Tyylikkäitä moderneja puukeittiömalleja – anna itsellesi inspiraatiota!

Tyylikäs moderni puukeittiö L-muotoinen sisäänrakennettu Tyylikkäät modernit puukeittiöt

Miksi olet kiinnostunut tästä keittiöstä? Etsitkö inspiraatiota? Vai etsitkö ohjeita unelmiesi keittiön luomiseen? Etsi se tietty asia, jonka voit tulkita uudelleen keittiössäsi, mukauttaa ja lopulta nauttia uudesta elementistä kodissasi?

Ehkä keksit uusia ideoita, kun voit oppia lisää puun pilkkomisesta, myös sen värivalikoimasta ja monimuotoisuudesta.

Puu voidaan helposti käyttää sisäkerroksena seinissä nykyaikaisissa keittiöissä

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee modulaarista työtasoa

Keittiö, joka on valmistettu kokonaan puusta, lukuun ottamatta muita materiaaleja täällä ja siellä, osoittaa omistajien pyrkimyksen mukavuuteen ja kauneuteen. Alla oleva keittiö on kiehtova keittiö, joka avautuu puutarhaan. Se kuuluu Luis Velasco Roldanin salkkuun. Jälkimmäinen on puhdasta inspiraatiota puun käyttöön.

Keittiön puinen “sydän”

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee maalaismaisia ​​kalusteita

Tätä puukeittiötä voidaan turvallisesti kutsua sellaiseksi. Se on sydän, joka on täynnä elämää ja lyö heti, kun koko perhe on nälkäinen ja kokoontuu sinne. Se kokoaa suosittuja ihmisiä kannustamaan ainutlaatuisten muistojen luomiseen yhdessä.

Nämä ovat hetkiä, jotka näyttivät merkityksettömiltä, ​​mutta ovat todellisuudessa unohtumattomia: Toinen etsii kulhoja ja toinen pyyhkeitä. Viime hetkellä tulee mieleen, että hän oli vastuussa jään murtamisesta, mutta et huomaa, koska kaikki nauravat ensin vanhoille vitseille aterian odotellessa. Kun kaikki tämä tapahtuu, tiedät, että onnellinen perhe on kokoontunut pöydän ympärille. Jossain vaiheessa ruoka tulee ja muutaman minuutin ajan näet vain liikettä ja valoja, soivia ääniä ja äkillisiä naurua. Kaikki tämä imeytyy puumateriaaliin ja ne näyttävät jäävän loukkuun itse materiaaliin.

L-muotoinen keittiö puulaitteilla

Tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee kalusteet hyllyt huonekalut

Näin muistot muotoillaan. Tuoli muistuttaa setääsi, lukuisten koulua edeltävien nopeiden aamiaisten keittiöalue ja oven puurunko kertovat fyysisestä kasvustasi. Näin ympärillämme olevat materiaalit muovaavat omaisuuttamme ja visuaalisia muistojamme.

Massiivipuulaitteet keittiössä – kattovalaistus

Tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee epäsuoran kattovalaistuksen

Puumateriaalit ja niiden modernit tulkinnat luovat yhteyden vanhojen muistojen ja luottamuksen välille, että uusia kauniita hetkiä tulee vielä tulevaisuudessa. Tämä maalaismainen, ympäristöystävällinen lomamökki, joka näkyy edellä, on osa Aspenin, Coloradon asuinpaikan kehittämistä. Se on suunnittelutoimisto Oppenheim Architecture + Designin työ. Kyseessä on nykyaikainen keittotila, jossa on kivilattiat, kierrätetyistä puumateriaaleista valmistetut puiset verhoukset ja työtaso ruostumatonta terästä. Kahden lasipinnan yli näkyy vuoristo- ja metsämaisemia. Talo edustaa siten vahvaa yhteyttä luontoon sekä sijaintinsa että materiaaliensa suhteen!

Alla oleva puukeittiö auttaa sinua tuntemaan olosi osaksi lumista maisemaa. Puun käyttö on syy siihen, miksi sisustus näyttää avoimemmalta ja luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin keittiökalusteiden “kylmästä” ruostumattomasta teräksestä huolimatta.

Valoisa, houkutteleva keittiön muotoilu puusta

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee kirkasta tunnelmaa

Puu on aina ollut erittäin tärkeä materiaali. Mutta kääntämällä sen rahan ansaintavälineeksi olet vaikeuttanut itsesi käyttää sitä usein. Opi nauttimaan jokaisesta löytämästäsi kappaleesta, koska jokaisella löytämälläsi yksityiskohdalla on oma tarinansa. Tämä ei ole muuta kuin oma tarinamme.

