Älykkäät ikkunamallit ja tekniikat

älykkäät ikkunat suunnittelee neliön valkoisen ruudukon

Älykäs ikkuna Designns ja tekniikat

Kaikkien arkkitehtien unelma on yhdistää kauneus ja käytännöllisyys muotoiluun. Ja olennainen osa mukavuutta näinä päivinä on ympäristöystävällisyys.

Tiedämme, että suurin osa rakennuksen lämpömassasta voi kadota ikkunoiden kautta.

Ratkaisuja tähän ovat huipputekniset ikkunakalvot, sävytetyt ikkunat ja jopa automaattiset ikkunat. Ne vähentävät energiahäviöitä ja voivat jopa edistää energian imeytymistä käyttämällä aurinkoenergiaa älykkäästi.

Yksi tällainen ratkaisu on täysin automatisoitu ikkuna, joka mukautuu sääolosuhteiden mukaan. Tai kun lämpötila on lämpimämpi, ikkuna tummenee ja heijastaa rakennuksen valoa. Kylmemmissä olosuhteissa ikkuna vaalenee ja päästää valon läpi, jotta rakennus absorboi lämmön. Ulkoista valvontaa ei pyydetä.

Automaattiset ikkunat

RavenBrick on patentoinut lämpökromisen suodatintekniikan. Näin valmistetaan materiaaleja, jotka muuttavat optisia ominaisuuksiaan lämpötilan mukaan. Mielenkiintoista on, että lämpötila -kynnyksen voivat asettaa arkkitehdit tai rakennusalan ammattilaiset.

Termokromaattinen suodatin asetetaan lasilevyyn lasin valmistuksen aikana. Lämpötilaraja on määritettävä ennen lasin valmistusta.

Tämä patentti on mahdollista nanoteknologioiden ansiosta

älykkäät ikkunat automaattisesti huoneen korkeuteen

älykkäät ikkunamallit lasitettu julkisivu

Automaattiset ikkunat

View -yhtiöllä on erilainen lähestymistapa lämpöhäviön ja voiton automaattiseen hallintaan. View Dynamic Glass -tuotteesi ohjaa myös läpäisevän valon määrää.

Ja vielä enemmän – värisävyä voidaan hallita

älykäs ikkuna suunnittelee tummat sävyt korkeat katot

Ikkunoiden hallinta

Seinäpaneelin avulla voit hallita kaikkia toimintoja.

Voit myös hallita Dynamic Glassia mobiililaitteesi sovelluksen tai Internetin kautta

älykäs ikkuna tarjoaa paljon päivänvaloa älykkäät ikkunat suunnittelevat minimalistisia panoraamaikkunoita

Järjestelmässä on myös kaikuanturit, jotta ikkunat voidaan säätää automaattisesti reagoimaan erilaisiin valo -olosuhteisiin. Energian säästäminen tai huoneen kylmä pitäminen on mahdollista ilman manuaalista tai kaukosäädintä.

Suunnittelijat voivat hyödyntää säädettäviä ominaisuuksia optimoidakseen rakennuksen visuaalisesti. Voimme nähdä sen alla olevissa kuvissa.

Voit annostella päivänvaloa haluamallasi tavalla

älykkäät ikkunamallit kierreportaiden lasikaide älykkäät ikkunamallit, joissa on kattoon ulottuva orgaanisesti muotoiltu riippuvalaisin

Asetuksia voidaan säätää osana päivää maksimaalisen energiansäästön saavuttamiseksi. Tämä koskee myös asukkaiden mukavuutta.

Nämä vaihtoehdot ovat erityisen hyödyllisiä sairaaloille

älykäs ikkunasuunnittelu sairaalassa näkymällä puutarhaan

Manuaalinen interventio parantaa entisestään toimisto- ja toimistotilojen ikkunoiden suorituskykyä

älykkäät ikkunat suunnittelee kokoushuoneita upeilla näkymillä

Jopa luokkahuoneista voi tulla mukavampia oppimisen tehostamiseksi

älykkäät ikkunamallit, jotka sopivat täydellisesti työskentelyyn

Näytä dynaaminen lasi

Energia- ja ympäristösuunnittelun johtajuuden mukainen sertifiointi voidaan tehdä helpommin View Dynamic Glass System -järjestelmän avulla.

