Top 25 tips til at tabe sig for evigt

Tips til at tabe sig for evigt

Vægttab er en almindelig bekymring i disse dage. En meget lille procentdel af mennesker formår at forblive superform og aktiv hele tiden på grund af de travle og hektiske liv, som de fleste af os besidder. Det utallige ansvar på vores skuldre gør det helt umuligt for os at holde os i form. Men den gode del er, at du ikke altid behøver at følge vanskelige kostdele eller vanvittige træningskort for at tabe disse kilo. Du kan gøre de samme ting på meget enklere måder. Alt du skal bruge er sunde ændringer i din livsstil. Betragt denne artikel som din guide, læs hvert punkt omhyggeligt, og du er klar til at gå!

1. Drik grøn te:

Grøn te er sandsynligvis den første og vigtigste ændring, du skal foretage i din kost. Hver gang du har lyst til at have en varm kop te eller en kold kaffe, skal du ombestemme dig med det samme og få grøn te. Det har nul kalorier og er et meget sundt valg for alle dem, der forsøger at tabe sig. Hvis du taler med en diætist eller endda en ekspert, vil de altid fortælle dig at indarbejde grøn te i din kost. Det øger stofskiftet og hjælper dig med at tabe meget vægt på kort tid.

2. Snack på supper, kiks eller spirer:

Bor i et land som Indien, er vi altid fristet til at spise de usunde snacks, der tilberedes her. De stegte pakodas og tikkier er så spiselige og hjertevarme. Men hvis du har disse hver dag, er dine chancer for at tage på er enorme. Du skal være smart og træffe det rigtige valg. Hver gang du føler dig sulten midt på aftenen eller midt på eftermiddagen, skal du have noget suppe. Du kan også forkæle dig med kiks eller en sund chaat lavet af spirer. På den måde vil du sige nej til usund mad og tabe dig hurtigere.

3. Lav en tv -træning:

Når du ser fjernsyn, behøver du ikke altid sidde der og stirre på skærmen. Du kan træne og se din yndlingsafsnit samtidigt. Bare inkorporere nogle spot jogging, hoppe jacks, butt spark og crunches i omkring ti til femten minutter, og du vil svede som en skør i slutningen af ​​det. Dette hjælper dig med at tabe meget i løbet af få måneder.

4. Gå! Gå! Gå!

Selvom du har hørt dette flere gange, er det tid, du hører det igen. At gå er den bedste øvelse til vægttab. Det er blevet foreslået af alle diætister og eksperter og er kendt for sine sundhedsmæssige fordele. Hvis du prøver at tabe dig, kan du altid gøre det ved at gå. Og med det mener vi ikke, at du skal slentre, som om du er i parken. Du skal gå hurtigt. Prøv at starte med et gennemsnitligt tempo og opbyg det efter cirka ti minutter. Jo hurtigere du går, jo mere fedt brænder du.

5. Sig farvel til rødt kød:

Rødt kød er meget usundt. Det sænker dit stofskifte og gør vægttab til en vanskelig procedure. Hvis du taler med en specialist, vil de altid fortælle dig at holde dig miles væk fra rødt kød. De har altid været en afgørende årsag til sundhedsrelaterede problemer og sygdomme. Men det betyder ikke, at du aldrig vil spise rødt kød i dit liv. En gang imellem er det fint, men at have det hver dag vil kun have negative konsekvenser. Derfor skal du sige farvel til rødt kød for at tabe noget.

6. Ingen dårlige vaner tilladt:

Ifølge flere læger har de, der er lænket rygere og drikkere, en tendens til at tage hurtigere på i vægt end dem, der ikke gør det. Da dette er en ganske usund vane, skal du slippe af med dette for at tabe dig. Flere drikkevarer som øl, vodka, whisky og rom indeholder for mange uønskede kalorier, der får dig til at tage vanvittige mængder på inden for få uger. Hver gang du vil have en drink i baren, skal du altid minde dig selv om den grynet mave, der opfører sig forkert, og som sidder i midten af ​​baren og hver dag drikker galloner og liter øl væk. Jeg er sikker på, at du ikke vil være så rodet.

