Suihkut erityiseen suihkun tunteeseen

Useimmat välttelevät kastumista sateessa – mutta on yksi poikkeus: miellyttävä, lämmin kesäsade. Sateet, jotka ovat kylpyhuoneen viimeisin kohokohta, on mallinnettu hänen mukaansa. Jos kaipaat erityistä suihkun tunnetta, sinun kannattaa valita ylellinen sadesuihku.

Ylellinen sadesuihku – © stefanocapra – Fotolia.com

tippuva suihku sadesuihkut modernit kylpyhuoneet

Hyvinvointi kylpyhuoneessa: sadesuihkujen edut

Jos olet koskaan kokenut sadesuihkun kesällä, tiedät kuinka pehmeä vesi tuntuu ihollasi. Sateet lupaavat juuri sen tunteen. Et anna suihkuveden kiehua kovaa ja nopeasti, vaan vesi tippuu hellävaraisemmin ja tasaisemmin.

Pehmeämpi vesi näyttää hierovan ihoa ja kutsuu sinut rentoutumaan suihkussa. Suihkuvesi saavuttaa kehon kuin tasaisesti ja melko hitaasti virtaavat sadepisarat. Tämä liittyy sadesuihkun rakentamiseen. Siinä on litteä, leveä ja suuri suihkupää, usein neliömäinen. Satojen tai tuhansien suuttimien ansiosta kirkas vesi jakautuu suurelle alueelle ilman ärsyttävää ruiskutusta tai kovaa iskua. Tästä on se etu, että vain yksi kehon osa on kastunut, mutta tuntuu siltä, ​​että koko keho on ympäröity trooppiseen sadesuihkuun. Luonnollinen suihku tunne sekä puhdistus lempeällä ja rentouttavalla tavalla ovat mahdollisia.

Suihkut kuin ulkona – nämä valmistajat mahdollistavat sen

Trooppinen suihku vakiinnutti asemansa ensin hotelliteollisuudessa, mutta sadesuihkupäät ovat nyt saatavilla kaupoista. Kuten tavanomaisissa suihkussa, on myös laaja valikoima sadesuihkuvaihtoehtoja. Joissakin malleissa ilmaa lisätään, muihin sademetsäsuihkuihin on integroitu LED -valo. Jotkut versiot on upotettu suoraan kylpyhuoneen kattoon, kun taas toiset yläsuihkut on asennettu mahdollisimman korkealle ja voit halutessasi ostaa normaalin käsisuihkun. Eksklusiiviset XXL -sadesuihkut voidaan yhdistää jopa kaiutinmoduuleihin, jotta wellness -suihkussa olisi tunnelmallinen ääni.

Tunnetuimpiin sadesuihkujen valmistajiin ja tuotemerkkeihin kuuluu

Moderni kylpyhuoneen kalustus – © Andrey Volokhatiuk – Fotolia.com

Pääsuihku modernit kylpyhuoneet sadesuihkut

Mitä etsiä ostaessa?

Suuntaa suunnittelumalliisi, kylpyhuoneen sisustustyyliin ja vaatimuksiisi. Vaikka tunnettujen yritysten tuotteet vakuuttavat korkeasta laadusta ja mukavuudesta, valinta on tehtävä huolella. Kustannustekijä on tietysti otettava huomioon. Sillä on myös ero, onko sinulla pieni suihkukaappi, kylpyamme tai jopa tilava suihkukaappi. Suihkupään koko määrittää, onko koko keho vai vain pään ja hartioiden alue kostutettu. Halkaisijaltaan 50-60 cm tuntuu todella kesä- tai trooppiselta sadesuihkulta. Erityisesti korkealaatuiset ilmansateet ovat arvokkaita asiakkaille, joilla on korkeat vaatimukset. On tärkeää, että et tee laskutoimituksia ilman lisääntynyttä veden kulutusta. Lisälaitteen osalta se vaihtelee mallin ja kylpyhuoneen mukaan. Asiantuntija tietää, mikä on tärkeää – olipa seinä, katto, piilotettu tai pinta -asennettava versio – anna asiantuntijoiden auttaa sinua suunnittelemaan suihkusi, kuten BadDepot Asiantuntijoiden neuvoja, jotta sadesuihku on kaikenkattava ilo!