10 elävää ideaa toimivaan kaappiin, joka tarjoaa paljon enemmän kuin vaatteiden säilytystä

Eläviä ideoita toimivaan seinäkaappiin, jossa on kiiltävät pinnat

 10 elävää ideaa toimivaan kaappiin

Aiemmin makuuhuoneen vaatekaappi oli yksinkertaisesti paikka, jossa vaatteet piilotettiin näkyviltä. Nykyään painopiste on toimivien, järjestettyjen vaatekaappien luomisessa. Nämä ovat myös mukava paikka hengailla, työskennellä ja leikkiä.

Kylpylä kuin pyhäkkö

Eläviä ideoita toimivaan vaatekaappiin

Tässä näemme kunnostetun makuuhuoneen vuodelta 1910. Sen laitteet kulkevat halaussuuntaan. Niiden upeat liukulasiovet näyttävät kaapien sisällön ja saavat huoneen näyttämään laajemmalta.

huone näköalalla

Eläviä ideoita toimivaan kaappilasipöytään moderniin maljakkohuoneeseen

Vaikka useimmista kaappeista ei ehkä ole näkymää (ehkä ikkunan lisäämiseen ei ole tilaa tai kaappi on rakennettu sisätiloihin), tämä kaappi hyödyntää täysimääräisesti näkymänsä San Franciscon vuosituhattornin sisäpuolelle.

Teemaa lisäävät huurretut lasiovet ja kaappi, jossa on paksu lasi.

Kirjaston vaikutus

Eläviä ideoita toimivaan vaatekaapin pukuhuoneeseen moderni pimeä

Arkkitehti Dan Featheringill Featherista & Gill Architects on antanut tälle kaapille tyylikkään toimiston tyylin. Siinä on linnusilmävaahterapaneelit ja hickory -puulattia. Lisäksi näet huovan, jossa on puinen sovellus Chanelin kaltaisena kuviona.

Lämpimät kevyet ja mukavat tuolit tarjoavat mukavan paikan kotitehtävien valmisteluun tai vain rauhassa lukemiseen.

Kulmatoimisto – iso vaatekaappi on hieno asia

Eläviä ideoita toimivaan kaappiin, klassiseen pukuhuoneeseen

 Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta omistaa niin paljon tilaa vaatteille.

Arkkitehti Taylor Hannah toi pöydän kaappiin. Voit käyttää tällaista inspiroivaa paikkaa kahteen asiaan samanaikaisesti.

Erittäin moderni putiikki on osa suunnittelija Martin Perrin eurooppalaista nykyaikaista projektia

Eläviä ideoita toimivaan kaappiin avoimet hyllyt pukuhuone

 Kiiltävät polyesterikaapit luovat kohtauksen kauniiden lisävarusteiden asettamiseen paksujen lasiovien taakse. On olemassa muita LED -sivuvaloja, ja niitä voidaan ohjata käsikäyttöisillä kytkimillä. Kohokuvioidut nahkatuolit ovat esillä näkyvästi, ja ne näyttävät asunnon omistajille erilaisia ​​vaihtoehtoja kaapissa. Tammilattian muhkeat matot lisäävät mukavuutta.

Taidegalleria

Eläviä ideoita toimivaan kaappiin perinteiseen pukuhuoneen taidegalleriaan

Mutta riittää tämä ylpeys mekoista ja asusteista! Taiteen kautta voidaan myös lisätä värejä upealla tavalla. Lisäksi voit antaa koko ilmapiirille hieman enemmän tunnelmaa.

Runsaasti, yksivärinen paletti tarjoaa upean taustan hyväpalkkaiselle kodille ja heijastaa asiakkaan merellisyyttä. Muita mahdollisuuksia ovat valokuvat perheenjäsenten kanssa ja inspiroivat muodikkaat kuvat.

Juhlatyynyt – Herää ja aloita päiväsi kirkkailla väreillä

Eläviä ideoita toimivaan kaappiin, jossa on modernit violetit pinnat

Katso tämä nykyaikainen kattokruunu. Kaikki saisivat siitä sävyjä ja pitäisivät hauskaa. Tämä kaappi on osa Dencityn peruskorjausta, ja Cablik Enterprises on työskennellyt Kingdom Woodworksin kanssa.

Nykyaikainen kattokruunu sopii erinomaisesti korkean virtauksen maton ja pilkkujen kanssa. Kaikki haluaisivat juhlia täällä.

Pesuhuone – Haluaisitko kuulla loistavan ajansäästön aikaa pesun aikana??

Eläviä ideoita toimivaan seinäkaappiin puukalusteiden klassikko

 Entä sisäänrakennettu vaatekaappi siellä?

Mikä näistä luovaan vaatekaappimalliin sopii sinulle parhaiten? Tässä olisi sinullekin jotain? Eläviä ideoita toimivaan vaatekaapin makuuhuoneeseen