5 enkle øvelser for at slippe af med forstoppelse

Forkert afføring, der fører til forstoppelse, kan være årsag til større ubehag for alle. Det lader ikke være i fred og forårsager smerter og andre problemer i kroppen, hvis der ikke gøres noget for hurtigt at løse problemet.

øvelser til forstoppelse

Da afføringsmidler og andre lægemidler er de hurtigste løsninger, er her et par øvelser, der kan hjælpe dig med at slippe af med forstoppelse lige så hurtigt og også kan udføres regelmæssigt til fitness.

Hurtig gåtur:

Frisk gang er godt for helbredet og den enkleste motionsform for at forblive i form fra alle aspekter. En god 30 minutters rask gåtur tidligt om morgenen genererer en masse energi i kroppen og hjælper med at slippe af med toksiner og urenheder. Det holder optimal iltforsyning i kroppen, og bevægelserne frigiver stress, der kan være en af ​​årsagerne til forstoppelse.

Quarter Squats:

Hukommelse ligner den måde, vi sidder og står på stolen regelmæssigt. Du skal bare gøre det uden stolen. Spred dine ben bredt for at bringe det på linje med skuldrene og spred hænderne op til skulderlængden foran. Sæt dig på hug, indtil dine lår er parallelle med gulvet, hold stillingen i 5 sekunder og kom tilbage til det normale. Gentag øvelsen en halv time efter måltider mindst 10 gange. Dette lindrer eventuelle tarmproblemer og gør afføringen glat, hvilket lindrer forstoppelse.

Yoga:

Yoga har forskellige aasaner, der aflaster kroppen fra forskellige problemer. Enkel vejrtrækning og hånd- og fødderkombinationer kan hjælpe med at rydde op på årsagerne til forstoppelse og medføre lettelse på ingen tid. Den enkleste Aasan du kan gøre er at sidde på en måtte med fødderne sammen og ryggen lige. Træk vejret ind og tag din mave ind, ånde ud og slip. Denne bevægelse er modsat af, hvad vi gør, når vi trækker vejret normalt, så det kan være nødvendigt med lidt øvelse. Gør dette tidligt om morgenen for at glatte afføring og få lindring af forstoppelse.

Advarsel: Hvis du har ondt i ryggen, eller du ikke må sidde på gulvet eller med foldede ben, kan du sidde oprejst på en stol med ryggen lige eller på sengen med foldede ben. Denne øvelse bør ikke udføres af gravide, da den også har indflydelse på mavemusklerne.

Spring reb eller spring over:

Som børn har vi alle gennemgået en fase, hvor et springtov var en værdsat besiddelse. Hvis du har maveproblemer, er det måske tid til at gå tilbage til det grundlæggende. Prøv at springe om morgenen eller mindst tre gange om dagen for at forbedre blodgennemstrømningen over kroppen. Det er også fordelagtigt at trykke på de rigtige trykpunkter på fødderne, hvorigennem forstoppelse kan lindres på ingen tid.

Lunges:

Lunges hjælper med at flytte tarmene frem og tilbage hver gang du gør det ordentligt. For at udføre øvelsen skal du stå lige, flytte en fod fremad og forsøge at jævne dit lår parallelt med jorden, mens du bøjer den sjældne fod. Gå derefter tilbage til hvilestillingen. Gentag øvelsen med en anden fod. Dette er et sæt. Gør mindst ti sådanne sæt dagligt for at forbedre tarmbevægelserne. Du kan holde din hånd lige i luften over dit hoved eller foran, eller over hinanden på knæet foran.

Advarsel:

For dem med rygproblemer bør undgå at lave denne øvelse. Dette kan også forårsage lidt strækning af ryggen, hvilket kan være problematisk. Gamle mennesker, der har knæproblemer, bør også undgå denne øvelse og sandsynligvis prøve en anden.

Prøv disse enkle træk, og fortsæt det, der passer dig bedst, for at få en problemfri morgenrutine for maven.