7. Frugt og grøntsager:

Jo sundere du spiser, jo mere taber du dig. Hvis du bliver ved med at forkæle chokolade og friturestegt mad hver dag, er der ingen måde, du vil smelte det genstridige kropsfedt på. Du skal spise masser af frugt og grønt. Da middagen plejer at være dagens letteste måltid, kan du simpelthen få en frugtsalat med en lille skål ostemasse eller nogle kogte grøntsager. Du kommer helt sikkert til at se nogle gode resultater om en måned.

8. Bliv aktiv:

Et godt tip til at tabe sig er at forblive aktiv. Du behøver ikke altid sidde ned og slappe af. Få din krop i bevægelse hele dagen så meget som muligt. Dette vil helt sikkert forbrænde en del kalorier og gøre dit vægttab effektivt. Derfor skal du næste gang føle, at du ikke har noget at gøre, bare feje gulvene, færdiggøre værftet eller bare rengøre dit værelse.

9. Trappeopgang:

At løbe op ad trapper er den bedste måde at tabe sig på. Hvis du bruger fem minutter om dagen på bare at løbe op og ned af trapperne, vil du se store resultater. Du sveder ikke kun, men smelter også fedt.

10. Sæt realistiske mål:

Hvis du vil tabe dig, kan du ikke sætte dig selv urealistiske mål. For eksempel: at følge et diætdiagram, der vil tabe 40 pund på en måned, er helt vildt. De er bestemt ikke rigtige og vil helt sikkert ikke hjælpe dig med at tabe nogen reel vægt. Så for at gøre dit vægttab effektivt, lav ordentlige mål, og du vil snart se en ændring.

11. Reducer kalorieindtag:

Hvis du prøver at tabe dig, skal du forbrænde eller enten reducere dine kalorier. Du bliver nødt til at forbrænde cirka 500 kalorier hver dag. Dette er bare ikke muligt ved slankekure, men du bliver også nødt til at dyrke motion. Du kan reducere dit kalorieindtag ved at afslutte få varer fra diæt som burgere; is osv. holde øje med dit kalorieindtag med lommeregner for effektivt at opnå vægttabsmålet.

12. Flyt, når du får tid:

Det er meget vigtigt, at du forbliver aktiv, selv i din 15 minutters pause. Du kan tage en lille gåtur for at hjælpe med vægttab.

13. Gør aftentræning:

Trættende dage kan give dig en undskyldning for ikke at gå til fitness. Således skal du være motiveret og engageret til hver aften træning.

14. Gør intens cardio:

Hvis du laver vanskelige konditionstræninger i 45 minutter i 3 gange om ugen, kan du let øge dit stofskifte. Dette vil hjælpe med at øge dit stofskifte, selv når du er stoppet med at svede og hjælper med at forbrænde mange kalorier. Du kan også vælge træning af løb, cykling eller løbebånd.

15. Smart rejse:

Er du på ferie? Ved at træne i denne rutine kan være kedeligt, men du skal fortsætte med at gøre det. Du kan bære nogle træningsartikler, der ikke er for tunge eller tager masser af plads.

16. Kontroller skalaen:

At træde på en skala er altid fristende, men det kan samtidig også få dig til at føle dig dårlig. Hvis dette er tilfældet, skal du bare holde en pause og stadig være motiveret. Skalaen ændrer sig bestemt ikke fra den ene dag til den anden, men vær ikke utilfreds. Du kan veje ugentligt for at få det bedste resultat af succes.

17. Drik masser af vand:

Vand hjælper dig med at holde dig hydreret, og dets forbrug er i vid udstrækning nyttigt til vægttab. Du skal altid drikke vand før dit måltid for at holde dig hydreret. Inkluder også fødevarer, der har masser af vandindhold som frugt, grøntsager. Dette vil også hjælpe dig med at føle dig fyldigere i længere tid og hjælpe med mindre spisning. Du kan også drikke køligt vand, der hjælper med at fremskynde stofskiftet og også modvirke enhver trang til drikkevarer som limesaft, sodavand.

