15 sisustussuunnittelua

sisustusmyytit eklektinen ylellinen seepra turkimatto

15 sisustussuunnittelua

Vuosien ajan on ollut tiettyjä sääntöjä, joita on noudatettava täydellisen talon saavuttamiseksi. Mutta muodin ja sisustuksen on myös muututtava. Monissa tapauksissa vanhasta tulee jälleen muodikasta, ellei kyse ole sisustussäännöistä. Täällä on kaksi kaistaa: säännöt on tehty rikottavaksi tai sisustamisessa ei ole enää sääntöjä …

Pienten huoneiden tulee olla valkoisia tai vaalean neutraaleja

sisustusmyytit kristallikruunu taivaansininen verhoiltu nojatuoli

Ennen luultiin, että valkoiset tai vaaleat huoneet näyttivät kirkkaammilta ja suuremmilta. Osittain se on totta, mutta se riippuu paljon enemmän siitä, kuinka suuret huonekalut ovat ja miten ne sijoitetaan huoneeseen. Ja joskus toivot, että sinulla olisi todella pieni tila, joka on lämmin, kutsuva, mukava ja yksityinen. Seinä, peitto tai lisävarusteet lämmittävät pientä huonetta.

Pienissä huoneissa on oltava “pienet” huonekalut

sisustusmyytit mukavat nojatuolit ja sohva valkoisessa marmoritakassa

Tämä on luultavasti typerin myytti. Pienet huonekalut pienessä huoneessa saavat talosi näyttämään enemmän nuken talolta. Pienessä makuuhuoneessa ei välttämättä pitäisi olla tilaa king-size-vuoteelle, mutta jos queen-size-vuode on saatavilla, mene siihen. Parempi täyttää huone yhdellä tai kahdella suuremmalla huonekalulla kuin useilla pienemmillä. Jos tilaa on rajoitetusti, ajattele tyyliä ja toimintaa. Vaatekaappi toimii paremmin kuin lipasto. Puinen tavaratila sängyn juurella luo tyylikkään ja klassisen ilmeen.

Sinun on noudatettava kaikkia “sääntöjä”

sisustusmyytit ylisuuret mintunvihreät ottomaanit

Ja me sanomme, että sääntöjä on rikottava! Kun sisustat kotiasi, sinun on edustettava omaa makuasi ja tyyliäsi – sen pitäisi olla ensimmäinen sääntö! Mistä pidät eniten? Mitkä ovat lempivärisi? Tyyliä? Harrastukset? Millaisia ​​taideteoksia haluat? Ovatko ne moderneja vai klassisia? Oletko inspiroitunut aasialaisista vaikutteista? Haluatko aina tehdä DIY? Kotisi tulee edustaa omaa makuasi ja intohimojasi.

Pimeät huoneet saavat huoneet näyttämään pienemmiltä

sisustusmyytit limenväriset nahkatuolit ja moniväriset kuviotyynyt

Pimeät huoneet antavat lämpöä, tekstuuria ja mittaa. Voit tehdä tiloista tyylikkäitä ja dramaattisia. Tummat seinät ovat kauniita kankaita jatkotyötä varten. Pimeälle seinälle ripustettu taideteos on paljon vaikuttavampi. Seinien värillä ei ole yhtä suurta merkitystä huoneen koolle kuin huonekalujen sijoitus ja koko tummien seinien yhteydessä. Onko sinulla suhteellisia huonekaluja huoneessa – jos pidät suuremmista huonekaluista, aseta vähemmän. Jätä huone auki ja virtaavaksi. Huoneet näyttävät pienemmiltä, ​​kun ne ovat täynnä.

Tummat katot saavat huoneen näyttämään pienemmältä / pienemmältä

sisustusmyytit mukavat geometriset kuviot ja kehykset tumma katto

Kuten yllä oleva kohta, se ei pidä paikkaansa. Värikkäät peitot lisäävät tekstuuria, ulottuvuutta ja draamaa. Voit tehdä huoneesta tunnelmallisen. Pienemmässä huoneessa voit valita vaaleammat seinät ja kalusteet sekä tumman katon. Voit aina laittaa koristepeilejä pieneen huoneeseesi, jotta ne luovat lisävaloa.

Ei kuvio- ja painosekoituksia

sisustussyytit loistava sekoitus värejä ja kuvioita

Ja sanomme, miksi ei? Ei ole parempaa tapaa lisätä väriä, tekstuuria ja yksilöllisyyttä huoneeseen kuin sekoittaa erilaisia ​​kuvioita. Kyllä, raidat, ruudullinen ja kukkakuvio elävät harmonisesti yhdessä. Mutta jotta se toimisi hyvin, sinun on pidettävä kiinni väripaletista. Voit sekoittaa kankaita ja kuvioita riippumatta siitä, käytätkö sinistä ja harmaata, vaaleanpunaista ja vihreää vai mustaa ja valkoista.

