Leikkisä huone, joka on suunniteltu tekemään jokaisesta lapsesta hyvä olo

Leikkisät huonepalvelut olohuone pöytä kirjat kukat tyynyt sohva

Leikkisä huone, joka on suunniteltu tekemään jokaisesta lapsesta hyvä olo

 Näet, oman talon pitäminen turvassa pikkulapsilta on yksi elämän suurimmista vitseistä. Etkö löydä sitä? Ehkä aluksi pelotat lapsiasi uusilla rajoilla ja säännöillä, mutta ajattelu, että se pysyy sellaisena pitkään, voi rajoittua harhaluuloon.

 Taaperoikä on aikaa, jolloin uteliaisuus nousee esiin ja mieli alkaa kehittyä sellaiseksi, mitä se tulee olemaan tulevaisuudessa. Olet tietysti aikuinen ja vanhempi tässä valtakunnassa, ja vaikka he saattavat ajatella, että olet kietoutunut heidän sormiensa ympärille, kaikki juuri kalustettu ja sisustettu koti on suuri kieltoalue, jossa annat heille säännöt koko talo. Älä näe minua heiluttaen etusormella kasvojesi edessä. Niin minäkin ajattelin.

 Tyyppikilvet

Äitisi teki sen sinulle ja sinä vihasit sitä. Kaikkialla, missä katsoit, nimesi tai nimikirjaimesi olivat paitasi etiketeissä, lounaslaatikossa, jopa ommeltuina sukkasi päälle tai kirjoitettu tussilla. Joskus se meni niin pitkälle, että merkittiin, mikä oli vasen ja mikä oikea sukka.

Viihtyisä lasten makuuhuone – raidalliset seinät

leikkisä huonekalut olohuone lasten makuuhuone lipasto

SB Arkkitehdit suunnitteli tämän keittiön

Leikkisät tilat keittiöalue baarituolit

 He vannoivat, että jos sinulla olisi omia lapsia, he eivät harjoittaisi tätä kammottavaa ja kiusallista perhetapaa. No, monogrammit ovat korvanneet kiireisen äidin nopean piirtämisen, ja se näyttää jo viileältä. Kierrätettävistä vesipulloista reppuihin, pyykkikoreihin ja seinä tatuointeihin voit nostaa heidän nimensä ja omaisuutensa esiin lisäämällä niihin nimilappun. Vaikka he silti kamppailevat aakkosen lausumisen kanssa, he oppivat tunnistamaan nimensä ympäri taloa, ja se opettaa heille hitaasti muutamia kirjaimia.

Käytäväkalusteet – massiiviset hyllykaapit

Leikkisä huonetila sisäänkäynti talon eteinen

Kodikas, valoisa tunnelma modernissa urbaanissa lastenhuoneessar

leikkisä huone sisustus makuuhuone taapero sänky pääty

 Ruokailualue

Ehkä työskentelet kotona tai haluat kokeilla uusia reseptejä. Joka tapauksessa, etsi alue, jossa he viettävät paljon aikaa, kun olet kotona, ja luo tilaa lapsellesi huoneessa. Varmista, että tämä huone antaa heille oman henkilökohtaisen työskentelyalueen. Työpöytä, tuoli ja seinälle kiinnitetty hylly ovat loistava tapa aloittaa viihdyttäminen ja pitää niitä silmällä. Huolimatta koristeellisesta makuuhuoneesta, jonka suunnittelit heille huolellisesti, he tarvitsevat läsnäolosi turvallisuuden. Voit rajata, mitä ne tuovat asuintiloihisi, antamalla heille tietyn kulman. Pieni aika molemmille on aina arvokasta näinä myrskyisinä vuosina.

 Alkuperäinen tapa tehdä keittiöstä ergonominen ja käytännöllinenleikkisä huonekalut pesuallas keittiökaappi

 Potty Training – Istuin

Se on vihdoin täällä! Ei enää sotkua Disney-hahmojen kanssa koristeltuun vaahtovahvistettuun lasten pottaistuimeen. On paljon tärkeämpää, että sinulla on paljon vähemmän tekemistä karkeiden likaisten vaippojen kanssa. Nyt voit ostaa pienemmän istuimen ja asentaa sen täysikokoisen aikuisen istuimen kannen alle. Se on win-win-tilanne ja toivottavasti opettaa pikkumiehellesi taittaa istuimen alas käytön jälkeen!

Kylpyhuone – wc pikkulapsille

leikkisä huonekalut keittiöt kylpyhuoneet wc tikkaat

Porrasjakkara

 Taaperon pieni korkeus voi harjata hampaitaan, kiivetä sänkyyn tai ryömiä kaapissa, mutta voi aiheuttaa turhauttavaa ja pelottavaa aikaa käsitellä pientä kasvuaan. Mutta anna heille oikeat työkalut, niin voimme muuttaa äidin pikkupojan seikkailunhaluiseksi itsenäiseksi poikaksi. Koko talon strategisesti sijoitettujen ulosteiden avulla voit kannustaa häntä käynnistämään oman valokytkimen. Pikavinkki: Yritä löytää tukevia mutta kevyitä ulosteita, jotta voit helposti kuljettaa niitä ympäri taloa ja silti saada turvallista tukea.

  Puinen porrasjakkara lisää mukavuuttaleikkisä huonekalut puuhuonekalut kaappi jakkara

Kylpyhuonevarusteet lasten tarpeiden mukaan

leikkisä huonekalut kylpyhuone puuhuonekalut pesuallas

 Kasvun mittari

Lapset kasvavat niin nopeasti, että eräänä hetkenä luulet vain laittavasi nojatuolit alas ja seuraavana he torjuvat yllesi kuin voimistelija, joka voitti olympialaiset. Pelkästään tunteellisista syistä kasvupalkki on hauska tapa seurata lapsesi edistymistä elämässä. Ovikehyksen loven sijasta tee kirahvi tai muu lelu, jota he rakastavat mittauslaitteella. Jonain päivänä olet iloinen, että noudatit tätä neuvoa!

Elefantin kasvupalkki

leikkisä huonetila sisäänkäynti elefanttimittariKasvupalkki kirahvi leikkisä huonekalut seinä oranssi mittari

24/7 helikopterin vanhemmuus

Tässä on jotain muuta, jota koulutuskirjat kutsuvat tabuksi. Vaikka voi tuntua siltä, ​​että jatkuva läsnäolosi, arvostuksesi ja puuttuminen lapsesi elämään näyttää yleiseltä ratkaisulta, se on kaukana totuudesta. Jos he roikkuvat edelleen kotona 40 -vuotiaana, söpö viehätys on täysin kadonnut.

 Entäpä oikean helikopterin asentaminen kattoon??leikkisä huonekalut kylpyhuone puu alkuperäinen sisustus

Luova tapa antaa heille lepoa yöllä ja antaa silmillesi tauko 24/7 valvonnasta on yksinkertaisesti piirtää suuren helikopterin ääriviivat makuuhuoneesi kattotuuletimen ympärille. Kun he näkevät ylösalaisin olevan helikopterikentän, he voivat katsoa ylös ja tuntea olonsa turvalliseksi, kun he pelaavat tai makaavat iltapäiväunia varten. Vain sinä näet sen humoristisen merkityksen.