Sisusta maalaistalon tyyliin – luo maalaismainen tunnelma kaikkialla

sisustus maalaistyylisesti kalustettu puuseinäsuunnittelu valkoinen

Sisusta maalaistalon tyyliin – maalaismainen tunnelma

Maalaistalon sisustukselle on ominaista yksinkertaiset yksityiskohdat. Tämä selvästi amerikkalainen tyyli on nauttinut viime aikoina suuresta noususta ja on houkutteleva niille, jotka haluavat klassista, lohdullista tyyliä. Tämä on sekoitus arkkitehtonisia elementtejä, jotka ovat enimmäkseen havaittavissa katetuilla verannoilla, perinnöllisillä esineillä, vaaleilla väreillä ja karkeilla pinnoilla.

Tämä tunteellinen ilme ei ole enää varattu vain ihmisille, jotka asuvat kiinteistöissään. Kuka tahansa voi tehdä tämän missä tahansa. Seuraavassa on joitain maalaistalon näkökohtia, jotka voivat auttaa sinua luomaan talosi ilmeen.

Kääntyvä kuisti

perinteinen kuisti sisustus maalaistyylisesti

1. Alun perin se oli tarkoitettu paikkaan päästä eroon lämmöstä, mutta nyt se on perheen ja ystävien kohtaamispaikka.

Voit tehdä sen: Jos sinulla ei ole ympäröivää verantaa, voit suunnitella katetun terassin tai parvekkeen tällä tavalla. Jos huone ei ole tarpeeksi suuri, voit yksinkertaisesti laittaa kukkaruukut luonnonkukilla.

Klassiset seinävalaisimet

sisustusta maalaistyylisesti sisustetuista ovista

2. Tästä valaistuksesta on tullut maatilan sisustuksen symboli.

Voit tehdä sen: Harkitse valaistuksen vaihtamista seinävalaisimiin. Jos se ei sovi rahoituksellesi juuri nyt, valitse edullisia riippuvalaisimia.

Puun lämpö

sisustus maalaismainen sisustus valkoinen sisustus seinäpeili

3.  Puuta käytettiin laajalti maalaistaloissa, koska se oli hyvin helposti asunnonomistajien saatavilla. Ajan myötä syntyvät naarmut ja naarmut pysyvät talon historiassa. Joten mitä maalaismaisempi puu näyttää, sitä nostalgisempi tunnelma.

Voit tehdä sen: Jos sinulla ei ole varaa laittaa puulattiaa kaikkialle, kokeile talon näkyvimpiä osia – perhehuonetta. Puiset huonekalut, seinäpaneelit ja elementit auttavat myös maalaistaloa pysymään lämpimänä ilman, että koko taloa on kunnostettava.

Kirkas. Alussa seinät olivat kevyitä, koska omistajilla ei yksinkertaisesti ollut vaihtoehtoa kalliille linjaväreille

maalaistyylinen maalaistyylinen sisustus puuseinät

4. Jotkut perheet ovat joskus käyttäneet taustakuvia keskeisissä paikoissa, kuten sisäänkäynnissä, tyylinsä osoittamiseksi. Lopulta vaaleista seinistä on tullut klassinen osa maalaistalon sisustusta.

Voit tehdä sen: maalaa seinät, koriste -elementit, ovet ja jalkalistat vaalealla sävyllä. Puuta ei tarvitse maalata näissä taloissa, mutta jos talossasi on vähän valoa, harkitse tumman puun maalaamista huoneen kirkastamiseksi.

Yksinkertaiset kankaat. Maalaistalot eivät ole ylhäältä

sisustus maalaistyylisesti kalustettu puuseinäsuunnittelu valkoinen

5.Kankaat ja verhoilut valmistettiin käsin tai siirrettiin sukupolvelta toiselle. Joten kankaat ovat yleensä sekoitettuja ja mukavia.

Voit tehdä sen: Puuvilla oli kaikki varhaisessa Amerikan kylässä. Ota siis puuvilla pääkankaana.

Talon sydän. Keittiö on maalaistalon sydän.

maalaistyylinen sisustus keittiökaapin lasiovet

6.  Koska liikenne keittiössä on kotona vilkasta, pinnat ovat uupuneet. Tämän seurauksena paksu työtasot ja massiiviset kaapit tulevat taloon, joka on täynnä vieraita.

Voit tehdä sen: Rajoitetulla rahoituksella voit ostaa keraamisia lisävarusteita, kuten astioita tai astioita. Jotkut karkeat levyt voivat myös auttaa.

Vankka ruokasali

sisustus maalaistyylisesti sisustettu massiivipuinen pöytä ruokasali

7. Ruokapöytä. Yksi termi voi kuvata jokaisen maalaistalon ruokasalin keskipisteen: vankka. Klassinen ruokapöytä oli yleensä käsintehty ja siirtyi sukupolvelta toiselle.

Voit tehdä sen: Jos et voi tehdä mitään muuta, suuri puinen leikkuulauta voi olla maalaismainen keskipiste.

Sekoita ja yhdistä makuuhuoneessa

sisustus maalaismainen sisustus puinen sängynrunko makuuhuone

8. Makuuhuoneessa monet asiat peritään ystäviltä ja perheeltä. Kevyet ja ohuet liinavaatteet ja kalkitut seinät täydentävät maalaismaista ilmettä.

Voit tehdä sen: Valitse esineitä, joissa on 1800 -luvun tai 1900 -luvun alun ilme. Olisi parempi, jos artikkelit näyttäisivät vain yhdeltä.

Ylellinen kylpyamme jaloissa

sisustus maalaistyylisesti sisustettu kylpypyyhkeet kylpyhuone

9.   Voit tilata nämä kylpyammeet vasta 1800 -luvun lopulla. Alussa ne valmistettiin valuraudasta ja posliinista.

Voit tehdä sen: kuituoptisia kopioita voi ostaa tuhannella dollarilla. Jos et ole valmis tähän, valitse tyyli lisävarusteiden kanssa. Ripustimet seinillä, puiset tuolit pukeutumiseen, apupöytä sivussa. Kudottu matto kylpymaton sijasta.

perinteinen kuisti sisustus maalaistyylisesti


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80