Modulaarinen talon sisustus-5 huonetta yhdessä laatikossa

modulaarinen talo sisustus kotitoimisto neonlamput

Modulaarinen talon sisustus

Tilaa säästäville fanaatikoille, jotka eivät jätä edes neliötuumaa käyttämättä, tai minimalisteille, jotka haluavat aina kaiken toimivan sujuvasti ja yksinkertaisesti, tämä kokoelma voisi olla lopullinen (vaikkakin kunnianhimoinen eikä halpa) all-in-one-ratkaisu olla.

Rolands Landsbergs teki Boxetti -malliston suunnittelun kaikkien tärkeimpien asuintilojen tarpeisiin, ”kolmen suunnittelun perusperiaatteen – toiminnallisuuden, modernin tekniikan ja minimalismin nykyaikaisen estetiikan – pohjalta.

Jokainen Boxetti -moduuli on kehitetty saavuttamaan maksimaalinen tehokkuus toiminnallisuuden ja soveltuvuuden erityistarpeista. “

Minimalisti olohuoneessa

modulaarinen talon sisustus minimalistinen valkoinen

Jääkaappi on tuskin näkyvissä – kaikella on paikkansa

modulaarinen talon sisustus tilaa säästävät keittiökalustekaapit ja jääkaappi

Järjestelmän perustana on viisi laatikkoa: makuuhuonelaatikko, jossa on sänky, vaatekaappi ja muut, olohuonelaatikko, jossa on sohva ja pöytiä, mediakeskus, jossa on televisio, musiikkisoitin ja stereokaiuttimet, kotitoimisto, jossa on istuimet ja työtasot, ja yksi keittiö, jossa säilytys-, ruoanlaitto- ja ruoanvalmistuspinnat ja -alueet. Jokainen laatikko käyttää samaa kulmageometrian kieltä, kiiltävää valkoista maalausta ja lämpimiä oransseja sisätiloja.

Sohva ja sivupöytä – loistava luominen

modulaarisen talon sisustus tilaa säästävä, luova ja moderni

Keittiön työtaso on kompakti ja tyylikäs

modulaarinen talon sisustus innovatiiviset keittiökalusteet

Suunnittelija sanoo: ”Moduulien kyky rakentaa uudelleen kompakteille kiinteille lohkoille on suunnittelukonseptin kannalta ratkaisevan tärkeää, jotta voidaan luoda vapaasti saavutettava ja mukava tila. Boxetti -kokoelma on käsintehty tuote – materiaalien ja rakenteellisten ja teknisten ratkaisujen laatu on ainutlaatuinen.

Erittäin moderni pesuallas oranssina

modulaarinen talon sisustus erittäin moderni pesuallas valkoisena ja tumman oranssina

Säästä tilaa – kaikki yhdessä laatikossa

modulaarinen talo sisätiloja säästävät huonekalut  Valoisa makuuhuone, jossa vaatehuonemodulaarinen talon sisustus iso sänky kahdelle keltainen

 Kotitoimistosi ero

modulaarinen talon sisustus kompakti asuinalue, joka on valmistettu rakennuspalikoista

Tyylikäs modulaarinen television pukeutuja

modulaarinen talon sisätelevisio täysin erilainen

Lintuperspektiivi

modulaarisen talon sisätilojen lintuperspektiivi