Vanhasta navetasta tuli houkutteleva asuinpaikka

Vanha navetta muutettiin houkuttelevaksi asunnoksiVanhasta navetasta tuli houkutteleva asuinpaikka

Uuden elämän antaminen vanhalle rakennukselle kunnostamalla ja kunnostamalla sitä ei ole helppo tehtävä. Se on ehdottomasti haastavampaa kuin upouusien asuntojen ja talojen suunnittelu. House G sijaitsee kauniissa Alankomaiden kaupungissa Geldermalsenissa, ja se on loistava esimerkki uudistuksesta, joka näyttää nerokkaalta ja tyylikkäältä.

Tämä rakennusrakenne oli alun perin vanha, synkkä navetta. Tänään esittelemme heidän muuntamisensa Macwan Arkkitehdit + Urbanistit ilmavassa, viehättävässä, modernissa asunnossa.

Korkeimmalla tasolla

Vanha navetta viehättävässä asuinrakennuksessa loisti ullakolla

Suuri oleskelutila ja pehmeä matto

Vanha navetta viehättävässä asunnossa, nykyaikainen muotoilumatto

Edelliset omistajat ovat jo laajentaneet sitä pystysuunnassa rakentamalla kaksi uutta kerrosta, jotka todella parantivat koko suunnittelua hieman. Yksi remontin suurimmista haasteista oli päästää enemmän luonnonvaloa huoneeseen ja poistaa tummat kulmat. Ullakolla on pitkiä porsaanreikiä ja kattoikkunat lisätään tähän tavoitteeseen. Talon ylemmät kerrokset luovat avoimen ja kutsuvan ilmeen.

House G: n alemmalla tasolla on yksityisempiä alueita, joissa on tyylikäs olohuone, ergonominen, moderni keittiö ja suuri ruokasali. Pyörillä varustettu keittiösaari toimii myös säilytysyksikkönä, ja laaja talokirjasto luo kauniin taustan ylimmälle tasolle johtaville puisille portaille.

House G tarjoaa erinomaisen paratiisin, jossa on tasapainoinen yhdistelmä maalaismaisia ​​ja moderneja yksityiskohtia. Tyylikäs muutos yhdistää talon kauniiseen, luonnolliseen maisemaan ulkona ja tarjoaa kodikkaan tunnelman.

Sisäänrakennettu takka, joka on peitetty laattoilla – kodikas lukunurkkausVanha navetta houkuttelevassa asuinrakennuksessa talon kirjaston sisäänrakennettu takka

Punaiset ruokapöydän tuolit ovat silmiinpistäviä

Navetta viehättävässä asunnossa keittiö palkit puu maalaismainen

Alakatto puusta

Vanha navetta houkuttelevassa asuinkeittiössä matalassa kerroksessa

Minimalistiset kelluvat portaat

Navetta viehättävässä asunnossa kelluvissa portaissa

Puupalkit maalaismaiseen ilmeeseen

Vanha navetta houkuttelevassa asuinpaikassa luonnonvalon ikkunassa

Portaat johtavat ylimpään kerrokseen

Vanha navetta viehättävässä asunnossa yläkerran portaissa  Talon tummat kulmat olivat kadonneet

Sisätalo G ennen restaurointia sen jälkeen

  Suunnittelu kahdelta tasoltaVanha navetta houkuttelevassa asunnossa, jossa on avoin suunnitelma