når du mestrer at lave lunges, vil du være vidne til, at fedt let smelter væk fra dine øvre lår og balder.

6. Laterale spring:

fedttabstræning derhjemme

Laterale spring springer i luften på begge dine sider. Det er en fantastisk form for fedtforbrændingsøvelser, der også styrker musklerne. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Sæt dig på hug, mens du holder dine arme til højre. Dette giver dig mulighed for at hoppe til venstre. Spring nu eksplosivt og lateralt opad. Land på begge dine fødder. Huk igen ned med dine arme nu til venstre og hop igen opad i den modsatte retning. Fortsæt med at lave så mange sæt som muligt.

7. Sideplank med benløft:

bedste træning for at tabe kropsfedt

Dette er en avanceret form for pilates, der er effektiv til let at smelte kropsfedt. Læg dig på højre side og løft din underkrop med din albue og højre underarms støtte. Løft nu din hofte på en måde, så kroppen er justeret, og kun din højre fod og hånd rører jorden. Hold venstre hånd på hoften og stræk dit venstre ben så højt som muligt. Indånder, ånder ud og kommer gentag det samme på den anden side.

8. Jumping Squats:

15 minutters fedtforbrændingsøvelser

Jumping squats er en enkel, men gavnlig fedtforbrændingsøvelse for både kvinder og mænd. Jumping squats er en variation fra de traditionelle squats til let at smelte kropsfedt. Stå lige på en måtte med dine fødder lidt fra hinanden (omkring skulderbredden). Udfør de almindelige squats og spring derefter op med al din styrke. Når du rører gulvet, sænker du din krop til den normale squats -position. Dette afslutter en cyklus. Når du lander efter springet, er det vigtigt at få kontrol over din krop. Hop også på hele din fod og ikke kun tæerne. Udfør 2-3 sæt spring squats dagligt med 10 gentagelser i hvert sæt.

9. Jumping Jacks:

20 minutters fedtforbrændingsøvelser

Jumping jacks er en glimrende konditionstræning, der fungerer som en fantastisk hurtig fedtforbrændingsøvelse. Stå lige med fødderne sammen og arme placeret på siderne. Spring op, stræk benene og løft armene. Land med dine fødder strakt omkring 2-3 fod fra hinanden og hoppede igen med det samme, denne gang vendte tilbage til din startposition. Udfør 2-3 sæt med 10 gentagelser hver.

Dette er nogle af de bedste øvelser til at forbrænde mavefedt. Desuden kan du nemt gøre dem i hjemmets bekvemmeligheder, og du vil kunne prale med en tonet krop uden behov for dyre træningspas i et fitnesscenter.