Kauneimmat loputtomat vesialtaat – upeat paikat rentoutumiseen

kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat puu

 Kauneimmat loputtomat vesialtaat

Loputon vesiallas – ääretön uima -allas – on heijastus, visuaalinen illuusio, joka ulottuu horisonttiin. Still -vesi heijastaa ympäröivää ympäristöä, se heijastaa sitä kuin peili. Näin nämä vesialtaat näyttävät kauniilta ja erittäin rauhallisilta, koska niiden muotoilun vuoksi vesi seisoo paikalla suurimman osan ajasta ja heijastaa taivasta sekä lähellä olevia puita ja kaikkea vehreyttä.

Kaunis paikka rentoutua

Kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat rentoutumista varten

Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi, että nämä vesialtaat ovat äärettömiä ja ulottuvat horisonttiin, ne sijaitsevat yleensä meren tai järven vieressä tai korkealla vuoristossa ja kivien vieressä tai puiden ympäröimänä. Korkeiden ylläpitokustannustensa vuoksi tällaiset vesialtaat eivät yleensä ole kaukana eksoottisista linnoista. Katsotaanpa joitain näistä:

 Kandalama Hotel, Dambulla, Sri-Lanka

Kauneimmat loputtomat vesialtaat kauniisti

Kandalma Hotel sijaitsee kallioiden ja metsien välissä, ja se tarjoaa vaikuttavat näkymät ja kauniit luonnonmaisemat. Infinity -altaalta on upeat näkymät yhteen ympäröivän alueen järvistä.

Alila Ubud Hotel, Bali, Indonesia

Kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat aurinkovarjoja

Alila Ubud Hotel sijaitsee rinteellä Ayung -joen yläpuolella. Siellä voit viettää upean loman luonnon keskellä. Hotellin lähellä on kulttuurikohteita.

 Anantara Golden Triangle Resort, Chiang Rai, ThaimaaKauneimmat loputtomat vesialtaat sijaitsevat lampirakennuksissa

Anantara Golden Triangle Resort Chiang Rain saarella Thaimaassa tarjoaa unohtumattoman viikonlopun, sieltä löydät kauniin loputtoman vesialtaan, paljon vihreitä, viehättäviä vuoria.

Katso monia muita infinity -altaita kuvagalleriastamme ja nauti kauneudestasi! Ehkä päätät mennä sinne lomalle jonakin päivänä!

  Puiset rentoutumistuolit meren rannalla Kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat sinisiä Sisäänrakennettu vesiallas luonnossa kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat ruohoa

Fantastinen, eksoottinen lomakeskus

Kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat saarella

Allas sijaitsee aivan rannalla

Kauneimmat loputtomat vesialtaat ovat sateenvarjo