Papaya kostplan for at tabe sig

Christopher Columbus kaldte papaya for ”englenes frugt” og det er den faktisk. En pæreformet frugt i en pink-orange farve med en sød blød smag-der er papaya for de mennesker, der stadig ikke er klar over. Det, der engang blev betragtet som en eksotisk svær at få frugt, er nu et kendt navn. Men da papaya blev fortrolig med almindelige mennesker, er en række funktioner blevet afsløret.

Blandt de mange andre har kosten grebet mig i øjnene. Denne frugt er rig på næringsstoffer og har en enorm egenskab for vægttab, som jeg kan tilføje, er den nuværende trend i denne æra. Alle jagter den tonede mave og magre tynde krop og for at opnå det på kortere tid uden at bidrage med meget tid til det er ved at spise papaya.

Papaya kost

Papaya kostplan for vægttab:

Sådan hjælper det:

Papaya kan se blød og sej og kødfuld ud med en fersken pink eller orange nuance, men når det kommer til at pakke næringsstoffer, er det ikke bare et smukt udseende, men også en ret nyttig frugt. Den er rig på vitamin A og C og indeholder også mineraler som kalium og fibre, som hjælper på hjerte-kar-problemer. Så er der den kolesterolfri ejendom, det vil sige, at dette er naturens “sukkerfrie”. Ligesom vores kommercialiserede, smager denne også sødt, men er fedtfri. Myten siger også, hvordan den kan nedbryde proteinerne og øge kroppens stofskifte. På denne måde er dette den perfekte frugt til at tabe sig.

Kosten starter:

Vægttab ved en astronomisk hastighed? Fortsæt med at læse denne artikel, mens vi afslører vægttabsproceduren for en større krop.

For dette forbrug af papaya, ikke for moden ikke for ung, er påkrævet. Det bedste ved denne diæt er, at den er problemfri. Enten terninger eller skiver det eller blandes eller blandes i anden mad, papaya er en alsidig frugt og kan spises under alle omstændigheder. Tricket er at spise meget i rater og alt sammen med papaya. Overspisning eller spisning til randen er aldrig tilrådeligt, da det ødelægger det første punkt med at indtage papayaerne i første omgang. Kosten. Så en lille smule mad hver gang, der er inkorporeret med noget papaya, passer perfekt i puslespillet.

Dernæst kommer vandindtaget, som skal være så højt som muligt de næste par dage, kosten forbliver.

Selvom denne diæt inkorporerer papaya i hvert måltid og generelt må spise noget, er der en klar grænse mellem sund og uspiselig mad.

Kun nærende mad bør indtages. Ørkener, chokolade eller sødestoffer bør undgås.

Morgenmorgen skal bestå af enkle salater med papaya i. Eller bare skær et stykke papaya i salt og salt det. Så forbrug det bare sådan. Bortset fra sin himmelske smag, vil det også hjælpe dig med at smide de ekstra kilo af. Eller enhver korn eller yoghurt kan indtages sammen med papaya. Igen bør et fuldt måltid op til randen undgås. Under frokosten kunne den normale næringsrige mad som ris og grøntsager indtages sammen med papaya. Det samme gælder middagsrutinen. Ind imellem er et par hjælp til papaya frugtsalat ønskeligt og tilrådeligt. Den bedste del af papaya er, den kan også bruges som ørkenmad.

Tips og tricks:

  • Der skal drikkes meget vand omkring denne tid.
  • At spise lidt og fordoble spiseskiftet er givende.
  • Det behøver ikke at blive kogt og kogt og blandet hver gang. En skefuld skefuld papaya er en god idé. Selvom forbruget ikke skal fratrækkes.
  • Hold dig til hjemmelavede nærende fødevarer.

Selvom alle disse er vigtige, er en anden vigtig ting at huske en regelmæssig træning eller i det mindste at holde sig beskæftiget i arbejdet, så vægttabet forværres.