10 mielenkiintoista ideaa telttailulle sisätiloissa

sisäteltta camping valkoinen hush istuin sauma

10 mielenkiintoista ideaa telttailulle sisätiloissa

Sanotaan, että välttämättömyys on keksintöjen äiti, ja kun budjetit ovat tiukemmat ja lomalle jää vain vähän aikaa, meidän on joskus oltava luovia, kun on kyse satunnaisesta kolmen päivän viikonlopusta. Termiä “glamping” käytetään kuvaamaan leirintätoimintaa, jossa on enemmän ylellisyyttä kuin vain olennaiset asiat, ja sana “staycation” vain viittaa siihen, että voimme ottaa muutaman päivän lomaa ja rentoutua kotona.

Spearmint Baby -juhlateltat

sisäteltta camping sininen tekstuurit tyyny viherminttu vauva

Tämän päivän kokoelma yhdistää nämä kaksi johonkin omituiseen inspiraatiopisteeseen koti-telttailuun, tai pikemminkin “glamping staycation”, vanhanaikaisista vinkkeistä erittäin moderneihin henkilökohtaisiin palkoihin. Olitpa majoittava yövieras tai haluat enemmän yksityisyyttä kuin olohuoneen keskellä oleva ilmapatja, koe perjantai -ilta lasten kanssa tai keksit vain kekseliäisen idean viettää kodikas ilta rakkaansa kanssa , nämä kymmenen sisäleirintäideaa ovat täynnä lapsellista luovuutta ja – mikä tärkeintä – täynnä hauskaa.

 Kauniit, iloiset intialaiset teltat lapsille itselleen  mielenkiintoinen teltta camping vaaleanpunainen vihreä puu sauvat lapset  Olohuoneen teltta ja tyynyt Pohjoismainen autuus sisäteltta camping valkoinen idea intiaanit

A-runko-teltan opetusohjelma Cakiesilta

sisäteltta camping valkoinen idea tehdä kukkia itse

  UK Telegraphin lukutelttadesgner teltta camping valkoinen idea lukukulma loistaa

Lasten teltta Remodelistalta

alkuperäinen teltta camping valkoinen idea lastenhuone

Ferrat -pyramidin sohva Modloftilta

sisäteltta camping valkoinen idea heittää tyyny

Käsintehty lasten t -paita Moozle Homesta

sisäteltta camping valkoinen idea kukkakuvio

Hotellien sisäkäyttöautot 

sisäteltta telttailu idea alkuperäinen toimiva