Tämä voi tehdä rakennuksestasi ympäristöystävällisemmän

älykkäät ikkunat esteetön näkymä, paljon vihreää älykäs ikkuna suunnittelee suuren näyteikkunanälykäs ikkuna suunnittelee palan taivasta

View on hyödyntänyt tietoa puolijohde-, ohutkalvo- ja litteänäyttöteollisuudesta ja yhdistänyt ne lasinvalmistusprosessiin. Tuloksena on erittäin monipuolinen ja vihreä tuote, joka on suunniteltu taloihin ja suuriin tiloihin, jotka vaikuttavat koko maailmaan.

Tekniikka tuntuu myös jokapäiväisessä elämässä

älykäs ikkuna tarjoaa selkeän näkymän puutarhaan

Tästä hyötyvät erityisesti pilvenpiirtäjät

älykkäät ikkunamallit pilvenpiirtäjäälykkäät ikkunamallit kestävä metallirakenne

Sage on toinen yritys, joka on kehittänyt älykkään ikkunatekniikan. SageGlass -tuotteesi koostuu viidestä kerroksesta. Nanoteknologiaa käytetään monien yksittäisten päällystyskalvojen asettamiseen ohuille keraamisille kalvoille, jotka muodostavat erilaisia ​​kerroksia.

Älykkäissä ikkunoissa on monia säädettäviä sävyjä, joita voit hallita. Tämä säätö sopii loistavasti luokkahuoneisiin, koska huoneen toimintoa voidaan muuttaa useita kertoja päivässä.

Chabot College Haywardissa, Kaliforniassa, käyttää SageGlassia monitoimitiloissa

älykkäät ikkunamallit tyylikäs yrityksen julkisivu

Kuvasta näemme, kuinka jopa yliopiston avoimet tilat hyötyvät tästä älykkäästä ikkunatekniikasta

älykkäät ikkunamallit aaltomaisen katon ja massiiviset pilarit älykkäät ikkunamallit aurinkolaseilla

Myös muut koulut ovat koonneet tämän tuotteen

älykkäät ikkunamallit, joissa on integroitu aurinkosuoja älykkäät ikkunamallit laboratoriossaälykkäät ikkunamallit tummennettiinälykkäät ikkunamallit kestäviä ja yksinkertaisia älykkäät ikkunamallit kalkkihiekkakiviä ja vihreää niittyäälykkäät ikkunat suunnittelee minimalistista valkoista aulassa älykkäät ikkunamallit, joissa on teräsritilätälykkäät ikkunamallit puisilla säleillä älykkäät ikkunamallit värillisellä aurinkosuojallaälykäs ikkuna suunnittelee tilavan sohvan

Tietysti myös Sage -emoyhtiö hyötyy omasta tuotteestaan. Rakennus rakennettiin tietysti monilla ikkunoilla.

Katso seuraava kuvasarja Sage -kokoushuoneista. Auringon sijainnista riippuen vain osa ikkunoista voidaan sävyttää häikäisyn vähentämiseksi uhraamatta nykyistä päivänvaloa.

Kaikki osiot voidaan tummentaa projektorin esityksiä varten

älykkäät ikkunat kätevästi toimistossa älykäs ikkuna suunnittelee aurinkosuojan tarpeen mukaan älykkäät ikkunamallit, jotka sopivat täydellisesti iltapäivän aurinkoon

Arvokkaita taideteoksia St.Joseph Athenaeumissa on nyt suojattu haitalliselta auringonvalolta, mutta kävijät voivat silti nauttia päivänvalon mukavuudesta.

Vanhan kattoikkunan alkuperäinen lasi korvattiin SageGlassilla

älykäs ikkuna suunnittelee kattopaviljongin älykkäät ikkunamallit taidegalleriassa

Kimmelin esittävän taiteen keskus on käyttänyt Sageä hallitsemaan lämpöongelmaa 46 metrin korkean kupumaisen lasikaton vuoksi.

