Mökki rannalla

loma -asunto rannalla

Lomakoti rannalla – ylellinen lomakohde Thaimaassa

Haaveiletko usein eksoottisesta lomamökistä rannalla seuraavaa lomaasi varten? Sitten katso ja lopeta haaveilu. Tänään esittelemme teille ihastuttavan luksushuvila Amanzin, joka sijaitsee viehättävällä rinteellä Kamala Beachin kallioilla, lähellä Phuketia, Thaimaata.

Villa on suunnitellut arkkitehdit Alkuperäinen visio suunniteltu.

Tämä Paresa Resortin hallinnoima ainutlaatuinen loma -asunto rannalla kuuluu ylempään luokkaan. Asiakkailla on käytettävissään kaikki lomakeskuksen mukavuudet, ja he voivat nauttia spa -tilasta ja erinomaisesta palvelusta.

Huvilassa itsessään on ainutlaatuinen julkisivu. Se on monikerroksinen ja rakennettu kiviin. Joissakin huoneissa on suora kosketus lohkareisiin ja siten vertaansa vailla oleva maalaismainen tunne. Henkeäsalpaava näkymä Andamaanienmerelle, sen loputon taivaansininen ja loma -asuntoa ympäröivä rehevä, trooppinen kasvillisuus luovat poikkeuksellisen lomatunnelman ja rentoutumisen.

Avoimuus ja vapaus avoimen pohjaratkaisun ja luonnon kauttaloma -asunto rannalla katetulla verannalla, jossa on suuri sohva

Ei kynnyksen siirtymistä sisä- ja ulkopuolelle

loma -asunto rannalla olevaan olohuoneeseen, joka on rakennettu kallioon

Nykyaikaiset äänijärjestelmät on asennettu koko tähän rantalomakohteeseen. Voit jopa kuulla vedenalaista musiikkia altaassa.

Käytävä johtaa portaille, jotka johtavat rannalle

Lomakoti rannalla kävelytie käytävällä kaihtimet

Vieraat voivat siis ottaa aurinkoa kivillä rauhassa ja uida vedessä

mökki rannalla kallioiden yllä

15 m pitkä infinity -allas ja aurinkoterassi ovat yksi huvilan suosituimmista alueista

loma -asunto rannalla aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja

Huipputekninen ilmastointijärjestelmä takaa miellyttävän lämpötilan kaikissa huoneissa. Kaihtimet ja verhot on helppo säätää kaukosäätimellä ja säätää päivänvalon voimakkuutta.

Joten voit rentoutua ja nauttia upeasta merinäköalasta sängystäsi

loma -asunto rannalla panoraamaikkuna liukuovi

Olemme innostaneet sinua? Emme luvanneet liikaa. Se on hieno, ylellinen loma -asunto rannalla, josta voit todella unelmoida ja ehkä myös vierailla.