Tilaa ja kompakteja ratkaisuja, ylellisesti yksityiskohtaisia ​​malleja verrattuna minimalistisiin keittiöihin

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee keittotasoa

Käytännöllisiä, toimivia ja kaikkea muuta kutsuvia keittiömalleja on saatavana lähes kaikissa kuviteltavissa olevissa muodoissa ja kooissa. Pienestä keittiöstä, joka avautuu ulos, keittiöön, joka on täysin varustettu mittatilaustyönä tehdyillä huonekaluilla, kaikki voidaan tehdä puusta. Puu antaa huoneelle lämpöä, jota muut materiaalit voivat harvoin säteillä.

Aasialaiset keittiölaitteet

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee aasialaisia ​​laitteita keittiö

Bates Masi Architectsin Sam’s Creek -valikoimasta olemme löytäneet sopivan esimerkin keittotilasta. Se on korkea ja majesteettinen keittiö, joka on täynnä luonnonvaloa suurten ikkunoiden ansiosta. Tekstiilit ja väri kuvaavat ainutlaatuista geometriaa. Ne luovat kattavan suunnittelun, joka voidaan helposti integroida puuarkkitehtuuriin.

Kalifornian asunnot, kuten alla oleva arkkitehti Jendretzkin suunnittelema unelmakoti, osoittavat paitsi upeita yksityiskohtia myös luovaa tapaa jakaa huone eri alueille. Taitavasti suunniteltu liukuovi johtaa keittiöön, joka on valmistettu kokonaan puusta. Sen takana on kylpyhuone, joka laajentaa keittiön kapeutta.

Puupaneelit keittiössä

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee paneelit seinä -ruokailutila

Puukeittiöissä on jotain erityisen kutsuvaa. Vaikka lisäät mustia yksityiskohtia, luonnollinen tunne säilyy siellä.

Studio Fanettin keittiössä alla oleva älykäs valo luo tasapainoisen tunnelman. Keltainen satupuu, jota käytettiin nykyaikaisessa sisustuksessa, näyttää olevan leikattu yhdestä lohkosta. Se luo yhtenäisen tunteen koko huoneeseen.

Mustat dramaattiset seinät keittiössä

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee mustan keittiön takaseinän

Vihreät silmiinpistävät keittiökalusteet

tyylikäs moderni puukeittiömallit seinähyllyt keittiökaappi

Haluatko muuttaa keittiötilan todelliseksi nautinnoksi ja mukauttaa sen nykyaikaiseen elämäntapaan? Kirkkaat värit antavat puukeittiölle levottoman ja energisen tunnelman. Värit ja puu ovat loistava yhdistelmä, kun voit saavuttaa dynaamisen, leikkisän tunnelman.

Tässä esimerkissä keittiö on italialaisen huvilan “sydän”. Ruoanlaitto, ruokailu ja vapaa -ajan viihde on koottu yhteen tilaan. Lämpimän ilmapiirin luominen on erityisen tärkeää tällaisissa tapauksissa. Harjattu ja vahattu mänty luo paitsi hauskemman, lämpimämmän ja kutsuvamman tunnelman, myös luo viittauksen Dolomiittien henkeäsalpaavaan maisemaan, jossa se sijaitsee.

Arkkitehdit Matharoo Associates erinomainen tämän intialaisen talon suunnittelussa.

Minimalismia voidaan käyttää myös puun ominaisuuksien korostamiseen

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee työtasoa

Heidän erikoinen prosessinsa oli koristella puutalo erilaisilla esineillä, jotka ovat myös puuta. Se vain osoitti täydellisesti tämän jaloa materiaalia muunneltavuuden. Sisällä olevat puut lisäävät elävää, luonnollista kosketusta lämpimään ilmapiiriin. Vihreät lehdet tarjoavat suoran yhteyden ympäristöön. Näin kaikki yksitoikkoisen tunteen jäljet ​​häviävät.

Kipsittämättömät tiiliseinät antavat eleganssin tunteen ja osoittavat, että moderni muotoilu pystyy yhdistämään erilaisia ​​materiaaleja. Tämä on enimmäkseen alisteista halulle luoda idyllinen sisustus. Sen on oltava täydellinen paikka suurille illallisille.

Alla oleva esimerkki on osa uskomatonta kaupunkitaloa, jonka on suunnitellut William Rainero.

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee modernit kiiltävät pinnat

Tässä kehitetään eri skenaario kuin yllä olevissa esimerkeissä. Hyvät muistot tapahtuvat selkeästi nykyaikaisessa ilmapiirissä, jossa vain pienet viittaukset puhuvat rakkaudesta luonnollisiin tekstuureihin. Tämä on esimerkki Amsterdamissa sijaitsevan arkkitehtuuristudion Egeon Architectenin portfoliosta.

Lisäksi alla oleva esimerkki näyttää meille, kuinka voit “pehmentää” keittiön tiukan, konkreettisen, teollisen ilmeen kauniilla puukalusteilla

tyylikäs moderni puukeittiö suunnittelee ruokasalin u -muotoiset huonekalut