Siirrettävät toukka-muotoiset talot Nomadic Resortsista

siirrettävät talot toukka -muodossa

Kannettavat asunnot Nomadic Resortsista

Siirrettäville taloille on nykyään suuri kysyntä, ja monet pitkäaikaiset lomailijat tai seikkailunhaluiset etsivät niitä. Yksi tämän alueen omaperäisimmistä ratkaisuista tulee Nomadic Resortsilta. Jopa vaativimmatkin matkustajat ovat kiehtoneet looper – toukka. Näiden outojen matkailuautojen 9 m pitkä kotelo oli puuta, ja niillä kaikilla on kestävä viljely.

Katto on valmistettu erityisestä ja erittäin kevyestä joustavasta kankaasta.

Vaikka toukka muodostaa itsessään erittäin hyvän ilmanvaihdon, katolla oleva pieni aurinkokunta takaa riittävästi energiaa ilmastoinnille, kun lämpö muuttuu sietämättömäksi. LED -valot, vesikattila ja erityinen jäteveden kierrätysastia toimivat myös aurinkoenergialla. Jokaisessa siirrettävässä talossa on makuutila, kylpyhuone, olohuone viihdejärjestelmällä ja jopa työtila, jossa on Wi-Fi, jotta voit tehdä jotain tärkeää matkalla.

 Kestävyys ja inspiraatio luonnosta

kuljetettavia taloja luonnon innoittamana

Toukan yläosassa oleva pieni terassi on suunniteltu tarjoamaan riittävästi tilaa auringonottoon, lukemiseen tai viileään juomaan auringon katsellessa. Suljettava katto vedetään alas illalla ja LCD -projektorin avulla tämä alue muuttuu viihtyisäksi kotiteatteriksi.

 Aavikko voi olla kodikas tällaisen kannettavan talon kanssa

siirrettävät talot taittuvat ulos kuin toukka

Toukka tarjoaa täydellisen suojan hiekkaa vastaan

siirrettävät talot hiekkaverkolla

Tällaiset kannettavat talot Nomadic Resortsista ovat todella täydellisiä pidemmälle lomalle rannikolla, tropiikissa tai jopa autiomaassa. Jos et vain voi saada tarpeeksesi näistä valtavista toukataloista, tarkista kaikki uudelleen ja käy valmistajan virallisella verkkosivustolla.

Moderni paimentolainen elämä

siirrettävät talot autiomaassa

Korkean teknologian aurinkokunta

kuljetettavat talot, joissa on täydellinen eristys

Orgaanisesti muotoiltu rakenne

kuljetettavat talot, joissa on tukeva puurakenne

Oletko kannettava talo? Oletko koskaan kuvitellut niin alkuperäisen ja ainutlaatuisen matkailumajoituksen??