Nykyiset talosuunnittelutrendit ja -innovaatiot vuonna 2013

nykyiset talon suunnittelutrendit innovaatiot tänä vuonna allas integroitu

Nykyiset talosuunnittelutrendit ja -innovaatiot vuonna 2013

Kotitalouden trendin kuvaamiseen olisi käytettävä termejä, kuten vihreä, modernistinen, teknologinen ja viihdyttävä.

Ja miten todella ymmärrät sanan taipumukset? Siinä on jotain “liikkuvaa” ja “virtaavaa”, tai?

Kyse on siis innovatiivisista, modernistisista ja vihreistä teknologioista kehityksessä. Niitä päivitetään jatkuvasti, ja niistä tulee yhä käytännöllisempiä ja valmistajien saatavilla. Nämä suuntaukset määrittävät paitsi nykyaikaisten, myös tulevien talojen suunnittelun.

Pienennys – Ylellinen huoneisto

Tämänhetkiset talosuunnittelutrendit innovoivat tämän kattokruunupuu -tuolin

Tulevaisuus kuuluu pienille pienille taloille. Runsauden, runsauden ja runsauden päivät ovat ohi. Uudemmat talot ja niiden suunnittelut ovat paljon virtaviivaisempia kuin aikaisemmat huoneistot.

Myös huonekaluteollisuus seuraa näitä suuntauksia ja tuottaa yksinkertaisempia, pienempiä malleja. Ylisuuret, pörröiset matot on korvattu malleilla, joilla on minimalistinen ulkonäkö ja tyyli.

Tämän seurauksena ihmiset ovat tulleet paljon tehokkaammin käyttämään kodin tilaa.

Suurille kotitoimistoille ei ole enää kysyntää. “Taskutoimistot” on yleinen nimi suunnittelijoiden keskuudessa kotitoimistojen uusimpien suuntausten suhteen. Näin väittää NAHB (National Association of Home Builders). Tällainen supistettu muotoilu liittyy myös useiden sukupolvien voimakkaampaan taipumukseen asua yhdessä asunnossa.

Monissa tapauksissa kotitoimistolla on kaksi tehtävää – makuuhuoneena. Siellä asuu tilapäisesti aikuisia lapsia tai vanhempia vanhempia, jotka tarvitsevat hoitoa.

Vihreä asuminen – ympäristöystävällinen muotoilu

tämänhetkiset talosuunnittelutrendien innovaatiot tänä vuonna julkisivurakentaminen

Termi “trendi” on melko väärä tähän. Pikemminkin se on pääsuunta. “Vihreä elämä” ei ole muotia, mutta tästä lähtien se on ihmisen olemassaolon pääperiaate. Sillä on eksistentiaalinen merkitys. Tästä syystä rakennusmateriaalien, maalausten, ikkunoiden, lattioiden, pintojen, vesijohto- ja putkijärjestelmien käyttö lisääntyy. Yhä useammat ihmiset etsivät ympäristöystävällisiä maaleja ja liimoja.

Ylellisyyttä ja glamouria kotona

nykyiset talon suunnittelutrendit innovaatiot sohvatyynyt puu

Monia erilaisia ​​luksustuotteita tarjotaan vastauksena perheasuntojen koon pienenemiseen. Saunat ovat yhä suositumpia ja niitä käytetään perhehuoneissa ja uima -allasalueilla.

Mediahuoneet olivat taas muodikkaita jonkin aikaa ja nyt niitä on monissa huoneistoissa. Kotiviihteeseen ja erityisesti multimediaviihdetiloihin investoidaan yhä enemmän. Ihmiset säästävät menemällä ulos ja menemällä lomalle vähemmän. Näin sanoo American Brokers Association.

Organisaatio raportoi myös hissien käytön lisääntymisestä. Tämä on erityisen tyypillistä taloille, joissa on useita sukupolvia. Siellä vanhukset säästyvät portaiden kiipeämisen vaivoilta.

Monen sukupolven elämä lisää myös äärimmäisen tahtoa muutoksiin. Esimerkki: Kun lapset kasvavat, heidän asuin- ja leikkialueensa muutetaan erillisiksi pieniksi asuintiloiksi, joissa nuori perhe voi asua itsenäisesti. Näihin kuuluu yleensä erilliset kylpyhuoneet ja olohuoneet.

