3 inspiroivaa sisustusideaa puutarhatalollesi

puutarhavaja puutarhasuunnittelu sininen talo puu kollaasi

Onko sinulla jo puutarhavaja?

Ajat, jolloin puutarhavajaa käytettiin vain työkaluvajana, ovat menneet. Tyylikäs sisustus, joka sopii makuusi, muistaa pitkään yhden tai toisen osapuolen, jota vietit puutarhavajassa tai sen edessä, tai käyttää puutarhavajaa kodikkaana turvapaikkana. Ennen kuin tämä tapahtuu, on kuitenkin valittava sisustustyyli ja hankittava ja asennettava sopivat esineet ja materiaalit. Haluaisimme esitellä sinulle kolme sisustusideaa, jotka saavuttavat maksimaalisen vaikutuksen pienellä vaivalla.

Toinen olohuone

Vain muutamalla huonekalulla voit viihtyisä olohuone puutarhavarastasi luoda. Suuren sohvan lisäksi, joka löytyy sohva maisema, voit myös valita nojatuolin. Käytännön käyttöön harkitse sohvapöytää, joka sopii sohvan tyyliin. Kulmaan tai seinälle kannattaa laittaa pieni kaappi, joka tarjoaa säilytystilaa laseille ja kupeille. Suuremman puutarhatalon tapauksessa lepotuoli voidaan sijoittaa nojatuolin lisäksi tai sen sijaan. Tämä on erityisen suositeltavaa, jos se ei ole täydellinen puutalo, vaan paljon valoa ja lämpöä voi tunkeutua suurennettujen ikkuna -alueiden läpi. Jotkut koriste -esineet, kuten lyhdyt, tyynyt ja Co, luovat kodikkaan tunnelman nopeasti. Kuvien tapauksessa voidaan käyttää luonnon motiiveja, jotka muistuttavat sinua siitä, että olet luonnon keskellä – esim. Mahtava peura tai metsäkuva sopii. Kirjahylly rentouttavaa lukemista varten ei myöskään ole paikallaan.

puutarhavaja maisemointi sisustus vaalea puu ruokapöytä tuolit

Huvimaja kotikäyttöön

Jotta asunto voidaan loihtia puutarhavajasta, kaikkien liitäntöjen, kuten sähkö, vesi ja viemäri, on oltava käytettävissä. Sitä, mikä on yleistä puutarhan pesäkkeissä, ei voida aina toteuttaa kotipuutarhoissa. Jos pienessä talossa on tilaa satunnaiseen, enimmäkseen lyhytaikaiseen asumiseen, on oltava mahdollisuus nukkua, yöpyä ja kokata. Lisäksi saniteettitilat ovat pakollisia. Haasteena on sisustaa täydellinen asunto alle 24 m²: n alueelle. Katon alla oleva makuutila, jossa on patjat tai jopa riippumatot, voi selventää nukkumista. WC ja mahdollisesti pieni suihku tulee asentaa erilliseen huoneeseen. Muualla huoneessa sinun tulee asentaa seinälle pieni keittokomero, mahdollisesti jääkaappi. Jotta voit käyttää tilaa optimaalisesti, on suositeltavaa integroida ruokailu- ja oleskelutila yläkerran makuualueen alle. Monikerroksisen puutarhatalon sisustus on valittava säästeliäästi, jotta huone ei näy täynnä. Jokainen, joka valitsee ekologisen puutarhatalon tai haluaa vain säästää rahaa, voi toimittaa asuttavaan puutarhataloon aurinkoenergiaa ja puhdistettua sadevettä ja valaista sen LED -valoilla.

puutarhavaja puutarhasuunnittelu puutarhatarvikkeet puutalo

Toimisto erityisessä ilmapiirissä

Kuka voi sanoa, että toimisto on puutarhassa, kaukana lapsista ja talon hälinästä ja silti aina ulottuvilla? Kun työpöytä on aurinkoa vasten, löydät aina motivaatiota myös raskaan työn aikana. Ihannetapauksessa valitsemasi työpöytä on avoin malli, joka korostaa puutarhatalon tunnelmaa. Mallista ja muodosta riippuen taulukossa voi olla tilaa tietokoneille ja muulle tekniikalle. Seinät tarjoavat tilaa enimmäkseen avoimille arkistokaappeille. Jotta ei näyttäisi liian tungosta, numero ja pysäköintipaikka on valittava tarkoituksella ja löysättävä koristeella. Jopa modernin toimiston edessä oleva alue voidaan suunnitella rentoutumiseen raikkaassa ilmassa. Kun muualla on pitkät verhot ja luonnonmateriaalit, kotitoimiston kodikas ilmapiiri ei jää ulkopuolelle. Jos nämä ideat inspiroivat sinua, mutta sinulla ei vielä ole puutarhavajaa, katso esimerkiksi tässä valikoima kauniita malleja, jotka jättävät runsaasti tilaa omille ideoillesi.

Kuvalähteet: © Gartenhaus GmbH

   puutarhavaja maisemointi puu aurinkoterassi portaat

puutarhavaja Puutarhasuunnittelutalo skandinaavinen arkkitehtuuri

puutarhavaja maisemointi valkoinen julkisivu mediterrader -tyyliin