Pidä kiinni yhdestä painopisteestä

sisustusmyytit moderni seinätaide lasi ruokapöytä valkoinen keittiösaari

Ja miksi? Emme ole yksiulotteisia, emmekä myöskään huoneemme. Jokaisessa olohuoneessa on neljä seinää, miksi vain yhden pitäisi toimia painopisteenä? Onko erkkeri -ikkunasi vähemmän tai tärkeämpi kuin takasi? Ja suuri taideteos, jonka perit isoäidiltäsi? Ikkunat, takka ja suuri taideteos ansaitsevat huomiota. Kun keskityt jokaiseen seinään, annat huoneellesi tekstuurin ja mitat, ja tietysti näytät myös oman yksilöllisyytesi.

Pidä kiinni yhdestä tyylistä

sisustusmyytit eklektinen sisustus sekoitti tyylejä erittäin värikkäitä ja tyylikkäitä

Tai käske joku pitää kiinni urheilusta tai harrastuksesta tai vain intohimosta…. Olemme monipuolisia, samoin asuntomme. Entä jos olet maailmanmatkaaja ja olet kerännyt taideteoksia Kreikasta, Kiinasta, Japanista ja Ranskasta? Voitko valita suositun teoksen näiden joukosta? Eri tyylien sekoittaminen ja harmonisointi antaa kodillesi päällekkäisyyden tunteen, jolla voit parhaiten edustaa tyyliäsi ja egoaistiasi.

Tärkein huonekalu on sohva

sisustussyytit matalat tyylikkäät nojatuolit ja sivupöydät pähkinäpuusta

Ellei toisin! Ehkä kodin tärkein huonekalu on ruokapöytä, kirjahylly, vanha harvinaisuus … tai sohva. Mutta se riippuu todella kodistasi ja elämäntavoistasi. Nuorelle ja erittäin aktiiviselle perheelle sohva olisi tärkeämpi toiminnallisuuden kuin muodin kannalta. Yleensä sohva on olohuoneen painopiste, joten sen pitäisi olla esteettinen ja tyydyttävä. Mutta jos sinulla on pieniä lapsia, et varmasti osta kalliita. Jätä se myöhemmäksi.

Älä maalaa vintage -huonekaluja?

sisustussyytit antiikkikalusteet pulverinsininen lipasto

Miksi ei? Kierrätys ja kierrätys ovat yhä suositumpia. Se on ympäristöystävällinen. Raikas maalikerros vintage -huonekaluissa tekee eilisen teoksen uudestaan ​​moderniksi.

Ruokapöydän on vastattava ruokapöydän tuoleja

sisustusmyytit värikkäät kuviolliset ruokapöydän tuolit ja kattokruunut, joiden helmet ovat turkoosia

Huonekalujen ja kankaiden räätälöinti on hullua! Voit yhdistää erilaisia ​​tyylejä ja kankaita. Mutta on parempi pysyä yhdessä värissä – valitse joko vaalea tai tumma puu. Tai jos et ole tai sekoittanut tyylejä, harkitse yhden värin tai kankaan tyynyjä.

Lasten taiteen pitäisi olla jääkaapissa

Sisustussuunnittelun myytit lasten piirustukset seinälle kuvioitu matto ja jakkara kukilla

Esittele lastesi taidetta, kun asut heidän kanssaan. Järjestä studio tai gallerian seinä, tämä on paras tapa lisätä väriä, ihmetystä ja oikukas. Joskus yksinkertaisin maalaus voi lisätä niin paljon huoneen tunnelmaan.

Valkoiset huoneet eivät ole kutsuvia

sisustussyytit valkoiset taustana tyylikäs kynttilänjalka tehdaslamput

Valkoiset huoneet ovat oikeastaan ​​mitä teit. Valkoiset huoneet voivat olla tylsiä, tyhjiä ja nimettömiä, mutta ne voivat olla myös rauhallisia. Kuten jo mainittiin, materiaalit ja yksilöllisyys ovat eleganssin avainsanoja. Valkoista voi tulla myös useissa sävyissä, joten jos olet asettamassa valkoista huonetta, etsi valkoisia sävyjä syvyyden ja lämmön saamiseksi. Norsunluun valkoiset seinät, pellava -sohvat ja valkoiset tyynyt voivat antaa rauhallisen tunteen. Valkoisten ei tarvitse olla steriilejä ja kylmiä.

Rajoita mattojen käyttöä

sisustusmyytit kauniit sisalmatot ja vaaleanruskeat kuviot

Ei oikeastaan! Matot ovat loistava tapa lisätä väriä ja tekstuuria lattiallesi. Niiden päällyste voi lämmittää huoneen. Voit pehmentää puulattiaa ja lisätä seinien syvyyttä ja tekstuuria. Matot voivat sitoa huonekalut ja olohuoneet yhteen. Tässäkin voit tehdä kuvioiden päällekkäin, jos pysyt samassa värissä.

Jokainen huone tarvitsee jonkin verran maaliroiskeita

sisustuksen myytit harmaa ja valkoinen varjostettu vaimea valo

Haluat ehkä lisätä maalia jokaiseen huoneeseen, mutta sen ei tarvitse olla. Voit saada tarpeeksi kontrastia ja vaihtelua käyttämällä eri värejä ja sävyjä. Jos pidät kiinni vain yhdestä sävystä, huone näyttää liian yksitoikkoiselta ja yksiulotteiselta.

Joten mene eteenpäin ja riko sääntöjä!

Hienoilla väreillä ja heikolla valolla on myös etunsa

sisustusmyytit hienovarainen takorautainen peilikehys