Ulkona liikkuminen

Tämänhetkiset talosuunnittelutrendit innovoivat tämän katolla varustetun tyynyistuimen

Paljon enemmän ihmisiä viettää suurimman osan päivistään kotona. Monet näistä “laajenevat” nyt ulos. Loggioita, terasseja, pihoja ja parvekkeita pidetään yhä enemmän kiinteänä osana kotia. Ne ovat ulkoilutiloja rentoutumiseen, hauskaa perheen ja vieraiden kanssa vietettävää aikaa. Näet myös paljon enemmän ulkokeittiöitä ruoanlaittoon ja syömiseen ulkona. Useimmiten niissä on sisäänrakennetut grillit, pesualtaat, säilytystilat, jäähdytyslaitteet, pinnat ja oluthanat.

 Ulkoisten keittoalueiden suunnittelu perustuu sisustukseen.

Laadukkaat laitteet, kuten näytöt, ulkokalusteet, takat ja tulipesät, ovat tulossa yhä suositummiksi. Tässä käytetään myös televisio- ja äänijärjestelmiä.

Yleisen vihreän trendin mukaisesti vihannesten kasvattaminen puutarhoissa on myös yhä suositumpaa.

Remontti ulkoalueella

tämänhetkiset talosuunnittelutrendien innovaatiot tänä vuonna ulkoterassilla

Uusin lisä ulkoilutrendiin on siellä oleva suihku. Ulkona asennetut kylpyhuoneet ovat yhä suositumpia. Älä huoli! Hyvällä suunnittelulla ulkona oleva suihku voi olla yhtä yksityinen kuin tämä sisällä.

Viisikymmentä vuotta sitten oli täysin epätavallista, että yhdellä kolmen makuuhuoneen perheellä oli useampi kuin yksi kylpyhuone. Tämä on nyt standardi. Ulkokylpyhuone on pian yhtä normaali. Nyt ei mene kauaa. Puutarhat ovat yhä vähemmän maalaismaisia. Päinvastoin – ne kehittyvät ympäristöystävällisiksi luksustiloiksi.

Asunnon suunnittelu on yhä älykkäämpää

tämänhetkiset talosuunnittelutrendit innovaatiot tänä vuonna kiviseinäsuunnittelu

Uusimmat teknologiset edistysaskeleet ovat yhä enemmän tavallisen kuluttajan saatavilla. Niiden käytöstä tulee yhä enemmän normi. Esimerkiksi General Electricin uusi generaattori voidaan asentaa, aktivoida ja valvoa etänä älypuhelimella. Omistaja saa sisäisen rauhan.

Kosketusnäytön ruuveja ja termostaatteja voidaan ohjata myös etänä. Energiaa säästäviä malleja käytetään yhä enemmän. Tämä vähentää niiden käyttöön liittyviä kustannuksia ja on helpompi varaa. Tällä hetkellä ne ovat vielä melko kalliita.

Keittiöt ja makuuhuoneet ovat yhä tyylikkäämpiä

nykyiset talon suunnittelutrendit innovaatiot keittiösaari rautatie

Riippumatta siitä, kuinka pieni tai suuri huoneisto on, keittiöiden ja kylpyhuoneiden moderni ja mukava muotoilu on edelleen erittäin tärkeä useimmille ihmisille. Suurimman osan ajasta huoneet uusitaan sen sijaan, että niitä laajennettaisiin. Tällä hetkellä siirtymistyyli modernin ja perinteisen muotoilun välillä on käynnissä.

Keittiö nähdään sosiaalisena paikkana. Et vain syö täällä, vaan myös isännöit tapahtumia, syöt ja keskustelet siellä. Suunnittelet keittiön ryhmille ja jopa luot eräänlaisen ”kohtauksen” kokille useiden katsojien kanssa. Myös kiinnostus gourmet -keittiöön on kasvussa. Tämä lisää tarvikkeita, laitteita ja laitteita, jotka mahdollistavat niiden valmistelun.

Entä sinä Aiotko pian remontoida keittiösi tai asentaa uuden ulkona? Tee uusimmat trendit myös tarpeidesi mukaan. Inspiroidu yllä olevista ideoista, säädä ja sekoita ne niin, että lopputulos vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Upea ja viihtyisä olohuone – sisäänrakennettu takka

nykyiset talon suunnittelutrendit valkoiset kalusteet sisäänrakennetut takkakalusteet

Valoisa ja viihtyisä olohuone – tällä hetkellä tänä vuonna

nykyiset talon suunnittelutrendit valkoinen sisustus olohuoneTyylikäs, naisellinen makuuhuone – vuodevaatteet, joissa on kukkakuvioitanykyiset talon suunnittelutrendit valkoinen musta makuuhuoneen vuodevaatteet

Mustavalkoinen sisustus olohuoneessa  nykyiset talosuunnittelutrendit valkoinen musta innovaatio