Puinen pesuallas, joka muistuttaa Julia Kononenkon vesikarttaa

Julia Kononenko puinen pesuallas vesikartta

Puinen pesuallas, joka muistuttaa vesikarttaa

Innovatiivisin veistoskoostumus: puinen pesuallas, jonka rakenne muistuttaa jokikarttaa. Lontoon kartta toimi mallina.

Nykyään kylpyhuoneen puukalusteet ovat erityisen moderneja, ensinnäkin siksi, että puu on sellainen raaka -aine, jota pidetään melko epätyypillisenä materiaalina kylpyhuoneelle, ja toiseksi siksi, että se tekee huoneesta mukavamman.

Tämän kylpyhuoneeseen tarkoitetun hullun puisen pesuallasmallin luominen johtuu inspiroivista impulsseista, jotka antavat osa Lontoon kaupungin kartasta ja kadut metropolin keskustasta. Miksi Lontoo??

Haluaisitko ostaa tällaisen pesualtaan??

puu pesuallas suunnittelu vesi valikko idea näyttely houkutteleva

Koska Englanti oli maa, jossa ensimmäiset teollisuustuotteet ilmestyivät kaukaiselle 1700 -luvulle. Suunnittelijan Julia Kononenko Suunniteltu vesisuunnitelman muotoinen pesuallas näyttää topografiselta kartalta, jolla todellinen vesi virtaa monien käytävien läpi ja sen kulku muistuttaa jokikanavia. Se on erittäin huomiota herättävä huonekalu, jossa on veistoksellinen muotoilu ja joka soveltuu viimeisimmän trendin mukaan sisustetun kylpyhuoneen sisustamiseen.

Puu on todella epätyypillinen materiaali kylpyhuoneeseen

puu pesuallas suunnittelu vesi kartta idea rakenne

   Suunnittelu näyttää todella poikkeukselliselta kylpyhuoneessapuu pesuallas suunnittelu ranta idea kylpyhuone

Puurakenne näyttää topografiselta kartalta

puu pesuallas suunnittelu vesi kartta idea veistos Todellinen vesi virtaa monien käytävien läpi puu pesuallas suunnittelu vesikortti idea vesi

Taideteos modernissa kylpyhuoneessa

puinen pesuallas design vesivalikko alkuperäinenSuunnittelija Julia Kononenko esittelee poikkeuksellisen pesualtaan puu pesuallas suunnittelu vesikortti idea näyttely