Ihailtava arkkitehtoninen luomus

älykkäät ikkunat suunnittelee jättimäisen holvin älykkäät ikkunamallit lasikatto metalliristikollaälykkäät ikkunamallit ovat erittäin moderneja älykkäät ikkunamallit tummenivat katolla

Dorrance H.Hamilton -puutarhaterassilta on henkeäsalpaavat näkymät, ja heijastusta ja lämpöä säädetään mukavan kokemuksen saamiseksi. Myös terveyskeskukset ja sairaalat hyötyvät sisätilojen aurinkosuojauksesta. Itse asiassa Desert Regional Medical Center Palm Springsissä, Kaliforniassa, oli ensimmäinen liikelaitos, jossa oli viisi ikkunaa leikkaussalissa.

älykkäät ikkunat suunnittelevat korkean teknologian sairaalaan

Immanuel Raamatun kirkon tilat oli myös sisustettu SageGlassilla

älykkäät ikkunat kirkon katollaälykkäät ikkunat kirkon sisällä älykkäät ikkunat liikkuva katto älykkäät ikkunat liikkuva katto kaksi älykkäät ikkunat liikkuva katto kolme

Huomasitko sävyn muuttuvan hallinnan tässä modernissa arkkitehtisuunnittelussa?

Vaihdettavat ikkunat

Tumma on hyvä asia joissakin malleissa. Useissa tapauksissa haluat lasin olevan täysin läpinäkymätön. Tai haluatko todella saada välittömän aurinkolasivaikutuksen valojen sytyttämiseen ja sammuttamiseen. Kyllä, ne on automatisoitu tietokoneohjauksella, mutta ne voidaan vaihtaa helposti ilman muutoksia.

Tutkimusrajat joissa on älykkäät ikkunat SPD-Smart-tekniikalla, joka mahdollistaa lasi-ikkunan sähköisen ohjauksen

älykkäät ikkunat älykäs tekniikkaSPD Smart Glassia käytetään kaikkialla maailmassa, mukaan lukien tunnetuissa paikoissa kuten CERN Globe Sveitsissä, Battery Park Carousel New Yorkissa ja Indianan yliopiston tiloissa.

älykkäät ikkunat lämmin hehkuva kupoli älykäs ikkuna kierre talo

Ohjausjärjestelmä SPD-Smart-tekniikalla

Research Frontierin SPD-Smart-tekniikkaa voidaan ohjata tyylikkäällä seinälle kiinnitettävällä ohjauspaneelilla.

Se on saatavana myös iPhonen tai tabletin sovelluksen kautta

älykäs ikkunan ohjauspaneeli älykkäät ikkunat taulutietokoneella

Ehkä sinulla on olohuone, jossa on paljon lasi -ikkunoita upeista näkymistä järvelle. Tai mediahuoneessasi.

Elokuvan katselu päivällä ei ole paras kuva auringonvalon ja heijastuksien vuoksi

älykkäät ikkunat modernit panoraamaikkunat

Vaihtoikkunalla saat suuren eron

älykkäät ikkunat pimensivät modernit panoraamaikkunat

Älykästä ikkunatekniikkaa voidaan käyttää myös kattoikkunoihin. Kattoikkuna on oikeastaan ​​vain ikkuna katossa, eikö olekin?

älykkäät ikkunat pitkät kattoikkunat älykkäät ikkunat pimensivät pitkät kattoikkunat

älykäs ikkunan elektroninen kaukosäädin

Yksityinen tila huolestuttaa?

Yksi mielenkiintoinen seikka Research Frontierin SPD-Smart-tekniikassa on, että vain sähkökäyttöiset ikkunat toimivat. Se on hyvä asia, varsinkin jos haluat luottaa yksityiseen tilaasi. Sähkökatko huonolla hetkellä voi olla kiusallista.

älykkäät ikkunat älykäs ikkunaikkuna tumma