10 ideaa tyylikkääseen olohuoneen sisustukseen

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva naisellinen vaaleanpunainen pastelli

Tyylikkäät olohuoneen kalusteet – sisustus jokaiseen makuun

Tiedätkö aiheen, jossa on kahden ihmisen makuyhdistelmä ystäville? Toinen pitää modernimmasta ja toinen klassisesta sisustuksesta, ja toinen etsii näiden kahden yhdistelmää.

Mutta tämä on vain yksi esimerkki, koska parit ovat erittäin yksilöllisiä.

Onko olemassa kaava yhdistelmille olohuoneessa, joka koskee pariskuntia yleensä? Tähän kysymykseen yritämme vastata tässä viestissä.

Suunnittelijat käyttävät enimmäkseen 80/20 -suhdetta tyylien yhdistämisessä. Mutta parin harmonia vaatii tasapainoa 50/50, joskus 60/40, joskus 40/60.

Liitä muodot toisiinsa

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva design alkuperäinen

Ensimmäisessä kuvassa suunnittelun menestys perustuu orgaanisten muotojen yhdistävään toimintaan. Siksi eri tyyleistä huolimatta sinulla on yhtenäinen, konkreettisen laadun aura.

Tätä tuolia kutsutaan kohdun tuoliksi ja se on suunnittelija Eero Saarisen työ. Se keksittiin vuonna 1948. Voit sanoa, että se yhdistää erilaiset turvallisuusnäkökohdat. Toisaalta se herättää mukavuutta ja toisaalta – se on selvinnyt ajan testistä.

Sinun on ymmärrettävä, miksi kumppanisi on kiinnostunut yhdestä tai toisesta. Näin voit yhdistää nämä kaksi.

Kompromissi – Tässä tapauksessa meillä on huone, joka ei ole liian moderni eikä liian klassinen.

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva suunnittelu alkuperäisiä eläviä ideoita

Tässä kuvassa on kyse siirtymätilasta. Oletko molemmat puristeja ja haluat nauttia tyyleistä niiden puhtaassa muodossa? Sitten sinun pitäisi katsoa aiemmat ideasi ohi ja etsiä jotain, josta pidät molemmista.

virvoke

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva design jakkara neutraali ruskea

 Ehkä pidät klassisista asioista ja kumppanisi rakastaa modernia ulkoasua? Ehkä voisit peittää vanhat huonekalut uusilla verhoiluilla? Miksi ei?

Jakkara näyttää täällä erittäin tyylikkäältä neutraalin damastin kanssa! Muussa huoneessa näkyy huolella harkittu sekoitus klassisia ja moderneja elementtejä.

Muista lisätä vahvoja ja merkityksellisiä elementtejä

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva suunnittelu chevron kuvio matto

Tila oli selvästi perinteinen ennen tummansinisen sohvan lisäämistä. Jos kumppanisi rakastaa modernia muotoilua, yksi elementti yksin voi luoda oikean tunnelman hänelle (tai hänelle). Lisäksi tummansininen sävy saa ulkonäön tasaiseksi, koska se tasapainottaa maton voimakasta vaikutusta.

Toista elementit, yhdistä ne toisiinsa ja varmista oikea sekoitus

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva punainen seinä

Tässä näkyvässä huoneessa on tasapainoinen sekoitus moderneja ja perinteisiä elementtejä. Sohva ja tuolit sivuilla lisäävät vaihtelua.

Kuitenkin, jos katsot huolellisesti, löydät vastaavuuden jokaiselle huoneen elementille.

Yhdistelmä 80/20

tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva suunnittelu alkuperäiset elävät ideat kaunis

Voit pitää kiinni tästä yhdistelmästä ja saavuttaa harmonian. 20 prosenttia voi yksinkertaisesti olla mielekkäämpiä, mutta keskittyneempiä ja 80 prosenttia – hajautetumpi, hienovaraisempi, mutta hyvin jakautunut.

Oletko samaa mieltä? Kuka ottaa 80% ja kuka 20%? Ehkä se on kysymys?

 Huipputason ja minimalistinen olohuone tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva suunnittelu erittäin moderni   Olohuoneessa yhdistyy valkoinen ja vaaleanpunainen väri tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuoli sohva design valkoinen vaaleanpunainen  Perinteinen olohuone – iloinen sisustus tyylikäs olohuoneen sisustus nojatuolit lämmin tunnelma sisustus