18. Spring ikke morgenmaden over:

Du kan spise morgenmad tidligt om morgenen for at holde kroppen aktiv. Dette vil også hjælpe dig med at forbrænde kalorier og øge dit stofskifte.

19. Lav små træningspas – men tjek:

Du kan enten lave en kort, men intens konditionstræning. Dette er også meget nyttigt ligesom de længere til at forbrænde mange kalorier.

20. Elsk din mad:

At spise mindre, mens du prøver vægttab, er det værste tilfælde. Dette fratager dig faktisk, og derfor kan du gøre eller holde en snyddag – at spise hvad du vil. Du kan nogle gange indtage højt kalorieindhold, hvilket bestemt ikke vil ødelægge din sunde kost. Dette til gengæld forkæler dig til lejligheden og skaber et godt forhold til din diætmad. Dette er også et effektivt middel mod overspisning.

21. Lad ikke narre kalorien:

Hvis du prøver at tabe dig, handler det om matematik. Prøv derfor ikke at narre dig selv ved at lade nej afgifter eller spise ekstra og træne mindre. Denne tanke kan også få dig til at spise mere end det, du rent faktisk brænder. Således kan det føre til vægtøgning og ikke vægttab.

22. Ingen junkfood:

Dette er det værste vægttabsproblem. Når du spiser mere mad med masser af sukker og fedtindhold, gør det dig irritabel og endda træg. Du er nødt til at skylle alle junks ud af systemet, så du kan lave et 2 -ugers kostprogram ved at sænke indtaget af gluten, sukker, mejeriprodukter, koffein & alkohol.

23. Forbrug blåbær:

Ja, du hørte det rigtigt. De er fyldt med antioxidanter og hjælper også med at reducere mavefedt. De indeholder anthocyanin, der kan ændre enhver aktivitet af generne, der findes i vores humane fedtcelle. Dette igen gør det svært eller vores krop at tage på i vægt.

24. Spis stenfrugter:

Stenfrugter som nektarin, blomme, fersken og kirsebær har kemikalier, der hjælper dig med at slippe af med fedme. Disse bruges også til at opretholde diabetesniveauet og fungerer som antiinflammatorisk.

25. Spis frisk:

Du spiser ikke meget junkfood, men tager stadig på i vægt? Der kan være andre usunde grunde som at indtage stærkt forarbejdet mad. Det tilrådes derfor, at du indtager flere naturlige produkter frem for emballerede. Dette fastholder energiniveauet, hjælper med god søvn og giver også din energi til at træne.

26. Vær i de nye vaner:

Du skal følge din rutine, selv efter at du har tabt dig. Tabe sig er også livsstilsændring og ikke kun før målet er nået. Så kom ikke tilbage til din gamle spisevaner, som igen vil tage på i vægt.

27. Erstat din træning:

Dette er et almindeligt problem, når vi ikke kan lide at tage noget nyt træningsregime. I dette tilfælde kan du fortsætte med din samme rutine, men tilføje nogle ekstra minutter til træning. Du kan også lave sprint, når du er færdig med dit løb; vælg tunge vægte for at tilføje forskel.

28. Forbrug fibre i løbet af morgenen:

Når du prøver at tabe dig, kan du spise de fødevarer, der hjælper dig med at føle dig mæt i længere tid. Dette vil fjerne sulten med fristelse. Når du starter din dag, kan du således inkludere 8 gram fiber i din morgenmad.

29. Husholdningskor:

Du kan gøre hele dit husstandskor for at tabe dig. Start med at tage trapper, gå med hund, støvsuge, rengøre dit hus, havearbejde osv. Disse vil trodsigt hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier og også holde dig aktiv.

30. Inkluder kikærter og grapefrugt:

De betragtes som jer bedste venner, hvis du vil tabe dig. Kikærter hjælper med at bryde dårlig snacking -vane, mens indtagelse af 1/2 grapefrugt før hvert måltid hjælper med at reducere kilo.

31. Træning med musik:

At have mobiltelefoner er meget almindeligt i disse dage. Du kan bruge din yndlingsspilningsliste, mens du er i gymnastiksalen. Men sørg for, at du giver fuld opmærksomhed for at få indsatsresultater.