Arkkitehtuuri – Portugalin kaupunki Portugalissa

 Monsanto arkkitehtuuri portugali rock house

Romanttista arkkitehtuuria Portugalissa

Tiedätkö kumpi se on? Me Freshideen ja monet muut kollegat, jotka käsittelevät arkkitehtuuri ja suunnittelu ajattelevat, että tästä puhumme tämän päivän artikkelissa.

Se sijaitsee Espanjan rajalla ja tarkemmin sanottuna muinaisessa Monsanton kaupungissa. Talot ovat täällä jättimäisen lohkareiden välissä, ympärillä ja päällä.

Viehättävät talot ja kadut on integroitu maisemaan vuosikymmenien ajan. Kaikki muut kivet jätettiin koskemattomiksi.

Monsanton viehättävä tunnelma

Monsanto -arkkitehtuuri Portugali ylhäältä

Monsalto sijaitsee vuorijonon reunalla, lähellä Serra de Estrelaa. Sieltä on laaja näkymä alla olevaan laaksoon.

Aikaisemmat asukkaat eivät veistäneet kiviä talonsa rakentamiseen. He ovat sopeutuneet paljon enemmän luonnollisiin muotoihin. Joskus nämä ovat vain hieman vääristyneitä ja kaventuneita. Puolipyöreät katot näyttävät kaarevilta kivimajoilta. Portaat johtavat kallion ympärille ja myös kattoon.

Kaltevat katot

Monsanto arkkitehtuuri portugali talot katto

Romanttinen valaistus

Monsanto arkkitehtuuri portugali romanttinen

Historialliset rakennukset näyttävät edelleen siltä, ​​että ne ovat peräisin aikaisemmasta ajasta. Ne muistuttavat alkuperäisen väestön rakentamaa arkkitehtuuria. Ensimmäiset asukkaat kutsuivat itseään lusitilaisiksi. Vielä voi löytää arkeologisia löytöjä tältä ajalta.

Kalliot peitetty sammalilla

Monsanto arkkitehtuuri portugali kaduilla

Manueline -ovia löytyy edelleen monista taloista. Ne ovat säilytyspaikka Portugalin goottilaiselta ajalta. Ne ovat arkkitehtuurin tyyliin, joka näkyy esimerkiksi Belem -tornissa.

Tämä tyypillinen portugalilainen kaupunki on tyypillinen esimerkki siitä, kuinka voit integroitua paremmin luontoon elämällä. On käynyt ilmi, että tämä vanha rakennusfilosofia löydetään uudelleen vuosituhansien jälkeen!

Koska tämä on juuri se suunta, jota monet arkkitehdit ajattelevat tänään. Toinen esimerkki siitä, kuinka meidän ei pidä unohtaa perinteitä edes nykyaikana.

patio

      Monsanto arkkitehtuuri portugali isot kalliot

Monsanton upea maisema

kaupunki Monsanto arkkitehtuuri portugali ilmapiiri

Kivipäällyste – kadut

Monsanto arkkitehtuuri portugali kadut kivi jalkakäytävä