Hvordan håndteres venskabsproblemer på en smart måde?

Alle har op- og nedture i livet, og lad os se fakta i øjnene, uanset hvor stærk vi tror, ​​vi kan være, er der øjeblikke, hvor vi bryder sammen, og vi ville ønske, at nogen kunne høre os, selv et blidt kram ville gøre. Dette er en velkendt sag for de fleste af os, og derfor er det vigtigt at have en ven, en ven, der er omsorgsfuld, kærlig og ikke fordømmende for at hjælpe os med at overvinde mørke og dystre dage.

Vi har brug for nogen, der ville være vores solskin på en regnvejrsdag, ikke sandt? Men sæt dig selv for en gangs skyld omvendt, hvad nu hvis du var den “ven”, de har brug for? Hvordan ville du håndtere deres problemer? Vil du være i stand til at give dem det rigtige råd? Ville du være der i øjeblikket og på scenen for at hjælpe dem?

Nogle gange er det ikke muligt at være der fysisk, og det er, når vi kan ringe og støtte, og selvom det ikke er muligt, måske sende en tekst eller en besked på et af de sociale netværkssider, e -mail eller whatsapp, bare slippe ud kære ven ved, at vi er der i ånden.

Tips til håndtering af deres problemer

Tips til håndtering af deres problemer:

1. Din ven har brug for en hjælpende hånd, en skulder at græde på og en, som de kan betro sig til, derfor skal du ikke være en plagende barnepige og ikke synge “det sagde jeg dig”. Dette ville ikke hjælpe, faktisk ville det sætte dem i en løsning, en slags problemer, der ville få dem til at føle sig lave, uværdige, uelskede og så videre. Det er ikke derfor, han eller hun eller de er kommet til dig, og du bør være empatisk, men upartisk på samme tid, når du rådgiver

2. Du bør også være en meget god lytter, en der ikke afbryder. Husk, at situationen nu er meget ustabil, og de skal lukke ud og tale. Det ville også hjælpe med at starte med et kram, for et kram er en fysisk medicin, der beroliger nerverne og giver sindet mulighed for at slappe af. Derefter sidder du med personen, tilbyder dem noget vand eller en beroligende drik, frisk frugtsaft. Giv venligst ikke koffein eller luftede drikkevarer, som som bevist kan gøre en person hyper. Hold derefter forsigtigt deres hænder, kig dem ind i øjnene, mens de taler. Lad dem vide, at du er ligeglad ved at gøre det, og dette vil få hjertet til at smelte hos den, der er i nød, hvilket gør det lettere for dem at stole på dig og tale med dig.

3. Hvis det er din ven, og du vidste, at dette ville ske for dem, skal du stoppe med at bringe fortiden op. Det du snarere skal gøre er bare at høre dem, være der for dem og lade dem græde så meget som de vil. Gråd hjælper, det være sig en mand eller en kvinde, det hjælper med at berolige nerverne og fjerne negativ energi indefra. Tilbyde dem et væv og lad dem kramme dig, hvis det er muligt, når de græder.

Vær empatisk, men kend dine grænser:

Gør ikke sagen værre ved at krydstjekke med den anden part, selvom du har lov til det. Det er deres problem, og de to skal løse det, men hvis du først er meget sikker på situationen, så tag et skridt til at moderere begge ender, eller bare være der med din ven og bede dem om at sidde og tale.

Lad være med at slå til på den næste fest, antag ikke og hør ikke bare den ene del, der er to sider af mønten, men forstyr ikke den anden ende, medmindre de kommer til dig med deres version eller har spurgt dig om hjælp.