Welltherm – Lüdenscheidin infrapunalämmittimet

Infrapunalämmityksen osalta Welltherm GmbH, joka sijaitsee Lüdenscheidissä, on yksi johtavista palveluntarjoajista, joka on saavuttanut mainetta Euroopassa innovatiivisella tekniikallaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa korkealaatuisia Saksassa valmistettuja infrapunalämmittimiä. Infrapunatekniikan asiantuntija korostaa erityisesti tarkkaa ja huolellista käsittelyä, parhaita materiaalikomponentteja ja sertifioitua tuoteturvallisuutta. Lukuisten vakiojärjestelmien lisäksi valmistaja tarjoaa myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

welltherm-1600x1200

Kokemusta ja uusinta tekniikkaa

Welltherm GmbH voi katsoa taaksepäin vuosikymmenten kokemusta, joka sisältää sekä monimutkaisten lämmityselementtien kehittämisen että valmistuksen teollisiin sovelluksiin. Kyse on lääketieteellisestä tekniikasta, autoteollisuudesta ja laboratoriolaitteista. Yhtiö sallii tästä saadun kokemuksen infrapunalämmitysjärjestelmien rakentamiseen ja saavuttaa siten tehokkaita tuloksia, jotka takaavat lämpötilan säätelyn ja luotettavan prosessiturvallisuuden. Welltherm kehittää jatkuvasti laitteitaan ja luottaa uusimpaan teknologiaan uraauurtavan tulevaisuuden saavuttamiseksi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nämä näkökohdat ovat tehneet yrityksestä yhden alan johtavista asiantuntijoista Lämmitys infrapunalla tehty.

Infrapunalämpö 6 askeleen päässä Wellthermistä

Kahdella myyntikonttorilla, 20 toimipisteellä ja kumppaniverkostolla yhtiö huolehtii asiakkaistaan. Yhtiön verkko ulottuu Pohjois -Norderstedtistä Hampurin läheltä Hilzingeniin Etelä -Saksassa. Tavoitteena on varmistaa, että sijaintialueiden asiakkaille tarjotaan paras mahdollinen pääsy kaikkialle. Welltherm seuraa asiakkaitaan aina tarpeisiin perustuvaan infrapunalämmitykseen ja varmistaa, että kaikkia tarvittavia vaiheita noudatetaan. Yhtiö tekee tämän seuraavasti:

welltherm-2-1600x1200

Infrapunalämmitysprojekti Wellthermin kanssa

  1. Vaihe: yhteyden ottaminen

Keskustellaan tarpeista ja asiakkaiden toiveista. Analyysi tilanteesta ja neuvot puhelimessa.

  1. Kolmas vaihe: mittaus paikan päällä

Vierailu asiakkaan tiloissa. Ponnistelun arviointi ja mittaukset.

  1. Vaihe: Tarpeiden määrittäminen

Vaatimusten tarkka määrittäminen ja lämmitysjärjestelmän mitoitus. Komponenttien analysointi ja vaivan arviointi.

  1. Vaihe: projektisuunnittelu

Projektisuunnitelman laatiminen ja työvaiheiden jakaminen. Toteutusajan koordinointi kaikkien osapuolten kanssa.

  1. Vaihe: Asennus paikan päällä

Infrapunalämmitysjärjestelmän asennus ja säätö. Kaikkien asiaankuuluvien toimenpiteiden toteuttaminen ja käyttöönotto.

  1. Vaihe: Lopullinen hyväksyntä

Järjestelmän valvonta ja yhteinen toiminnallinen ja turvallisuuteen liittyvä hyväksyntä paikan päällä.

Infrapunalämmitys: järjestelmä

Infrapunalämmittimet lähettävät lämpösäteitä, jotka absorboivat kaikki kiinteät esineet huoneessa. Tallennettu lämpö voi kohteesta riippuen vapautua ympäristöön useiden tuntien aikana. Huoneen ilmaa ei tarvitse lämmittää pysyvästi uudelleen, kuten tavallisten lämmitysjärjestelmien tapauksessa. Infrapunajärjestelmillä lämmitetyissä huoneissa oleskelevien ihmisten yleinen hyvinvointi paranee. Samaan aikaan järjestelmät takaavat kestävät kuivat seinät, mikä auttaa vähentämään homeen muodostumista ja vähentämään merkittävästi pölyn kertymistä. Kaikki Welltherm-laitteet ovat VDE-sertifioituja, ja ne voidaan asentaa seiniin, kattoon tai vapaasti seisoviksi laitteiksi.

Kasvu varmistaa Wellthermin edistymisen

Jo vuonna 2013 yritys päätti rakentaa tilavan laajennuksen Wibschla 22 -paikkaan Lüdenscheidiin. Pian sen jälkeen seurasi uusi noin 1000 neliömetrin rakennus sekä tuotanto- ja logistiikkarakennusten laajennus. Laajan laajennuksen ja uusien rakennusten myötä yritys reagoi viime vuosien kasvuvaiheeseen ja ottaa siten ratkaisevia uusia askeleita kohti menestyvää tulevaisuutta. Erityisen huomionarvoista on yrityksen sitoutuminen alalla Yritysten sosiaalinen vastuu sekä siihen liittyvä yritysfilosofia. Welltherm GmbH: n tunnettu yhteistyökumppani, joka edistää yrityksen tärkeiden keskeisten tavoitteiden toteuttamista, on Rems-Murr-lasten valtakunta-Saksan lastensuojeluliiton Schorndorf / Waiblingen e.V. -yhdistyksen aloite..