Stressi työpaikalla – opi syistä ja strategioista

stressiä työpaikalla, väsynyt ja keskittymätön

Opi käsittelemään stressiä työpaikalla

On kiistatonta, että tässä maailmassa on paljon epäoikeudenmukaisuutta. Mutta usein aliarvioit oman vastuusi liikaa. Tämä voidaan sanoa myös silloin, kun on kyse työpaikan stressistä. Koska jos tutkisit omaa motivaatiotasi ja asenteitasi tarkemmin ja kriittisemmin, kävisi ilmi, että kiusaamiseen ja keinotekoiseen altistumiseen on paljon tilaa jäljellä.

Samoin jos sinulla on aina tunne, että sinua hyödynnetään aivan liikaa työpaikalla, tämä artikkeli on hyvä aika lukea tämä artikkeli. Silloin pystyt todennäköisesti arvioimaan realistisemmin, mitä tulosi ovat ja mitä pomon ja tiimin “vika” edustavat.

Voita pomosi pelko

stressi työssä pelko kurinalaisuuden pomo

Arvioi vahvuutesi realistisesti?

Onko mahdollista, että pidät itseäsi liian epärealistisena? Kyllä, on aikoja, jolloin voit työskennellä uskomattoman tehokkaasti. Mutta se ei aina toimi. Sinun pitäisi myös odottaa ei niin suuria vaiheita ja välittää muille realistisesti, mitä voit saavuttaa laadukkaalla työllä ja mitä todella ei. Normaalioloissa tämä ei ole haitta. Koska osoitat muun muassa, että sinulla on kyky kommunikoida avoimesti ja rakentavasti sekä tehdä realistisia suunnitelmia. Eivätkö nämä ole esimiehen ominaisuuksia? Etkö halua osoittaa, että sinulla on ominaisuuksia tällaiseen asemaan?

Vaikka pomo ei heti reagoi innostuneesti kieltäytymiseen tekemästä jotain mahdollisimman lyhyessä ajassa, hän arvostaisi sitä, jos on järkevä. Koska myös luotettavan laadun omaavat työntekijät ovat erittäin tärkeitä. Sinun tulisi myös ymmärtää yksinkertainen periaate, jonka mukaan jokainen tarvitsee vaihtelua ja rentoutumista. Muuten et edes maailman parhaalla tahdolla pystyisi työskentelemään tehokkaasti pitkällä aikavälillä.

Harjoittele meditaatiota myös työpaikalla

stressi työssä rentoutumistekniikat meditaatio

Opettele myös sanomaan “ei” kollegoillesi

Vietämme paljon aikaa töissä ja tapaamme työtovereita useammin kuin perheenjäseniä. Siksi on ymmärrettävää, että meille on erittäin tärkeää, että he ymmärtävät meidät hyvin. Mutta kuten normaalissa elämässä, sama pätee myös tähän: ei pidä joutua haluun tulla halutuksi. Olet avuksi kaikille vain silloin, kun sinusta tuntuu hyvältä. Ylikuormittamalla tehtäviä, jotka ovat enemmän muiden suosiossa, tämä ei yleensä onnistu.

Tunne vastuu kaikesta?

Oletko stressaantunut töissä, koska tunnet olevasi vastuussa kaikesta? Joillekin tämä on totta, eikä sitä kuvitella, mutta usein se on vain tunne. On mahdollista, että otat liikaa vastuuta elämässäsi. Se, muutatko tätä asennetta tai todellinen tilanne, riippuu pääosin sinusta.Jos joku asettaa sinulle vastuun, yritä käyttää loogisia argumentteja neuvomaan sitä vastaan. Mitä tapahtuisi, jos et voisi mennä huomenna töihin yksityisistä syistä? Kukaan ei hyöty, kun kaikki vastuu jää roikkumaan. Jonkun on oltava valmis ottamaan tämä haltuunsa.

Moderni mobiiliviestintä on usein ylivoimaista

stressi työssä puhelimella matkapuhelimeen

Vuoden 2013 teknisen sairausvakuutuksen stressitutkimuksen tulokset

stressi työssä tilasto tekninen sairausvakuutus

Stressi tekee meistä aggressiivisia

stressi työssä aggression laskin vasara

Tärkeimmät syyt ja arvioida strategioita stressiä vastaan

stressi työssä stressi aiheuttaa strategioita

Paineen alla työskentely aiheuttaa kroonista kipua

stressi työssä päänsärky laskin

Usein meitä vaivaa myös vakavat unihäiriöt

stressi työssä toimisto väsymys

Stressi on suurin vihollisemme työpaikalla

stressi työssä hermot tasapainossa

Ylikuormitus ja epätoivo levisivät

stressi työkansion tehtävissä

Pehmeä stressinestopallo voi auttaa jonkin verran

stressi työssä anti -stressipallo

Samanaikainen viestintä ja vähän aikaa

stressi työssä puhelut

Hämmentynyt ja täysin hämmentynyt

työstressi ylikuormitti väsymyksen

Aikapaine ja hermostuneisuus ovat näkymättömiä kollegoitasi

stressiä työssä uusia viestintätekniikoita

Lopulta vain luovutat

stressi työpaikalla juuttuu häiriöihin

Stressi työssä voi johtaa jopa masennukseen

stressi työssä epätoivo liikaa

Paras tapa rentoutua – entä hieronta?

Esittämä No niin


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80