Osta kattotiilet – SolTech Energyn kestävä innovaatio

Osta kattotiilet läpinäkyvää ruotsalaista lasia

Haluatko ostaa kattotiilet pian uudelleen??

Tiedätkö mitä kattotiilillä on tekemistä aurinkoenergian kanssa? Etsitkö vielä puuttuvaa linkkiä? Meillä on jo tarvitsemasi vastaus, varsinkin jos aiot ostaa kattotiilet ja haluat toimia kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla. Salainen sana on lasitiili. Oikein ymmärretty, nimittäin innovatiiviset lasikattolaatat, joita käytetään tuottamaan sähköä auringosta.

On mielenkiintoista tietää, että energia, jonka maapallo saa auringosta noin tunnin ajan, riittäisi periaatteessa kaikkien ihmisten energiantarpeeseen vuoden sisällä. Aurinkokennotekniikka keksittiin vuonna 1939 ja sitä käytettiin avaruusmatkoissa vuonna 1950.

Hienostunut rakenne lasitiileillä

Osta kattotiilet läpinäkyvä lasi ruotsalainen

Joten luultavasti ihmettelet, miksi kaikki rakennukset eivät ole yksinkertaisesti varustettu aurinko- ja aurinkosähköjärjestelmillä ja miksi et yksinkertaisesti käytä aurinkoenergiaa kaikenlaisiin tarkoituksiin? Vastaus on hyvin yksinkertainen. Toistaiseksi aurinkoteknologia on ollut liian kallista eikä tästä syystä todella taloudellista käyttää. Näin ei kuitenkaan ole ollut jonkin aikaa, ja esimerkiksi vuosina 2010–2015 aurinkoenergian hinta laski 50%. IEA: n (International Energy Agency) mukaan aurinkoenergia on suurin sähkön tarpeemme lähde vuoteen 2050 mennessä.

Puhdista ilma uusiutuvilla energialähteillä

Osta kattotiilet kestäviä, läpinäkyviä lasilaattoja

Ruotsalainen SolTech Energy huomasi tämän riittävän varhain ja kehitti vertaansa vailla olevan lasitiilistä tehon. Tämä älykäs innovaatio sopii kaikentyyppisille rakennuksille – asuinrakennukset, hotellit, maatilot, kerrostalot, sairaalat, koulut ja monet muut. Betonin tai perinteisten keraamisten laattojen sijasta käytetään korkealaatuista, kestävää lasia, joka päästää mahdollisimman paljon päivänvaloa. Tässä tapauksessa aurinkokennot sijaitsevat tiilien alla ja ovat siten hyvin suojattuja ympäristöolosuhteilta. Ne muuttavat aurinkoenergian suoraan sähkö- ja lämmitysenergiaksi. Ensimmäisessä tapauksessa laitteen nimi on SolTech Power ja toisessa SolTech Sigma. SolTech Powerissa käytetään invertteriä, joka muuntaa tuotetun sähkön käyttökelpoiseksi sähköksi. SolTech Sigma on vesipohjainen ratkaisu, joka käyttää putkia ja kanavia lämmön siirtämiseen katolta lämmitysjärjestelmään.

Helppo ja nopea asentaa

kattolaatat ostaa lasilevyt ruotsalainen asennus

Kuten luultavasti huomaat, tämä on kestävä, ympäristöystävällinen ja edullinen innovaatio, joka kannattaa ehdottomasti harkita seuraavan kerran, kun haluat ostaa uusia kattotiilejä. Älä löydä?

Pitkäikäisyys ja tyylikäs ulkonäkö

Osta kattotiilet lasikatto läpinäkyvä

Sopii myös erinomaisesti kalteville katoille

osta kattotiilet päätykattolasilaatat aurinkoenergiaa

Perinteisten kattotiilien ylpeä seuraaja

kattotiilet ostavat ruotsalaista lasista aurinkoenergiaa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80