Mikä on hipster ja missä ovat tämän kulttuurin juuret

Mikä on hipsterin määrittely

Mikä on hipsteri?

Tärkein vihje sanan “hipster” merkitykselle on “lonkka”. Kyse ei ole niinkään sanan etymologiasta, vaan ihmisten tavallisesta luonteesta, jotka haluavat käyttää sitä. Kuten me kaikki tiedämme, hipiliike kehittyi laajasti toisen maailmansodan päättymisen jälkeen.

Miksi hipsterimuoti on niin ajankohtaista??

Mikä on hipsterin määritelmä ja liike

Hippi -liikkeen rooli

Mikä on hipster ja hippi -liike

Monet ihmiset joutuivat käsittelemään sodan raakuutta suoraan tai välillisesti. Hänen päättymisensä jälkeen he halusivat viettää lempeän arjen. Vaikean sotakokemuksen jälkeen he pystyivät arvostamaan ylellisyyttä ja uraa. Epäiltiin, että sota oli tämän hinta …

Takaisin 70 -luvulle

Mikä on hipsterin hippi -liike

Rakkaus ja rauha

Mikä on hipsterin määrittely hippi -rauhaa

Hipit yrittivät toteuttaa omat ihanteensa mottona “rakkaus ja rauha”. Yhteiskuntaa muovasi laaja kiinnostus politiikkaan ja filosofiaan. Hipit kuuntelivat mielellään jazzia ja muita musiikkityylejä. Joten enimmäkseen musiikkia, jonka ovat luoneet mustat muusikot. Hippeistä tuli itse muusikoita. He tekivät mielellään skandaaleja yhteiskunnasta järkyttääkseen olemassa olevaa sosiaalijärjestelmää.

Kun se tuli töihin, näytti siltä, ​​että halusit vain niin paljon selviytyä. Suurista tavoitteista ei juurikaan puhuttu.

Tämän päivän hipsteriliike

Mikä on hipsterin määrittelevä katunäkymä

Katutyylinen muoti

Mikä on hipster -muoti vaate

Tämän päivän hipsterit

Valitettavasti sodat eivät loppuneet. Julmat konfliktit ympäri maailmaa ovat osa päivittäisiä uutisia. Olemme käytännössä tottuneet siihen. Hipsterit eivät johda niin radikaalia, tavanomaisesta elämäntavasta kuin silloin hipit. He osoittavat vaatteidensa ja käyttäytymisensä kautta symbolisesti, että he haluavat jotain muuta kuin tavallista itselleen ja koko maailmalle. Ja se on tärkeää. Se liittyy hipien ajatuksiin.

Joten mikä on hipsteri ja mikä hän ei ole? Tämä on joku, joka ei taistele järjestelmää vastaan ​​vallankumousten ja skandaalisten elämäntapojen kautta. Hän on hyvin integroitunut yhteiskuntaan ja antaa silti olla erilainen. Tällä tavalla hän tekee ympäristöstään avoimemman.

Hipsterit ovat nykypäivän hippejä

Mikä on hipsterin muoti ja tyyli

Ikäryhmä

Vastaa nyt tilastollisesti kysymykseen “Kuka on hipsteri?” Nämä ovat enimmäkseen 20–30 -vuotiaita koulutettuja ihmisiä. Mitä tulee sosiaaliseen asemaan, hipsterit ovat tyypillisesti osa nykyaikaista keskiluokkaa. Näin on useimmiten, mutta nyt voit löytää tämän tyylin ihmisiä kaikista sosiaalisista luokista.

Ikäraja on erittäin joustava

Mikä on hipsterin määritteleminen muotiliike

Hipsterit aiheuttavat kiistanalaisia ​​reaktioita

On vaikea sanoa, että yhteiskunta ymmärtää hipsterit. Se ei myöskään ole heidän tavoitteensa. Vielä on kiistanalaista, ymmärtävätkö kaikki hipsterien kannattajat, mistä on kyse. Se ei kuitenkaan ole niin tärkeää. On OK, jos sinulla on henkilökohtaisia, joskin joskus pinnallisia, syitä kuulua ryhmään.

Hipster yhteiskunnassa

Mikä on hipster ja mistä hän on kotoisin

Otetaan tähän tyyliin tyypilliset kampaukset esimerkkinä. Monet meistä voivat kertoa leikkauksesta, että joku on hipsteri. Hipsteriksi ryhtyminen vain vaatteiden ja kampauksen vuoksi voi kuulostaa hieman pinnalliselta. Mutta onko se todella näin??

Toistetaanpa vielä: hipsterit saavat yhteiskunnan totuttumaan erilaisuuteen! Kun saavutat tämän tavoitteen, yrityksesi on järkevää. Se, saavuttaako hän tavoitteensa tietoisesti vai intuitiivisesti eli alitajuisesti, ei ole enää tärkeää?

Kampaus saattaa riittää myös hipsteriksi

Mikä on hipsterin moderni tyyli

Muoti ja muotoilu

Suunnittelun ja muodin kannalta hipsterit tarjoavat uusia luovia impulsseja. Mielestämme tämä voidaan nähdä vain positiivisena. Katso alta asuja ja kampauksia! Voitko varastaa jotain itsellesi? Vai haluatko siirtyä tähän tyyliin kokonaan? Ehkä olet jo hipsteri?

Hipsterin muotia

Mikä on hipsterin määrittelytila

Tarvittavat varusteet: hattu ja lenkkarit 

Mikä on hipsterin määritelmän hipsteritila

Matkustaminen…

Mikä on hipsterimäärittelytila ​​urbaani tyyli

Nykyinen suuntaus: kenkiä ilman sukkia

Mikä on hipster -tyyliset kengät

Älä unohda hipster -lasit!

Mikä on hipsterin määrittelyasu