Wellness -lahjaideoita hemmottelukupongin muodossa

Anna iloa, anna hyvinvointia, anna aikaa! Nämä ovat joitakin kauneimmista lahjoista koskaan, koska ne ovat hyödyllisiä keholle, mielelle ja sielulle. Olipa kyseessä hääpäivä tai syntymäpäivä, joulu tai vain sellainen … hyvinvointilahjaideat ovat aina tervetulleita. Kylpylähotelleissa ja merenrantakohteissa aika kuluu yksinkertaisesti eri tavalla ja stressaava arki tuntuu uskomattoman kaukana. Lataa akut siellä ja anna itsesi mennä. Joko kumppanisi, parhaan ystäväsi kanssa tai joskus jopa yksin itsesi kanssa – hyvinvointiloma takaa aina parantavan maisemanvaihdon, oikean annoksen hyvää tunnelmaa ja täydellisen rentoutumisen.

Fotolia_65896898_M

Onko hyvinvointi hyvin henkilökohtainen asia? Pitää paikkansa. Et tiedä tarkalleen minne vastaanottajat haluavat mennä ja miten he kuvittelevat hyvinvointilomansa? Onneksi tähän on loistava ratkaisu – hyvinvointikupongit! Tällä tavalla annat tauon, jonka jokainen voi valita itse. Kanssa Hemmotteleva kuponki wellnesshotel24 -varausalustalta esimerkiksi voit todella tuoda iloa hyvin erityiselle henkilölle. Lahjakortin voi myös tilata, tulostaa ja lunastaa kätevästi suoraan verkossa. Voit tietysti tilata kupongin myös puhelimitse ja jopa laminoida sen postitse. Vastaanottajalla on tällöin saatavilla yli 2600 tarjousta ja sinulla on 36 kuukautta aikaa lunastaa kuponki. Ei kiirettä eikä hätää! Et voi vain viettää wellness -lomaa Saksan, Itävallan ja Sveitsin kauneimmissa kylpylähotelleissa, mutta myös muissa maissa, kuten Italiassa, Luxemburgissa, Puolassa, Espanjassa tai Tšekissä. Voit valita kupongin arvon yksilöllisesti ja myös henkilökohtainen omistautuminen kirjoitetaan. Aivan loistava!

wellnesshotel24 -kuponki

Olitpa sitten hyvinvointiviikonloppu, lyhyt tauko tai jokin muu idea – wellnesshotel24.de on hyvissä käsissä ja vastaanottaja saa erityisen lahjan, jolla on 100 -prosenttinen hyvän olon takuu. Kaikki ovat varmasti onnellisia. Kupongin muita etuja ovat riskitön maksu, joka suoritetaan laskulla eikä edellytä pankkitietojen antamista. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia piilotetuista palveluista tai toimitusmaksuista. Näitä ei vain ole täällä.

Ole omaperäinen ja ennakoiva ja yllätä rakkaasi unenomaisella kokemuksella!

banner_wellness

wellness lahjaideoita kylpylähotelli lomat merinäköala ulkouima -allas

wellness -lahjaideoita kylpylähotelli