6 ideaa romanttiselle makuuhuoneen suunnittelulle

Tämä tekee makuuhuoneesi suunnittelusta todella romanttisen!

romanttiset makuuhuoneideat makuuhuoneen suunnittelussa

Haluatko romanttisen sisustuksen? Pehmeät heitotyynyt, pylvässängyt ja lumoavat kattokruunut – nämä ovat vain kolme monista huonekaluista ja kodin tarvikkeista, jotka takaavat viehättävän makuuhuoneen sisustuksen. Tärkeintä on, että sinun on nähtävä makuuhuoneen suunnittelussa heijastava ja houkutteleva.

Useimmat ihmiset haluavat aistillisuuden yhdistettynä hienostuneeseen tyyliin. Mutta ole rehellinen itsellesi: ehkä haluat hieman enemmän kiiltoa tai ripaus kitchiä? Mutta kenenkään ei pitäisi väittää sitä sinua vastaan, koska jopa suunnittelijat sallivat usein jotain tällaista makuuhuoneidensa konsepteissa. Tärkeintä on, että teet sen maltillisesti ja pidät sen hyvällä maulla. Monilla ylellisillä suunnittelijaratkaisuilla on joskus viehätyksensä …

Makuuhuoneen suunnittelu – antiikki pääty

romanttiset makuuhuone -ideat suunnitteluideat makuuhuoneen sisustamiseen

Liittyykö romantiikka menneisiin aikoihin? Se on myös hyvä asia: sisällytä tämä idea makuuhuoneesi sisustukseen. Suunnittele sängysi antiikkisella päätyllä. Viittaat tyyliin, jonka pidät romanttisimpana.

Naisellinen perustaminen

romanttinen makuuhuone ideoita suunnittelu

Romantiikka ja naisellisuus liittyvät toisiinsa. Monille naisille romanttinen makuuhuone on yksinkertaisesti huone, joka on naisellinen. Se voi sisältää pehmeistä kankaista valmistettuja verhoja ja tyynyjä sekä hienovaraisia ​​vaaleanpunaisia ​​sävyjä.

(Aikuinen) prinsessa sadusta

romanttiset makuuhuone -ideat suunnitteluideat makuuhuoneen sisustamiseen

Löydä vanhojen satujen symboliikka ja viehätys uudelleen, mutta pysy uskollisena aikuiselle luonteellesi. Näin luot romanttisen makuuhuoneen, joka ei vaikuta liian naiivilta ja lapselliselta. Miten tuo toimii? Luota tyyliteltyihin romanttisiin kuvioihin tapetissa tai muihin sisustustarvikkeisiin. Valitse huonekalut, joissa yhdistyvät perinteiset elementit ja modernit materiaalit.

Makuuhuoneen suunnittelu – Vaaleanpunaiset eri sävyt

makuuhuoneen romanssi -ideoiden suunnittelu

Aluksi puhuimme kitšistä ja monet yhdistävät sen vaaleanpunaiseen väriin. Esittele ne parhaimmillaan esittelemällä eri sävyjä kerroksittain lumoavan vaikutelman aikaansaamiseksi. Violetti reunustava vaaleanpunainen olisi loistava tausta. Voit esimerkiksi valita tämän seinän sängyn taakse.

Ympäröi sängysi verhoilla kaikissa saman alueen sävyissä. Luo sujuva siirtyminen kuvioiden kautta, jotka tehdään siirtymävivahteessa.

Koristeelliset peilit

makuuhuoneen romanssi -ideoiden suunnittelu

Peilit eivät ole vain turhille ihmisille. Ne liittyvät edelleen moniin taikauskoihin ja mystiikkaan. Koristeelliset peilit tuovat sinut helposti takaisin satujen ja romantiikan maailmaan.

Makuuhuoneen suunnittelu – ylellinen pääty

kodin suunnittelu makuuhuone romanttisia ideoita

Lisää romantiikkaa varten tarvitsemme usein vain yhden ylellisen elementin sisätiloissa. Suunnittele pääty varsin jaloilla ja kalliilla verhoiluilla ja tee se upealla värillä.

Nämä strategiat toimivat aina hyvin, kun haluat lisää romantiikkaa sisätiloihin. Jotta ne toimisivat hyvin sinulle, ne on mukautettava omaan makuusi ja ideoihisi. Uskalla tehdä jotain – romantiikka on palannut tyyliin nykyään!